Úvod » 2022-2023 » B

17. kolo EVA B - Gullivers F 3:7

publikováno 11.04.2023

Jak zkurvit špíl

Je jasné, že ne každé utkání vyjde. Občas se smolně a těsně prohraje, jindy je soupeř prostě nad naše síly. Existují však případy, kdy jde tým prohře vyloženě naproti. A přesně toto byl tento případ. Kdyby existovala nějaká kuchařka či návod, jak opravdu zkurvit špíl, zde by byla jistě bohatá inspirace. 

Takže čeho je třeba se držet, aby se to povedlo:

1. Dobrým základem je kvalitní nominace. Je potřeba nechat odpočívat toho člena týmu, který má toho času nejlepší formu. Takže i my jsme nastoupili bez Jiřiny, který v Alpách chytl jakýsi opar či co. A protože by ani hlavní týmový designér Dyzny, ani my ostatní, ani Jiřina sám nesnesl pohled na nějakého šeredu, dali jsme v nominaci přednost fyzické kráse před pinecovými kvalitami.

2. Dalším důležitým atributem je správná motivace. Je potřeba si hned několikrát před špílem připomenout, že už máme splněno protože máme namleto a jsme zachráněni. Když se to nepovede, nestane se vlastně nic. Jsme prostě dobří a zápas si jdeme předvším užít. Hlavní je, že si uděláme žízeň a půjdeme pak do hospody (B)(B)(B)(B)(B).

3. Další nedílnou součástí, jak jít štěstíčku naproti, je dobrá životospráva. Devět z deseti odborníků na stolní tenis doporučuje se den předem zlít jak mužik a to bych nebyl správným kapitánem, kdybych se těchto rad nedržel. S bývalými kolegy jsem se večer předtím dostal (B)(B)(B)(B)(B)(B)(B)(B)(B)(B) do takového stavu +o(, že následující den jako celek včetně pinecu byl spíš za trest než něco, na co se člověk těší a užije si to.   

No a jak vypadalo vlastní utkání:

  • O mém výkonu jasně vypovídá zápis a to nejen svým obsahem, ale i svým vzhledem. Asi musí být každému jasné, s jakou fazónou jsem se ten den potkal. Kromě několika málo světlých  záblesků, které by se daly napočítat na prstech jedné ruky dlouholelého roztržitého pracovníka s cirkulárkou, nebylo nic, co by stálo za pochvalu (N)
  • Dyzny si svůj bod vybojoval na Vokálkovi. Ten hrál takovou jakousi obyčejnou hru bez větší aktivity a agresivity a právě v těchto ukazatelích měl náš hráč zjevně navrh. Na travaře Caletku něco málo chybělo, na jejich suverénní jedničku Holoubka neměl - stejně jako nikdo jiný z našeho týmu. Nicméně vzhledem k zápasové bilanci všech jeho soupeřů může být Dyzny spokojen 
  • Kudla podal standardní výkon. Materiál mu (jako většinou) moc nevadil, s Vokálkem se nadřel, ale na Holoubka s jeho zlatou rukou žádnou protizbraň nenašel
  • čtyřhra nic neřešila a z naší strany to byl takový šedý průměr

   Zápis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil jirivedra | 12.04.2023 11:11
No kromě celkové tělesné slabosti to byl fakt hnusnej opar!
Vyloženě to hyždilo moji líbeznou tvář. S tím jsem nemohl mezi lidi, bych pak musel rezignovat na funkci nejpohlednějšího chlapce v EVA teamu.

Jinak zápis je perla. Hlavně Milanův špíl s Holoubkem, kdy se Milanovi podařilo za stavu 0:3 přinutit soupeře ještě ke čtvrtému setu! ... a pak ho i vyhrát!
Osobní profil pietro | 11.04.2023 21:04
Svatá pravda

Aktualita

Turnaj EVA 2024
Epická bitva ve finále ... a zase ten Kudla!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789 101112
13141516 171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz