Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2023-2024 » B

17.kolo Eva B - Sokol Komín C 5:5

publikováno 28.03.2024

Blažek nám asi chybět nebude

    Díky matice už jsme sice měli první místo v tabulce jasný, ale to ovšem neznamená, že ve zbývajících kolech to soupeřům nějak darujeme. Nejsme žádná charita!
    S Komínem je to dycky těsný boj hlavně kvůli Blažkovi, který si z toho dělá tak trochu prdel a přes to není vůbec zábavný. Ani tentokrát jsme si na něj nikdo nepřišli. I když Kudla byl blízko, Miloš si to ale dycky pohlídá a zařadí vyšší rychlost. Tedy i tentokrát byli klíčem k úspěchu a věčné slávě zbývající dva tipani plus čtyřhra.
    Já s Kudlou jsme ani s Danielem, ani s Karolou (tráva na BH) neměli vůbec žádný problém. Hlavně Karola nás předem trochu děsí tou travou, ale borec se tak nějak odmítá hýbat a po pravdě to s tou trávou moc neumí.
Takže to bylo hlavně o Dyznym, který nahradil indisponovaného kapitána. Podotýkám, že indisponovaného zdravotně (záda) ... aspoň tedy ze začátku. Postupně se totiž během večera usilovně propracovával i k jiným indispozicím ... (B)(B)(B)(B)(B)
Karolovi vzal Dyzny jen set, špíl jsem neviděl, ale tipuju, že tráva zlobila. Co jsem ale viděl, byl špíl s Danielem, kde Dyznymu utekl první set, ale pak se hecl, našel si správnou taktiku a suveréně otočil, čímž získal důležitý bod, sklidil obdiv a vysloužil si nehynoucí úctu žen. (h5)
    Takže 5:4 pro nás a pro změnu zase rozhodovala čtyřhra. I když si na ni s Kudlou obecně věříme, proti Blažkovi je to přecejenom spíš o tom, jestli on udrží hlavu, či nebudeme mít nějaké extra štěstí v kritických momentech. I když to začalo velmi nadějně a už jsme vedli dva nula, tak pak se Miloš kupodivu nenaštval a nesesypal, ale naopak zapl turbo a bylo vidět, že fakt chce vyhrát. Soupeř srovnal a otočil a i když čtvrtý a pátý set to bylo nanejvýš těsné (-10, -11), tu trochu štěstíčka navíc měl v koncovce bohužel soupeř. Takže remíza, ale pěkná! Nás to nijak mrzet nemusí, zahráli jsme si solidně a za předvedený výkon se nemusíme stydět. Příští rok se s Komínem C nepotkáme, protože hádejte kdo z nás postupuje do výšší ligy a kdo ne!? (H)
    V našem špílu sice o nic moc nešlo, ale já s Kudlou jsme si dali nadstavbu - hned po nás hrálo Áčko, které potřebuje body jako sůl a které bylo z větší části marodný. Takže dva náhradníci a přeživší Marián a jde se na věc ... vice se snad dozvíte v následujícím článku od Mároše.

Zápis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil milan.andrysek | 29.03.2024 9:40
Já jsem to v roli diváka viděl vlastně všechno a musím všechny naše hráče opravdu pochválit. Kudla byl s Blažkem fakt blízko, Jiřina v top formě a hlavně klíčový špíl s Karolou zvládl bravurně. No a Dyzny se dokázal rychle adaptovat na trochu pastyl Daniela a svoje si tak splnil hned ze startu. Škoda té čtyřhry - asi na ni nebyla ta ideální nominace - je třeba se podívat, na minulý duel, kdo že to musí hrát, abychom Blažka s Karolou šmikli .
Ten Miloš má hlavně forhend naprosto excelentní a kdyby hrál trpělivěji a pořád naplno, tak by byl v pětce téměř neporazitelný (což letos vlastně byl) a klidně by mohl hrát i jedničku, ale to by si musel udělat úklid v hlavě. Když hraje svůj nejlepší servis, tak mu zhruba každý druhý ani nevrátíme na stůl. Když dá ten svůj spinový útok, je to konečná. Ale na druhou stranu zase napálí rovnou ránu z nízkého míčku a dává občas servisy jak děcka ze šesté třídy na pionýrském táboře, když hrají obíhačku - klidně i v pátém setu.
No musím souhlasit Jiřinou, že tento soupeř nebude chybět ani mně včetně pondělních špílů před 16 hodinou s dalekým cestováním. Jsem rád, že nejspíš s námi postoupí Dopravoprojekt, případně Beer Brothers.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 234 567
89 10 11121314
151617 18 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery