Úvod » 2019-2020 » B

11. kolo Smero C - EVA B 6:4

publikováno 03.02.2020

Neúspěšný vstup do druhé části

Téměř dvouměsíční pauzu bez soutěžního utkání jsme bůhvíjak pinecově nevyužili. Trénink byl (pokud nás záznamy neklamou) jen jeden. Jiřina se víceméně jen dovolenkoval (ip). Já jsem až na jednu, maximálně dvě, výjimky raketu v rukách taky neměl, byť se jako polehčující okolnost dá uznat dlouhé marodění :-@. Kudla se sice stavil na nějaký ten možná i víc než jeden turnaj, ale ani tady se o nějaké intenzivní přípravě hovořit nedá.

Soupeřem nám byl tým, který se sice nacházel o dost bodů za námi, ale těsná domácí výhra z předchozího měření sil dávala předpoklad vyrovnaného duelu s otevřeným výsledkem. Podobně jako my hrají i oni zatím celou sezonu vše ve třech, ale na rozdíl od nás mají co do herní úspěšnosti velmi vyrovnanou sestavu.

Já jsem uhrál jen 2 sety s Moserem. Nehrál jsem s ním špatně, ale prostě to o kousek nestačilo. S Meluzínovou, která hraje takovou rychlou, spíše rovnou hru, jsem v prvním setu srovnal snad z 1:9 na 10:10, ale obrat se dokonat nepodařilo. Pohříchu jsem koncovku nezvládl ani ve druhém setu a tím se to zlomilo. Jelínek mi reálně zbyl v rozporu s oficiálním zápisem jako poslední. Tento pán v letech už byl značně unaven z předchozích 10 setů, nicméně na jeho prudce jedovatý sendvič na bekhendu jsem nenašel ani záchvěv know-how, jak ho vrátit tak, aby míček na přistál stůl a zároveň se vyhnul výškám, kde by měla létat spíše letadla. Naděje svitla až ve třetím setu, kdy jsem předvedl ještě náznak odporu vykřesaného ze smrtelné křeče, ale opět se jednalo jen o v koncovce nedotažený set. (N)

Kudla byl tentokrát jasně nejlepší - jak herně, tak i výsledkově. Každému ze svých soupeřů adekvátně přizpůsobil hru a odešel s plným ziskem.(h5)

Jiřík sice vypráskal jejich papírovou jedničku Meluzínovou, ale s dalšími dvěma protivníky si už neporadil. S Jelínkem to po prvních 2 bezradných setech vypadalo, že zbytek špílu už jen zoufale a znechuceně odplácá. Pak se v něm ale přece jen cosi zlomilo a v nekonečně trvajícím duelu byl jen krůček od obratu. Tento krůček ale prostě chyběl. Proti Moserovi působil tak nějak matně a nepřesně, za což sklidil zaslouženou porážku :-(

Do deblu nastoupily obě strany ve stejném složení jako minule. To dávalo velkou naději, že vybojujeme aspoň plichtu, protože všechny teoretické předpoklady byly přece na naší straně. Ať už se jednalo o lepší bilanci ve dvouhrách, ve 4hrách, poslední vzájemný duel či nižší věk slibující potenciál lepšího pohybu v okolí stolu. Především ten poslední předpoklad se vůbec nepotkal s realitou a Moser s Meluzínovou naše borce až nečekaně jasně přehráli. :'(    

Zápis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil pietro | 05.02.2020 15:10
Škoda, ale furt je to dost slušně rozjetý.Postoupit z druhýho místa taky není ostuda
Osobní profil jirivedra | 05.02.2020 10:32
No nebylo to dobrý. Zvlášť těsná prohra s Jelínkem mrzela a asi nás stála vítězství. Hlavně, že už jsem ho párkrát v klidu dal a ještě posledně radil ostatním jak na něj. Teď po dovči prostě nějak nic nefungovalo, byl jsem pomalej.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz