Úvod » 2023-2024 » B

6. kolo Orel Bohunice C - EVA B 3:7

publikováno 20.11.2023

Mozaika našeho velkolepého úspěchu poskládaná jen ze střípků vzpomínek

Existují spousty přísloví vyjadřující negativní dopad prokrastinace. Stačilo by si vybrat jakékoliv z nich a držet se ho a nemuselo se stát toto.Tak dlouho jsem odkládal sepsání tohoto článku, až se mi vzpomínky vykouřily z hlavy. Sakra, ty články se musí psát zavčasu (O). No nic, zkusím přiložit, rozhicovat troubu (#):-@ a třeba se v ní dá uvidět nejen budoucnost, ale i minulost.

No...... vidím jen jakési výjevy.... samé paneláky, WFT.... Ajo, to jsou Bohunice. A je tam i jakýsi nepanelák a na něm vidím nápis. Jenom to nemůžu přečíst. Aaaa, už to přečtu.. Orlovna. A teď jakési bludiště, musím se jím proklesit. Super, na konci bludiště je Kudla s Jiřinou. Asi může začít špíl.
Je tam v mlze a kouři jakýsi mladík (Pejkanovič) a dva zkušení borci (Kročil s Musilem). Pejkarovič vykazuje jakési tenisové (zlo)návyky a občas lehce nervní chování. Musila s Kročilem vidím jen v obrysech, herní styl nejsem moc schopen identifikovat. Nejsou to teda rozhodně nějací krasohráči, ale víc z té trouby asi nevytáhnu.

Podobné šero je kolem Kudly, jsou tam ale jasně vidět výhry ve 3 singlech, no to je dobré znamení (h5), to by mohlo dopadnout dobře.
A co Jiřina? 2 jasné výhry s těma zkušenýma, to už máme 5 bodů (Y). Ale co s tím mladým, ten je z nich nelepší - bacha na to.... 2:0 vede náš, asi už je to dobrý. TVL, nějak se to otáčí, samá přestřelka, dobře se na to dívá, ale ten výsledek se nějak sype ..... a sesypalo se to úplně :'( I vedení 2:0 vám můžou sebrat.

No snad El Capitan urve aspoň jednoho soupeře. 2 špíly jsou už ztracené, teď jedině toho Kročila, jinak to zas Kudla s Jiřinou budou muset zachraňovat ve čtyřhře. To je boj jak o život. Kurňa, už teče 3:7 v pátém, to je jak na houpačce. A teď poslední zhoupnutí houpačky, 8 míčků v řadě pro hostujícího hráče :-D..... plný bodový zisk se může odvézt na Vrchličák - teda spíš ke všem svatým.

No ještě je potřeba odehrát 4hru. Jiřina potřebuje spíš emočně vychladnout, takže ještě pěkný pětiseťák vítězný pro zbývající 2 hosty. Kromě Jiřiny může vychladnout i trouba a těch 30 korun (6 hráčů po 5 korunách), co dostanu, to mi nebude stačit ani na desetinu útraty (B)(B)(B)(B)(B)(B)(B)
(Hynku!) Kudlo! Jiřino! Pomozte a doplňte prosím trochu ty informace.

Zápis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil pietro | 22.11.2023 12:05
Já se asi nejvíc nadřel s Kročilem. Dobře mi blokoval spiny a hrál celkem chytře.
Osobní profil jirivedra | 20.11.2023 22:54
Popsals to víceméně správně. Opět se tu zjevil nešvar poslední doby ... tedy že ztratím vedení dva nula a proteču v pátým!
Dva zkušení borci byli překvapivě snadná kořist. Pamatuju si, že Kročil mě loni při náhradničení ve čtverce dal. Ale loni jsem zase dal Pajkanoviče ... no kde že loňské sněhy jsou...

Aktualita

Turnaj EVA 2024
Epická bitva ve finále ... a zase ten Kudla!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789 101112
13141516 171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery