Úvod » 2021-2022 » B

SMERO B - EVA B 6:4

publikováno 29.03.2022

Souhra špatných okolností

Začalo se to drolit už ráno. Dyzny nahlásil, že je zdravotně neprovozuschopný a bylo potřeba rychle aspoň zkusit povolat náhradu. Naštěstí Pepa zareagoval promptně a hlavně kladně. Náš soupeř ze samotného chvostu tabulky dosud poztrácel spoustu bodů hlavně díky tomu, že v sezóně opravdu jen málokdy hrál v plné síle a při plném zdraví. A kdy jindy udělat výjimku, než proti nám, kdy máme my naopak na soupisce náhradníka že ... :-(. Naštěstí jsme měli z minulých kol celkem nasysleno, takže nervozita nebyla nijak přehnaná.

Jisté pozitivum spočívalo v tom, že jsme mohli využít plnou kapacitu herny se 4 stoly, což ale znamená, že jsme moc ze hry spoluhráčů neviděli.

Pepa uhrál jen dva sety. Na Jelínka s jedovatou trávou se trochu chytl až v posledním setu. S Věrou Meluzínovou, vzrůstem malou, ale na svůj pokročilý věk docela čipernou soupeřkou, to chtělo ji nepustit do její rovné nátlakové hry. To znamená nezvedat a ostře čopovat (to není zrovna Pepův styl) a/nebo být aktivní, rychlý a dostatečně přesný. Aktivita tam určitě jakási byla, rychlost jak kdy, s tou přesností to ale mělo rezervy, takže celkově to o něco nestačilo. Nejvíce papírových šancí měl proti Moserovi. Ten byl ale tentokrát v na jeho poměry relativně dobré kondici a dokázal míček udržet na stole tak, aby přiměl Pepu se vyházet v pro domácí dostatečném množství. Možná našemu hráči chybělo trochu více zdravého sebevědomí, všichni tři soupeři byli pro něj příliš tuhé sousto.

Kudla se na tři výhry moc nenadřel. Jediný ztracený set se dal přičíst možná drobnému polevení v koncentraci, možná podvědomé touze si zahrát o chvilku dýl. Celkem bez problému si poradil i s majitelem záludného materiálu. (h5)

Teoretické předpoklady výkonnostní vyrovnanosti už dopředu tak nějak naznačovaly, že celkový osud utkání bude záviset právě na tom, jak se se svými soky vypořádám já. S Jelínkem jsem si ani neškrtnul, byl to festival marnosti bez záblesku naděje.Trávou mě přiměl buď k autu, trefení síťky nebo evidentní nálivce, po níž následovalo zakončení na první či druhý útok. S Meluzínovou mi po prvním mizerném setu Kudla dobře poradil vše co nejníž čopovat, pokud možno do bekhendu. Vypadalo to, že je to jasná cesta k obratu, ale pak musel neprozíravě jít ven hulit <:o) a když se vrátil, už bylo pozdě (N). Své osobní blamáži jsem unikl až díky výhře s již poněkud unaveným Moserem, kdy jsem se konečně dostal ke svojí hře.

Pro 4hru jsme si na základě posledních cenných skalpů věřili. Kromě toho, přece jen, debl je i o pohybu a ten už máme do jisté míry zmáklý a to by, suma sumárum, mělo na v součtu o zhruba půlstoletí starší soupeře stačit, ne.... Bohužel nestačilo, protože kombinace jejich herních projevů byla pro nás doslova pekelná. Obrovské množtví míčků bylo jako přes kopírák a to bez ohledu na postavení a na fakt, že v singlu Kudla Jelínka vyloženě přejel. Herní situace "travní hnus -> zvenutí -> úspěšné zakončení Věry" byla k vidění nesčetněkrát. O dva míčky jsme to v pátém projeli a do zkrácené hospody nám zbyla k rozboru nezodpovězená otázka, co jsme měli udělat jinak :'(

Zápis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil dyzny | 31.03.2022 17:31
opět ta tráva a čtyřhry je fakt škoda
Osobní profil jirivedra | 30.03.2022 13:02
No remíz nebo výhra by vám slušela určitě více, ale kryž teď koukám do tabulky, tak vás/nas to mrzet nemusí. Udržení v 5.lize už je v kabeli!

Pěkná práce!
Osobní profil pietro | 30.03.2022 11:57
škoda té čtyřhry.

Aktualita

Turnaj EVA 2024
Epická bitva ve finále ... a zase ten Kudla!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789101112
13141516 171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery