Úvod » 2023-2024 » B

16.kolo Gullivers F - EVA B 3:7

publikováno 21.03.2024

V podstatě máme jasno

     Notičky před tímto špílem byly rozdány poměrně jasně. Výhra znamená jistotu druhého místa a tím pádem postup. Proti silnému soupeři jsme ale očekávali těžký a nepříjemný zápas. Obecně je nám tráva více než sympatická, ale pokud jde o pinec a ona je zrovna na soupeřově pálce, tak je tomu přesně naopak.

     Nicméně stejně jako Dopravoprojekt i tento konkurent o postup nám to usnadnil. Jejich jednička Holoubek byl nemocný, takže měli náhradníka z osmé ligy (jejich G!). Přestože jejich jednička byl jediný jejich hráč, kterého jsem posledně porazil, obecně to pro náš tým bylo samozřejmě značné usnadnění situace.
     Hrálo se v Hraváči, kam jsem dorazil dost brzo, takže zatímco se už soupeř rozehrával, já si dal pivko a kafe na baru a pokecal s Radko Zálešákem st. ze Zabazy (soupeř našeho C).
Ale posléze už přišel On ... muž, mýtus, legenda ... Petr Kudlička! Naše jasná jednička i tentokrát nezaváhala a posbírala všechny tři body. Akorát otravněný Caletka trochu zlobil, takže to bylo tradičně na pět.
El Capitan se připlazil s pochroumanýma zádama z tenisu. Holt nikdo nemládne a občasná zdravotní indispozice se nevyhne ani samotnému nestorovi v brestovském kapitánčení. Dyzny totiž nemohl, takže El Capitán musel nastoupit i přes to, že měl v podstatě místo páteře neohebnou bambusovou tyč. Je to zkrátka srdcař. Jako painkiller použil tři škopky. Caletku i Vokálka sice jen trochu pozlobil, ale jejich náhradníka pak vyloženě rozsápal a uhrál si svůj pěkný bod. Já jsem se po úvodním bodu proti náhradníkovi z Řecka nechal rozebrat na molekuly od Caletky (asi ho zařadím na seznam svých Nemesis k Hanákovi). V závěrečné dvouhře jsem si konečně pohlídal a suveréně porazil Vokálka, který zrovna neměl asi svůj den. Čtyřhra nakonec už byla taková třešnička na pivní pěně, neb bylo rozhodnuto.
    Celkově tedy 7:3 pro nás a máme jistotu druhého postupového místa. Čtvrtá liga už volá!
Zbývají dvě kola, kde už můžeme hrát dost v klidu a udržet si první místo.

Zápis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil milan.andrysek | 21.03.2024 16:48
Včera jsem měl fazonu opravdu akorát na ty škopky - tam jsem opět zazářil
Pánbůhzaplať aspoň za to, že jediný jakýs takýs slušný výkon jsem podal proti zahraničnímu soupeři, jehož (i křestní) jméno je opravdu těžko zapamatovatelné. Naštěstí jsem mu stylově asi moc neseděl. Můj i tak nic moc pinecový pohyb klesl ještě o několik levelů níž a hlavně proti Vokálkovi to byla docela oboustranná tragédie, která by se nelíbila ani publiku sedmé ligy.
Oba mí spoluhráči naštěstí potvrdili svůj vysoký standard. Pokud by Kudla přidal více agresivity i z bekhendu, kde i jasné nálivky většinou jen vrací, mohl by zářit i o ligu výš.

Aktualita

Turnaj EVA 2024
Epická bitva ve finále ... a zase ten Kudla!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789 101112
13141516 171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz