Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2022-2023 » B

18.kolo EVA B - Staré Páky A 7:3

publikováno 13.04.2023 (aktualizováno 21.04.2023)

Pákokalypsa

    Narozdíl od jejich Bčka, kde je to samej vykuk s materiálem, jsou v Áčku chlapíci celkem v pohodě.
Všici softy, žádný dramatický pastily. I když můžeme říct, že Hanák se svými téměř dvěma metry, cca 130 kilogramy a medvědími tlapami, nespadá úplně do kolonky prototyp pinecového hráče. Co se pohybu týče, udělá maximálně jeden úkrok a hodně hraje na dlouhou ruku. Bohužel mu to stačí, na vše dosáhne a i když loví míček někde za rohem, trefuje bez problému čistý rožky a přívádí soupeře k šílenství.

My se sešli v plné sestavě s tím, že budeme střídat.
Takže všichni čtyři jezdci z Apokalypsy byli nachystáni zarazit svůj hřebíček do rakve, v které bude pohřbena naděje Starých pák na vítězství.
Prvním jezdcem byl Pálka. Alias Kudla, který se Hanáka nezalekl a hned ze startu ho 3:0 smázl.
Druhým jezdcem je Zmrd (nebo jak voni se vlastně jmenují, viz Zjevení svatého Jana (kap. 6) - to je jako v Bibli ... na konci, takže to nemusíte číst celý, ale rovnou přeskočit tam, abyste zjistili, jak celá ta dlouhá bichla dopadne). Aka Jiřina, který si bez problému poradil s jejich dvojkou Drahošem Pavlišem. Až překvapivě snadno, pamatujeme si ho nebezpečnějšího.
Poté Dyzny seskočil se svého bílého koně a a jako správný dobyvatel vydobyl pro nás i třetí bod nad Oldřichem P. Ten se sice oproti dřívějšku viditelně zlepšil, ale na EVA B to stále nestačí.

Po prvním kole to tedy vypadalo dosti nadějně.

Pak se ale objevilo pár zádrhelů. Mě si namazal na chleba Hanák. Nějak jsem nepřišel na to, co by proti němu fungovalo ...
Kudla si svůj téměř povinný bod proti Oldřichovi nekomplikoval, opět 3:0.
Dyzny se nechal smáznout od Drahoše a pak i od Hanáka, i když ho potrápil víc, než já.
Po mé očekávané výhře proti Oldřichovi to tedy bylo 5:3 a na scénu nastupuje Žízeň, který většinou rozhodne.
Milan nastoupil proti Drahošovi a jako správný jezdec z Apokalypsy způsobil velké drama a dost to natahoval ... očividně si chtěl udělat pořádnou žízeň. Nakonec ale v pěti setech slavně zvítězil a bylo dokonáno. Staré Páky v troskách ... už se jim ani nechtělo na čtyřhru.
Ta se nakonec přecejenom hrála, protože jsme měli dobrý čas a nehrát ji by nebylo "hráčský" (i když byla pak jen na dva vítězný).
Milan v laufu nanominoval sám sebe s Kudlou a celkem snadno si s Hanákem/O. Pavlišem poradili. Hotovo dvacet ... 7:3 a šlo se lejt.

Zápis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil dyzny | 19.04.2023 11:33
Krásný zápasy, super soupeř
Osobní profil pietro | 14.04.2023 10:09
Solidní špíl a jsem rád, že se Páky udrží v soutěži.
Osobní profil milan.andrysek | 13.04.2023 18:29
Původní plán byl, že Kudla nastoupí jen do debla a v singlech nechá vyniknout (a třeba i propadnout) nás. Bohužel jsem si ale předchozími sportovními aktivitami rozladil záda, takže jsme na poslední chvíli plány změnili. Řekl bych, že jsme všichni zahráli slušně až dobře a výhru si pohlídali.
Konkrétně mně se záda celkem umoudřila, a protože jsem tentokrát přišel (na rozdíl od špílu s Gullivery) bez následků alkoholových tahů předchozích dní, bylo to vidět na hře, na výsledku i vzhledu zápisu

Aktualita

Turnaj EVA 2024
Epická bitva ve finále ... a zase ten Kudla!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789 101112
13141516 171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz