Úvod » 2016-17 » B

Linioplan - EVA B 4:6

publikováno 08.12.2016

Kudla nám to vošéfoval.

Herna i tým Linioplanu doznal oproti minulé návštěvě několik změn. Jedničku Hlavatého vystřídala jiná jednička, která ale asi není až taková jednička - Sedláček. V herně byl posledně štingec jak v paluši na retychu a vlhko jak v kalhotkách čtrnáctky na koncertě Džastina Bíbra. Tentokrát to bylo v pohodě, jen kosa a nízký stropy zůstaly. Hlavní mínus a černej puntík za včerejšek mají ale za podlahu, která po jakýmsi navoskování klouzala jak kurví chachrňa po celonoční šichtě ve štaci.
Jelikož Tom se tváří jakoby snad kariéra a rodina byly přednější, než ping pong, tak nakonec odvolal svoji účast na tomto veledůležitém špílu z hlediska udržení v šesté lize (nebo to byla taktika?). No a tím pádem nastoupil fantóm sedmé i šesté ligy, jež se zove Petr Kudlička.

Co se špílu týče, tak rovnou zkraje odbudu El Capitana, kterej byl včera úplně marnej, neuhrál ani set a tím pádem nemá smysl se k tomu moc rozepisovat.
To já a Petr to byla jiná písnička.
Petr by si snad zasloužil i Slavíka, protože to včera byla v jeho podání óda na pinec. Sice těsně, ale v pěti setech uzpíval Kokorskýho i Sedláčka a na závěr dal ještě přídavek v podobě Vacka. Je to zkrátka vítěznej typ a jeho baryton se sálem nesl jasně a zřetelně.
Já včera držel vášně jakž takž na uzdě a hned ze startu se blískl duetem se Sedláčkem, kterej jsem pojal až nezvykle útočně. V podstatě téměř každá árie vypadala tak, že já do toho řežu a Sedláček se dva metry za stolem brání kopcama, kdy si míček při cestě okolo zářivek v klidu přečet jejich výrobní číslo a pak pohodlně dosedl na zadní lajnu stolu, ale včera to na mě neplatilo a můj sytý bass si na závěr mohl z plna hrdla zašeptat "jo". Proti Vackovi jsem naopak hrál až nezvyklé pianissimo a sekal to jak dříví v lese. Taky se to setkalo s úspěchem. Neúspěch přišel až proti Kokorskému, kde už se mi soustředění začlo trochu rozjíždět a hra se mírně rozladila. Ani podpora El Capitanova tenoru nepomohla. Nicméně jsem nehrál vůbec špatně, ale těch prasat bylo na jeho straně víc, než v Babišových vepřínech. Ale s tím si nemá smysl lámat hlavu, příště ho v Hraváči opět rozsápu. Takže 5:4 pro nás a jdeme na čtyřhru. Kvartet u stolu podal celkem nevyrovnané výkony. Zatímco já s Kudlou jsme excelovali s virtuozitou nám vlastní, Vacek se Sedláčkem se stále nemohli naladit na tu správnou notu a v podstatě veškerou slávu přenechali nám. A že nám to s Kudlou dost ladí...
Cenné a zasloužené vítěství s následnou decentní děkovačkou Na Tahu, kde se probraly partitury pro dnešní společný koncert s Komínem, který by sice dle notového zápisu měl hrát hlavní roli, ale my se prostě dohodli, že tento klasický kus pojmeme v novém pojetí a hlavní role si rozdělí hráči EVA.

Noty ze včerejška.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil milan.andrysek | 09.12.2016 11:20
Příště bylo včera s Komínem. Článek sfouknu o víkendu. Ale můžu zatím naznačit, že to bylo z mé strany o něčem úplně jiném než s LinioPlanem....
Osobní profil Kaňa | 09.12.2016 11:05
Super - gratulace Kudla. Škoda El Capitan - ale příště to bude za 3
Osobní profil pietro | 09.12.2016 10:22
"V herně byl posledně štingec jak v paluši na retychu a vlhko jak v kalhotkách čtrnáctky na koncertě Džastina Bíbra" Za to by se nemuseli stydět ani KKRD boys Jinak špíl to byl pěknej.Mám rád, když je trochu drámo
Osobní profil bidi | 09.12.2016 10:20
Krasna vyhra, gratulace! Nenechali jste se rozhodit mistnim koloritem a udelali je... Kokorsky je pastylar, priste ho date!
Osobní profil milan.andrysek | 09.12.2016 9:58
Za mě klasické smíšené pocity, kdy by člověk za své výkony nejradši zalezl někam do kanálu, ale důležitější je, že tým tento veledůležitý špíl vyhrál.
Vacek mě překvapil jednak svou nižší hmotností. Díky tomu se dost změnil i jeho herní projev - namísto nudného čopování a chabého pohybu se najednou hýbal, hrál mnohem aktivněji a zabíjel z forhendu.
Jinak ta podlaha byla fakt jak kluziště - jednou jsem s sebou dost nepříjemně jebl na zem.... Nicméně ten bezkrevný výkon to rozhodně neomlouvá.
Oba moji kolegové hráli super. Doslova z nich čišelo zdravé sebevědomí a koncentrace a podle toho o taky vypadalo.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 234 567
89 10 11121314
151617 18 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery