Úvod » 2022-2023 » B

5.kolo Bosonohy C - EVA B 6:4

publikováno 04.11.2022

Dlouhý temný Halloween

    No hned na úvod musím upozornit, že tento článek není vhodný pro slabší povahy či nervově labilní jedince.

    I když byl trapný Halloween už v pondělí, horor pokračoval až do středy, kdy jsme se vydali do Bosonoh za víceméně starými známými soupeři. Dlužno dodat, že zápasy v Bosonohách nepatří k našim oblíbeným. Staré ošoupané pomalé stoly, míčky padající do hry ze sousedních stolů a pak samozřejmě celkem silný soupeř.
    Nicméně cesta do dalekých končin Jakožebrna byla počlivě naplánována a tak jsme každý po vlastní ose vyrazili. Co čert nechtěl, včas se na místo dostavil jen Kudla (který tím napravil faux pas z minula, kdy tam pěšky bez výstroje doběhl asi o hodiny později). Já s El Capitanem jsme zakufrovali v rozlehlých bažinách mezi Fakultní nemocnicí a Univerzitním kampusem. Belzebub číhá za každým rohem a tentokrát se dostal i do map. Google mě poslal na neexistující zastávku a Milan se díky večerní špičce a náhradním zastávkam taky pěkně zamotal. Ale nakonec jsme se tam sešli na správné zastávce, nabrali něco přes půlhodiny sekeru a dorazili na špíl, kde čekal Kudla na cigárku a ani v nejmenším ho nenapadlo nás nahlásit do zápisu nebo dokonce nedejbože začít.

Samotný špíl
    Jediná světlá stránka byl Kudlův výkon. Absolutorium, tři body, nedal jim čuchnout. A pak už to byla bída, hnus a spousta krve a masa.
    Azazel Kvasnica si ke svému anťáku přidal na druhou stranu trávu, takže pošušňáníčko.
    Opatřil sice nevypadá, ale jaksi záhadně na vše dosáhne a vše vrátí a hraje dost chytře. I přes mohutnou postavu je to spíš takový šotek.
    Havránek je na tom podobně, je ale pohyblivější, ale zase trochu čitelnější.
    No ani Milan ani já jsme Havránka s Opatřilem nedali, což mě mrzí. Nerozehranost po roce jsem dost cítil, chyběla jistota a nevěděl jsem moc, co hrát. S Havránkem to byl aspoň vyrovnaný solidní zápas, ale Opatřil si mě namazal na chleba a ještě posolil. Proti arci pekelníkovi Kvasnicovi jsem to už pomalu vzdával, ale nakonec jsem se jaksi vzchopil, udržel hru i nervy a nakonec utrpěl vítězství. Jelikož Milan přispěl čistou nulou, do čtyřhry jsme tím pádem šli s Kudlou bojovat o spasení v podobě remízy. Nepovedlo se, horor pokračoval, spousta nejistot, špatný poziční pohyb a kupa zkažených míčů (hlavně na mé straně).
Takže apokalypsa dokonána, EVA tým přibit na kříž a na našich mrtvolách hodují hyeny.

    Našim mukám ale ještě zdaleka nebyl konec. Cesta zpět do hospody by snesla paralelu se sedmi kruhy pekla. Kampus opět přilil trochu oleje do kotle a hlavně nám pak u Mendláku spadly tykadla. Příchod do knajpy o půl desáté a vykoupení z očistce v podobě božské plzeňské many.
    Ale příště hrajem na svaté půdě Vrchlických sadů i s exorcistou Dyznym, takže se není čeho bát.

Zápis psaný krví

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil milan.andrysek | 07.11.2022 21:09
Soupeři byli fakt silní.
Kvasnica zjevně nebyl, na rozdíl od několika zkušeností z minulosti, nalitý a v kombinaci s trávou to byl těžký oříšek.
Opatřila známe všichni víc než dobře, ale přijde mi, že tu svoji hru v průběhu let sice nezměnil, ale jaksi vybrousil a odskoky těch jeho namotanců zdálky dělají nemalé problémy nejen mně.
Havránek sice žádnou zbraní hromadného ničení nedisponuje, ale má přes 80% a to je nesporná známka vysoké kvality.
Jiřina zaslouží pochvalu už jenom za to, v jaké fazóně se vrátil po roční naprosté pinecové odmlce.
No a Kudla si dokázal tradičně poradit se všemi nástrahami a je to vyloženě na potlesk, byť na aplaus vestoje chyběl 4hrový úspěch.
Celkově to ale nevidím až tak zle - hned 4 papírově nejsilnější soupeře už máme za sebou a body určitě brzy přijdou.
Osobní profil pietro | 07.11.2022 7:52
Zápis dobrej,furt to tam je

Aktualita

Turnaj EVA 2024
Epická bitva ve finále ... a zase ten Kudla!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789 101112
13141516 171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery