Úvod » 2022-2023 » B

13.kolo UFO B - EVA B 7:3

publikováno 21.02.2023 (aktualizováno 22.02.2023)

Lord of the Ping

Naše málé Společenstvo EVA B se vydalo na poměrně beznadějnou misi do dalekých Slatin, kde se snoubí šero se šerem a žijí temné bytosti, co začínají bitvy už ve čtyři odpoledne.
Cesta plná močálů, nepohodlí a nástrah, kdy se do cíle muselo dorazit dříve, než odbije temná čtvrtá hodina, dělala některým trochu problémy. Zvláště jistému šedovlasému kouzelníkovi s raketou. Někdo by řekl, že snad přišel pozdě, ale my víme, že kouzelníci s raketou nechodí nikdy pozdě! Přichází přesně jak potřebují!

Samotná bitva s temnými hordami se rozhořela rovnou na třech frontách.
Bystrozraký a lehkonohý Milanolas si hodil svoje dlouhé blonďaté vlasy přes rameno a rovnou se chrabře vrhl na nejsilnějšího temného pána Štefana s děsivým anťákem na backhandu. I když se bil statečně, byla to asi předem prohraná bitva a Milanolas se Štefanem padl, stejně jako zbytek Společenstva.
Na druhém stole svedl nelítostný souboj s hbitým Lázníčkem náš dlouhonohý vůdce, jenž obvykle zasévá strach do řad nepřátel svoji milou a mírumilovnou povahou. Tentokrát však Petragorn v pěti setech podlehl brutálnímu nátlaku.
V tom temném čase, kdy už člověku připadalo, že už snad nikdy neuvidí světlo a nepocítí radost, vykřesal na třetím stole jiskřičku naděje se svými kouzly nevyzpitatelný Vedralf Šedý. Proti Rýznerovi celkem rychle našel účinnou zbraň a dotáhl souboj do vítězného konce.

Bitva však ještě nebyla zdaleka dobojována, natož pak vyhrána. V průběhu dalších soubojů jiskřička naděje stále více pohasínala a Společenstvo stále více klesalo na mysli a nebylo schopno odolat tlaku temnoty.
Nedařilo se ani Petragornovi, který neměl formu. Citil se takový řídký ... jako protažený ... jako máslo namazané na příliš velký krajíc chleba a nakonec nedal ani bod a vztekle zahodil raketu.
Stejně tak dlouhověký Milanolas nesestřelil ani jednoho z protivníků i když alespoň Rýznera dokázal poranit a sahal po úspěchu.
Vedralf Šedý absolutně nestačil na Štefana, jeho kouzla neúčinkovala a byl svržen na samé dno. Ale neplačte! Nikdy nepodceňujte čaroděje.
Opět povstal jako Vedralf Bílý a v poslední dvouhře nahlavu porazil Lázníčka a aspoň zmírnil bolest z již neodvratné prohry.
Že jsme mohli z bitevního pole odejít se ctí a hlavou vztyčenou, zařídili v závěrečné čtyřhře Patragorn s Vedralfem.
Štefan s Rýznerem si na ně nepřišli a tak se stalo, že dne 15.únorce roku 2023 druhého věku prohrálo Společenstvo EVA B s UFO B 3:7.

Ale jelikož každý epický příběh musí končit dobře, nebude tomu jinak ani v našem dobrodružství.
Cestou zpět se na naše hrdiny usmálo štěstí, mraky se roztáhly a oni opět pocítili světlo na svých tvářích.
Kde se vzala, tu se vzala, prostorná vyhřátá restaurace Masný Růžek, kde dobře vaří a mají Plzeň za 43 zlatých.
Tam si mohli v klidu vyléčit utržené šrámy, zocelit svoji mysl a začít plánovat další boje.

Kronika

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil milan.andrysek | 27.02.2023 22:34
Těžká bitva, dokonce i Milanolas měl s hordama problémy.
Štefan s tím svým svinstvem umí v případě potřeby vytáhnout nějakou nebezpečnou zbraň - třeba já jsem měl problém dobře vracet jeho servis.
Láznáček to tluče forhendem a když mu to jde, těžko se odolává.
Rýzner má nestabilní výkony, ale včera měl lepší den. Bohužel se mi ten obrat nepodařilo dotáhnout.
Osobní profil pietro | 27.02.2023 19:45
Vedralf si to dal na pána(prstenů), zato Petragorn by se měl krapet vyklidnit. Už druhý špíl po sobě házel raketu na zem
Osobní profil dyzny | 27.02.2023 12:34
Úplně to vidím - ty epické souboje a ztepilé hrdiny, jak hrají ve Slatině pingpong a u toho kurvujou jak dlaždiči :-) Vedralf ovšem zaslouží pocty hodné králů, skvlej výkon!

Aktualita

Turnaj EVA 2024
Epická bitva ve finále ... a zase ten Kudla!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789 101112
13141516 171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery