Úvod » 2023-2024 » B

3. kolo EVA B - Orel Obřany C 6:4

publikováno 16.10.2023

Lepší, než jsme čekali

Dosud jsme s nima nikdy nehráli a moc jsme ani nevěděli, co čekat. První dvě utkání celkem s přehledem dali 8:2, což je při letošní vyrovnanosti 5. ligy dost slušný počin. Přitom v těch 2 duelech prostřídali dokonce 5 svých hráčů. Takže celkem loterie, ale určitě nic lehkého....
Zatímco oni přijeli "jen" ve třech, my jsme vyrukovali s plnou sestavou. Nechal jsem Dyznyho pokusit se zúročit tvrdou letní přípravu prošpikovanou doslova koňskými tréninkovými dávkami a až nelidským drilem pod dohledem despotického Jiřiny <:o):-#.. Bohužel na něj dolehla tíha nesmírné zodpovědnosti, přetrénovalost a slušná kvalita sopupeřů. Zkušený ale pohyblivý Drápal mu moc neseděl. Dyzny začal až příliš opatrně, pak sice správně přidal na aktivitě, ale nestačilo to. Trpělivě čopujícího Jurčíka už dostal do pátého setu, ale uspěl nakonec soupeř :-(
Jiřina předvedl 3 naprosto odlišná měření sil. Na úvod hezky otočil s Bartoškem. Po prvních 2 setech to vypadalo, že jeho v této fázi málo chybující hráč bude nad jeho síly. Pak se to ale zlomilo a položili jsme tak základní kámen k celkovému úspěchu (Y). Drápala skoro až zesměšnil a mohlo by se zdát, že ho po šesti po sobě vyhraných setech jen tak něco či někdo nemůže zastavit a nějaký Jurčík teda rozhodně v žádném případě. Nicméně šanci stát se hlavním hrdinou dne pohrdnul a Jurčík ho výsledkově doslova vypráskal. Jirka vůbec nevěděl, co na něj hrát. I když do značné míry se náš hráč vyházel sám.
Hlavním tahounem byl dnes Kudla. Tentokrát už nepokračoval v nastoupeném trendu přidávání v emocionální rovině, zato maximalizoval herní přehled, dobrou ruku, pohyb a chytrost. S Bartoškem to bylo sice hodně nahoru dolů, ale zbytek byl už stabilní, kvalitní a konzistentní výkon (h5).
No a máme to 5:3 a kapitán týmu za za sebou (teda spíš v sobě) zatím jen jednu dvanáctku gambrinus (B)a proti sobě těžkého Bartoška, který to měl do dneška v singlech 5:1 a 2 nejlepší hráči EVA B ho dnes uklofali až v pátém setu. Jakou má asi šanci? Po prvním setu 2:11 to vypadalo, že skoro nulovou. Pak jsem se ale rapidně zlepšil. Podstatně jsem přidal na aktivitě i přesnosti a začalo mi chodit skoro úplně vše. Do čeho jsem práskl, to většinou končilo někde v rožku nebo blízko hrany stolu a z vysokého standardu jsem neslevil až do úspěšného konce (Y).

Tudíž hotovo už před 4hrou, tak jsme do ní teda šli s Dyznym. Tomu to moc herně nevyšlo. Já jsem sice v prvním setu vzdoroval a skoro až pokračoval v tom, co jsem hrál chvilku předtím proti Bartoškovi, ale stejně ten set urvali sopeři. Pak se to už zlomilo a začal jsem se Dyznymu přibližovat, až jsem ho "dohnal" a možná i "předehnal". Ale kdo se o to bude zajímat - skoro až nečekaná výhra už byla v kabeli. 

Zápis  

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil pietro | 19.10.2023 19:58
Za mě dobrý
Osobní profil dyzny | 18.10.2023 16:35
Bitvy som presrál, ale dobre si zahrál. I nějaké ty piva proběhly, takže spokojenost.
Osobní profil vlbuchta | 18.10.2023 8:56
Naprosto chapu Jiriku, at s tou palkou carujes jak chces, proste nic nevychazi. Nekdy jsou holt takovy dny... nebo roky
A jinak samozrejme gratuluju
Osobní profil jirivedra | 17.10.2023 8:25
Jojo, celkově to dobré bylo.
Za mne určitě velký vykřičník za Jurčíka. Borec sice zkušený, věděl co na mě a hrál chytře, ale i tak bych si s tím poradit asi měl. No neklaplo to. Vysoký balóny na můj pupek = nestihnu reagovat. Nebo to má nějakou divnou faleš, že mi to letí do řiti. Bylo to vyloženě frustrující, jak nic nefungovalo ... Tak snad na druhý pokus v odvetě!

Aktualita

Turnaj EVA 2024
Epická bitva ve finále ... a zase ten Kudla!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789 101112
13141516 171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz