Úvod » 2023-2024 » B

11.kolo EVA B - Beer Brothers 6:4

publikováno 31.01.2024

Všichni měli pravdu!

    Poslední měření sil přineslo překvapivý výsledek v podobě prohry El Capitana s Oťákem. Celkově to posledně nebyla až tak překvapivá prohra 4:6. Tentokrát ale náš kapitán připravil vychytralou taktiku a výsledek byl přesně opačný.

    Řekl si, že na začátek nasadí Dyznyho, který by Oťákovi neměl moc sedět ... a měl pravdu. Dyzny ho smázl 3:1.
Dále, že Kudla dá dva body a pokusí se o zázrak s Ondrou Polyákem ... a měl pravdu. Jeho Kudličenstvo opravdu dalo dva body a o zázrak s Ondrou se jenom pokusilo.
Já jsem s Ondrou začal a asi jsem ho nikdy neviděl hrát v takové formě. V druhým setu už jsem si říkal, že si tam ze mne dělá šulina ... a měl jsem pravdu. Zcela jednoznačně a bez šance jsem 0:3 prohrál. Ale stejně se ode mne očekávaly také dva body.
S Oťákem naklid, ale Jirka Tůma zase zlobil. Už jsem tekl 1:2, ale řekl jsem si, že mu to nemůže pořád tak vycházet a že musím být trpělivý a hrát chytře ... a měl jsem pravdu. Otočka a vyhraný pětiseťák.
Oťák prý měl nějaký problémy v ráji (ach, ty ženy!) a že se tím pádem nemůže pořádně soustředit a nehraje dobře ... no, měl pravdu. Prohrál vše.
Na poslední dvouhry přišel na návštěvu i Lukáš Ziolkowski (toho času 1.liga za Gullivery A) a říkal, že máme jednu z nejhezčích pinecových heren v rámci BRESTu ... a má pravdu.
El Capitan si naplánoval, že Dyznyho na poslední špíl vystřídá a zkusí to na Jirku Tůmu. Už tekl dva nula a hrál dost pasivně. Tak mu Dyzny vynadal, ať se jako kurva trochu snaží a začne se hejbat ... a měl pravdu. Milan zapl, začal být aktivnější a podařila se mu celkem neuvěřitelná otočka a vyhrál 3:2, čímž zajistil šestý bod a výhru. Bravo!
Tak jsme si říkali, že jsme mi ostatní odedřeli celej špíl a Milan si pak přišel slíznout smetanu a jedním špílem si zajistit nehynoucí slávu ... a měli jsme pravdu.
Čtyřhra už nic neřešila. Ale naši borci přišli s novou taktikou. Být zmatení, často se plést a mektat blbosti. Na soupeře to celkem fungovalo a donutili ho do pěti setů. V celkově dost ujetém špílu, z kterého mi šli oči do preclíku, ale nakonec v pátem jasně podlehli.

    Když teda konečně přestali zdržovat se čtyřhrou, šlo se pěkně dohromady do knajpy. V osmi lidech! Oťák pak ubalil Centervillskou mrkev s tím, že je to takovej pohodovej venek ... a měl pravdu.

Zápis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil milan.andrysek | 03.02.2024 17:52
Ano ano, v zápise jsem snad ani jednu nepravdu neobjevil. Byl podařený večer se vším všudy. Přestože byl Ondra jako obvykle skoro nehratelný, všechny klíčové duely (souboj naší momentálně hrající trojky s Oťákem a všechny zápasy s Jirkou) jsme zvládli a čtyřhra se tak stala (možná snad poprvé proti nim, rozhodně výjimečně) již jen exhibiční oddechovkou.

Aktualita

Turnaj EVA 2024
Epická bitva ve finále ... a zase ten Kudla!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789 101112
13141516 171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery