Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2021-2022 » B

Koala Klan - EVA B 9:1

publikováno 08.02.2022

Sakses Story Report

Přestože bych o tom nejradši moc nepsal, protože většina z nás hrála kulový a zbytek jen o málo líp, tak Het Kvótr mě strašně pušoval a z pozice Proudžekt Menedžra a Tým Lídra mi nezbylo, než o tomto eventu sesmolit report.

Náš tým je momentálně podstafovaný, protože Prodakt Menedžr Jiřina se svičnul do pozice Senyjor Konzultanta na ful rymout. Zbytek týmu, kde kromě mé osoby působí i Elonk-Lajn-Drajf-Forhent Expert Kudla a Kros-Forhent Spešlist Dyzny, toho ve své přebujelé komfortní zóně neexistující konkurence moc tréninku v poslední době nedal.

S Kudlou jsme před hernou udělali rychlý kik-of mítink, kde jsme se shodli, že naše ambice ten den nejsou zrovna vysoké. A když jsme viděli, jak si prozatimní suverén páté ligy v plném složení na nás brousí zuby u stolu, tak toto samo osobě už byl pro naše vyhlídky na celkový úspěch de facto šoustopr. 8-) Na tom byl komplajenc jak po rychlém brýfingu, tak detailnějším grůmingu.

KáPéÍčka pro mě a Dyznyho byly nasetovány tak, že za jakoukoliv výhru by se vyplácely pěkné bonusy. U Kudly se s jednou výhrou tak nějak počítalo a pokud by si ke svému tarifnímu platu chtěl opravdu pořádně přilepšit, tak by musel sejmout kromě Michala Vašína ještě jednoho silného soupeře.

Bohužel Dyzny i já jsme se projevili jako naprostí andrperformeři a lůzři.(N) Kdyby jsme měli ten den náhradníka, co udrží tělo na nohách, raketu v ruce a moč, tak by veškeré dilema spočívalo jen v tom, koho z nás má rychle vystřídat. No .... to jsem asi trochu přehnal - Marcelka byla mišn imposibl, Marcel velká čelenč a Michal demonstroval proti minulému špílu očividný imprůvment. Nic nezabíralo a naše vzájemné fidbeky se omezovaly na rady typu "hraj líp" nebo "nevzdávej to, zkus to ještě". Pořád jsme řešili nějaké išjů a trablšůtink nefungoval.

Kudla sice ostudu neudělal, ale nedotáhnuté vedení 2:0 znamená misnutou oportunitu.

Naše dosavadní výkony s Dyznym nám dávaly opravdu obrovský spejs fóŕ imprůvment, který jsme se pokusili vyplnit ve 4hře. Ani toto ale rozhodně neskončilo ani on tárget.

Musíme však na tom najít i nějaká pozitiva. Každý projekt se hodnotí podle kvality dodaných výstupů, spotřebovaných zdrojů a času (O). Přestože první kritérium se nadá vyhodnotit zrovna příznivně, tak je třeba uznat, že energie jsme zrovna moc nespálili a hotovo bylo hodně rychle.

Naštěstí jsme ukázali dobrý tým spiryt a hned po utkání jako jeden muž odjeli na Tým Bildink <:o) do konferenčního sálu Lužanka, kde jsme provedli náležitou retrospektivu (B)(B)(B)(B)(B)   a naplánovali další boje.

 Report

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil dyzny | 11.02.2022 20:35
Souhlas s Kudlou, Milan impruvnul zapisy vysoko nad nasi pinecovou uroven. I kdyz pockejme si na zapis ze špílu s Guliverama.
Osobní profil pietro | 11.02.2022 12:53
Zápis je asi jediný co se povedlo
Osobní profil radim | 09.02.2022 12:31
Pěkný report. Kdo ho dělal? Milan? K výsledku raději nic
Osobní profil jirivedra | 09.02.2022 11:49
No co si budeme nalhávat, výsledek není až tak šokující.

Jinak teda i já mluvím plynule korporátsky, takže zápisu bez problémů rozumím.

Aktualita

Turnaj EVA 2024
Epická bitva ve finále ... a zase ten Kudla!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789 101112
13141516 171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery