Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2023-2024 » B

10. kolo EVA B - Dopravoprojekt C 9:1

publikováno 24.03.2024

Dublovaně usnadněná důležitá výhra

Toto se už událo hodně dávno a až teď jsem se dokopal k napsání zápisu.

Až na malé výjimky hrají naši soupeři všechno v jakési Svaté trojici, která sice není Otec & Syn & Duch Svatý, ale co do údernosti za ní pánové Streit, Teplý a Beňo příliš nezaostávaní. No a když přijde den D, který svým významem lze přirovnat k poslednímu soudu, bitvě u Kurska nebo minimálně aspoň k souboji Titánů, tak z hned snad třetí věty věčně řečného Romana vypadne, že dnes nenastoupí a bude jen kibicovat. A aby to nebylo málo, tak ani jejich dvojka nikde.... Místo toho do naší klece plné nenažratých lvů a tygrů hodili 2 borce z osmé ligy, kde to ale rozhodně nijak nekosí a jsou tam někde kolem 70%. Roman měl ke svému absentování celkem pochopitelný zdravolní důvod, proč nehrál ani Karel Teplý, to jsem nějak nezachytil.

Přestože oba borci z osmičky zahráli víc než slušně a Bartoš dokonce vybojoval výhru nade mnou v pěti setech, bylo už po pár minutách skoro jasné, že na nás stačit nebudou. Tím se nanažrané šelmy začaly měnit v žíznivé (B)(B)(B)(B).  Jiřina s Kudlou zvládli vše s bravurou (h5) a i ani já se nemám za co stydět. Dost jsem si zahrál, protože vše bylo na pět setů a hlavně výhra nad Beněm potěšila.

Pak jsme ještě s Jiřinou předvedli soupeři, jaký je rozdíl, když dvojice spolu odehrála už desítky deblů (plus nemálo tréninkových) oproti tomu, když spolu někdo hraje snad poprvé.

Zápis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil milan.andrysek | 25.03.2024 8:26
U Romana to bylo závažnější - takový srdcař by kvůli nějaký rýmečce nebo "po nemoci" takový klíčový špíl nevypustil. Říkal mi, že ho nějak zabolelo u srdce - a myslel fyzicky, ne emocionálně.
Osobní profil jirivedra | 24.03.2024 23:09
No usnadnili nám to velmi. Ale musím říct, že se celkem divím, že to ti borci v osmičce nekosí, hráli dost solidně.
Roman tuším nehrál, bo byl čerstvě po nemoci a Teplý byl nemocný přímo.
Nicméně se může stále lehko stát (je to celkem pravděpodobné), že postoupí zároveň s náma, takže Vrchličácké souboje budou pokračovat ve čtverce.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 234 567
89 10 11121314
151617 18 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery