Úvod » 2023-2024 » B

12. kolo Orel Obřany C - EVA B 5:5

publikováno 08.03.2024

Výkonem téměř osamocený Kudla na plnotučný úspěch nestačil

Soupeř sice nebyl slabý, ale ty plichty zrovna v letošní úspěšné sezóně bůhvíjak neberem.

Naši hostitelé proti minulému měření sil lehce obměnili sestavu. Posledně dvojbodový a co do statistik poměrně úspěšný Jurčík tentokrát jen zapisoval, vesele přimudrovával a svoje místo nechal Švihelovi. Borec byl menšího vzrůstu, ale hrál docela útočně a nátlakově. Už je to sice dávno a dost jsem pozapomněl, ale zdá se mi, že měl docela nepříjemný servis - těžko už teď říct, jaký konkrétně.

Kudla to zvládl beze ztráty, byť  právě s tím Švihelem musel otáčet z 2:0 a byly tam i nějaké měčboly pro soupeře. Pak si ještě stříhl další pětiseťák s Bartoškem a na Drápalovi si vyloženě smlsnul (h5).
To Jiřina při své příslovčné přísnosti (samozřejmě i na sebe) být sám se sebou spokojen nemohl. Na Drápala asi vyloženě umí a znovu ro rozsápal, jakoby snad měl drápy naopak on. Oproti tomu, na Bartoška si tentokrát nepřišel - soupeř byl lepší a celkem si to pohlídal. Bohužel nedal docela klíčový duel se Švihelem :'(, byť to po třetím setu vypadlo, že to směřuje k úspěchu.

Já jsem ten podvečer vyšel naprázdno. Bartošek byl na rozdíl od špílu u nás, kdy jsem ho přejel téměř supervýkonem, nad moje síly. Se Švihelem se to definitivně zlomilo po nezvládnuté koncovce druhého setu. To se soupeř dostal do sedla a nebylo co řešit. Nejblíž úspěchu to bylo proti Drápolovi, ale obrat jsem nedotáhl. Celkově sice žádný propadák, ale jen takový suchý standard bez nějaké nadstavby a to nestačilo (N).
Naštěstí naši borci, byť jsem v zápise chybně uveden já, zahráli dobře debla a zachránili aspoň tu remízu.

Originální zápis jsem kdesi zabordelil takže aspoň toto

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil jirivedra | 09.03.2024 9:43
Njn. Nedá se říct, že jsem měl přímo výpadek, ale nějak to nebylo ono. Aspoň co si pamatuju. Jeden bod je holt ode mne málo. Jeho Kudličenstvo to zaplaťpánbů zachránilo. A nakonec jsme aspoň vybojovali ten remíz.

Aktualita

Turnaj EVA 2024
Epická bitva ve finále ... a zase ten Kudla!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789 101112
13141516 171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz