Úvod » 2017-2018 » B

6.liga Linioplan - EVA B 4:6

publikováno 20.10.2017

Waterboarding

V nechvalně proslulé garážové herně Linioplanu jsme se sešli s již tradičním soupeřem opět s náhradníkem v sestavě. Povolali jsme bezesporu naši nejsilnější posilu, neboť bez ní by šance na úspěch byla zhruba stejně pravděpodobná jako to, že se ze mne stane vegan(a tím nemyslím obyvatele planety Delta Vega).
Podmínky tradiční: nízský strop, vlhko, zima, kluzská podlaha(bylo i pár pádů), vše tak trochu umaštěné a ulepené(míček).
Řekl bych, že nikdo z nás nehrál vyloženě špatně, ale bohužel to u Milana nevedlo k zisku jediného bodu. Naopak Kudla se s tím opět nesral a všechny borce opět smázl. Já tentokrát také tři body, ale celkem překvapivě jsem měl vážné potíže až v závěrečném špílu proti jejich trojce Vackovi. Čtyřhru i přes slibný začátek(dva nula) nakonec El Capitan a Kudla prokaučovali a v pěti setech podlehli.

Zápis

 

Epilog
Co ovšem borci ani z jednoho týmu netušili je, že byli z oběžné dráhy nad Brnem monitorováni maskovanou kosmickou lodí, provádějící letitý výzkum smysluplnosti lidské civilize. Její pozorování spělo k finálnímu termínu a rozhodnutí, zda bude lidstvo zničeno, kontaktováno či ponecháno svému osudu.
"Plukovníku Glocku, podejte závěrečné hlášení! Sice už jsem se na základě těch průběžných víceméně rozhodl, že to tu srovnám se zemí, ale třeba mě ještě přesvědčíte."
"Ano, generále Zakhndorfe. Mám tu nějaká nová pozorování z poslední doby. Po přesunu na pozici nad střední Evropu jsme zaměřili naše pozorování na oblast sportu. Výsledky zcela mění pohled na tento prachbídný a ničemný kout galaxie. Zaprvé je tu lidmi velmi oblíbený iontový nápoj zvaný pivo, jehož konzumace se pro některé obyvatele stala sportem číslo jedna. Zde jsou nějaké vzorky, račte ochutnat."
"Ukažte ... hmmm ... hmmm ... ty vole, Glocku, to je dost pecka. Pošli sem ještě jedno."
"Rozkaz. Dále jsme pozorovali jedince, kteří pití tohoto nápoje zkombinovali se sportem zvaným pinec. Hraje se na stole pomocí pálek s gumovým potahem a s celuloidovým míčkem. Pravidla jsou poměrně jednoduchá a co se vybavení týče i dost tolerantní, jak račte vidět na ilustračním videu ze včerejšího zapásu z města místními označovaného jako Br-no."
"Hehe, to jsou démoni. Glocku, proč to hrají v sauně?"
"To není sauna, jen špatně odvětraná místnost, pane generále. Povšimněte si, že tento sport je možno provozovat i naboso, což je pro lidskou rasu poměrně nepohodlné, a přesto vítězit. Jak nám demonstruje nejmladší účastník klání."
"A proč ten brejlatej s tím hadrem na hlavě háže pálkou po místnosti a kope do věcí okolo?"
"Právě prohrál set a zápas s bosým náhradníkem soupeře a jeho slabé nervy na chvíli vypověděly službu. I přes tato dočasná zhroucení se ale sportovci k tomuto sportu opakovaně a rádi vracejí, takže jde zřejmě o velmi zábavnou činnost."
"Možná máte recht, Glocku! Podejte mi ještě jedno. Ty bláho, co to bylo, co to tam ten velkej šedivej předvádí?"
"To byl forhandový top-spin následovaný backhandovou smečí."
"A proč se u toho furt tváří jako by měl asteroid v kloace?"
"Generále? Ehm, zřejmě zastrašování soupeře a projev soustředěnosti..."
"Dobrá, dobrá, nechte už těch pindů. Stačilo, Glocku! Takže rozkazy jsou následující: neprodleně zajistíte potřebné vybavení na pingpong, které umístíte v naší tělocvičně na 4. palubě. Dále zajistíte dostatek studijního materiálu pro výuku - hlavně videa toho vítězného týmu, na který jsme těď koukali. No a hlavně dovalte pár beček to jejich piva! Hehe, příjemně se mi po něm motají chapadla. No a taky odkládám na neurčito anihilaci lidské rasy. Minimálně do té doby, než se naučím ten spin. Tak pravil generál Zakhndorf a tak se také stane! Nashle zítra v tělocvičně, já jdu spat, su nějaké vospalé."
"Rozkaz, pane generále!"

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil milan.andrysek | 23.10.2017 9:17
S tím postupem to má několik háčků nebo jsou to spíš háky. 1. Jiřina bude nějaký čas mimo a nevím nevím, jestli se podaří vše přeložit, aby nikde nechyběl, 2. Hned 3x to bylo hen 6:4, 3. Kudla to má 8:1 a už může jen 2x, 4. Při vší účtě k Tomovi, Kudlovy výsledky po svém návratu asi zdaleka mít nebude, 5. Jako bonus mě už od pátku bolí pravé zápěstí a to pro pinecáře a zvlášť penholderistu tak trochu vadí
Osobní profil bidi | 23.10.2017 8:21
Gratulace! Takze jedete na postup, ze? Linioplan je neprijemny souper...
Osobní profil milan.andrysek | 23.10.2017 0:17
Byla to skoro kopie minulého garážového dýchánku - viz http://www.eva.banda.cz/clanek/174723/linioplan-eva-b-4-6/
Naštěstí navzdory mé nule byl tentokrát v singlech stoprocentní i Jiřina, takže bylo hotovo už před 4hrou

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz