Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2023-2024 » B

4.kolo Bosonohy C - EVA B 4:6

publikováno 26.10.2023 (aktualizováno 27.10.2023)

Jsem skromný a proto nejlepší!

Do bašty tradičního soupeře je cesta dlouhá. Poučeni minulými nezdary jsme vyrazili všichni včas a povětšinou včas i dorazili. Akorát El Capitan opět jemně zakufroval na Kampusu, ale i tak se začlo včas.
Oproti minulým špílům má soupeř dvě nové posily a to rovnou novou jedničku a dvojku - Dohnálek a Vencl. Ze staré skvadry zůstal samozřejmě lišák Opatřil a náhradničí jim Kvasnica. Takže to na bůhvíjaký úspěch moc nevypadalo.

První kolo dopadlo pro soupeře. V souboji jedniček Dohnálek nedal Kudlovi čuchnout a hladce zvítězil, stejně jako v souboji trojek dal Opatřil El Capitana. To u dvojek to bylo velký drama. S Venclem jsme si dali kondiční pětiseťák. Za zmínku stojí, že jsem v druhém setu vedl 10:5 a stejně ho prohrál, ale nakonec jsem pátý set v klidu dal.

(I) Na Vencla mi celkem platilo: cpát to převážně do BH, či delší na střed. Delší čopované výměny se dali upinkat, když si člověk dáva bacha a dělá to poctivě a trpělivě - hlavně krátké míče, bo to není bůhvíjaký dlouhán.

V druhém kole si to Kudla s Venclem dali taky na pět a opět šel bod za nama. Dohnálek dal hladce obrace Milana. Borec to fakt střílí skoro ze všeho. I když se moc nehejbe, tak ruku má skvělou a střílí to všecko do rožku. Já se Opatřila bál jako čert svěcené vody, neb jsem s ním několik posledních zápasů protekl. Tentokrát jsem si to ovšem pohlídal a konečně zase hladce zvítězil - tak jak by to podle mne mělo být! Svět je opět v pořádku!

(I) U Opatřila bacha na delší rychlejší balóny do jeho FH -> pak dělá ty svoje motaný kulišárny z podstolu. Takže na pupek či BH a nebát se střílet (ne do FH!).

Po tomto neúspěchu to do třetího kola Opatřil vzdal, očividně si proti Kudlovi nevěřil a nasadil na něj Kvasnicu. Tento žolík ale neměl šanci. Kdo ale šanci měl byl Milan proti Venclovi. Z 2:0 srovnal na 2:2 a hrozilo, že Milan bude opět za hrdinu, bo by nám zajistil remízu, protože to nevypadalo, že dám Dohnálka. Nicméně pátý set úplně neklapl, takže náš kapitán vyšel tentokrát na prázdno. Takže 4:4 a já hraju zavěrečnou dvouhru s Dohnálkem, kterej mě mele. Nevěděl jsem co s ním a už jsem tekl 2:0. Ale pak se to začlo překlápět ke mně. Třetí jsem po haluzi jaksi vyhrál a pak už trochu tušil, co hrát ... a soupeř znervózněl. Nakonec krásný obrat na 3:2 pro mě a čestné míto v síni slávy stolního tenisu pro Jiříka.

(I) U Dohnálka je jeho FH v podstatě No Go, takže trpělivě pinkat. Všecko víceméně do BH. Nebát se ho nalákat delším čopem do BH - zkazí útok.

Do čtyřhry jsme s Kudlou vlétli po hlavě, bojujíce o celkové vítězství. Soupeři byli poměrně nalomení z předchozích špílů a nenašli na nás žádnou zbraň, naopak sami dost chybovali. Dlužno dodat, že jsme hráli v solidní formě a k ničemu je nepustili.
Takže hladce 3:0 pro nás a celkové vítězství pro EVA B ... fantazie.

No a pak nastal rychlý úprk na autobus, protože ty škopky se samy nevypijou.

Zápis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil milan.andrysek | 28.10.2023 14:15
Včera jsem byl (i se synem Jáchymem) na turnaji v Hraváči a byl tam i Dohnálek. Ani jeden jsme na něho nenarazili, ale bůhvíjak tam ke svému mírnému zklamání nezářil. Z 29 účastníků skončil na 12. místě, což nebylo až tak daleko od mého 14. a dokonce Jáchymova 16. místa. Takže si říkám, že nemusí být až tak neřešitelný a možná by to šlo i přes počet vypitých piv, kde byl včera se mnou srovnatelný i v této metrice .
Osobní profil bidi | 27.10.2023 16:53
Bravo borci za výhru v Bosonohách. Blbě se tam hraje v těch jejich podmínkách. Musím si na jmenovce Dohnálka zapamatovat návod na porážku (nastupuje i ve 3. lize).
Osobní profil milan.andrysek | 27.10.2023 16:33
Já tu jejich hernu fakt nemusím. Už je cesta tam bez auta je pro mě odysea. Když už se tam člověk dopachtí, tak je tam šatna i herna zamčená a musí mlátit do dveří jak nějaký hooligan, aby byl slyšet a někdo mu otevřel. No a když už dojde na vlastní hru, tak je to na mizerných, starých a pomalých stolech, kde se téměř každý třetí míček musí opakovat, protože tam jiný spadne z vedlejšího stolu. Dost ale výmluv....
Na Dohnálka jsem vůbec neměl a Jiřík zaslouží za jeho skalp po famózním obratu jen a pouze respekt a obdiv.
Opatřila jsem ještě v čase, kdy hrával za Operu, pravidelně porážel, byť většinou po boji. Po jeho přestupu do Bosonoh mi nějak přerostl přes hlavu a tento poslední výsledek je doufám dno, od něhož se odrazím zpět nahoru. Vůbec mi to na něho nešlo
S tím Vencem je to docela škoda. Když už mě nezlomil ani rekordně dlouhý prohraný druhý set, který počtem míčků překonal i mnohé celé špíly, a dokázat jsem srovnat na 2:2, mohl jsem ho dorazit. Bohužel.
Naštěstí Kudla odvedl slušný standard a Jiřina celkově zazářil. Čili další velmi potěšující výhra .

Aktualita

Turnaj EVA 2024
Epická bitva ve finále ... a zase ten Kudla!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789 101112
13141516 171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz