Úvod » 2021-2022 » A

Vydřená výhra nad SKP Kometa B 6:4

publikováno 08.12.2021

Porazili jsme policajty :)

Ve čtvrtek 25.11.2021 byla naše zločinná banda pozvána k výslechu ve věci důkazů, že jsme dobří v pinpongu. Obávaná mordparta SKP Kometa B již poctivě trénovala, když jsme se dostavili k výslechu do obrovské místnosti, kde byli již vyslýcháni jiní a to docela drsně.

Mě si vzal na paškál jejich komandýr Kamil Sedláček z brněnského Inspektorátu cizinecké policie (https://archiv.hn.cz/c1-44461950-kdo-je-v-cesku-nejchytrejsi). Tvářil se neústupně a já věděl, že to nebude jednouché. Nebylo. Síly byly v podstatě vyrovnané, chvíli se vítězství přelévalo na jednu, chvíli na druhou stranu. Bohužel na konci se nadpraporčíkovi vše dařilo, čímž mi dokázal, že je lepší a hned jsem mu teda všechno vyklopil. Přijal jsem trest a šel se podívat na další výslechy. Tam se ukázala prohnanost naší bandy. Na tu si holenku nějakej pochůzkář nepřijde. Vítovec o Šoba tahali za kratší konec, i když padouch Broňa to neměl úplně jednoduché.

Napraporčík pak udolal i zbytek bandy, kde se ukázaly dlouholeté zkušenosti ve výsleších a úskocích a tak je udolal s nohama na stole (Broňu) a žvárem v hubě (Mariána). Stačila silná lampa a upřený pohled.

Moje skleslá mysl byla zastřena prohrou a koupal jsem se ve vlastní šťávě, díky čemuž jsem nedokázal vzdorovat jednoduchým, ale účinným, útokům pochůzkáře Šoby. Už jsem se viděl v lochu a v duchu se loučil s rodinou.

Ale nebyl bych to já, aby nezasvítila jiskřička naděje, když se mi snažil pochůzkář Vítovec dostat na kobylku. Jeho styl výslechu mi sedl, začalo mě to bavit a s chutí jsem pozoroval jeho úskoky a kličky, na které jsem většinou našel protizbraň. Na konci výslechu jsem již dominoval, nutno říci že i díky prasáckým kličkám. Hurá, neskončím v lochu.

Zbytek bandy se již postaral o další výslechy a pomalu se přesila policie začala ztrácet a mizet. Ke konci policii nezbylo než nasadit brutální techniku výslechu ve dvojici. Tato technika se používá pro dobití, již tak zuboženého nepřítele. Ale tady narazili. Kluci byli rozjetí a brzy našli způsob, jak udolat nezdolný plamen soupeře.

Na konci nezbylo chlupatejm nic jiného, než nás propustit, ale ještě dlouho byly vidět jejich hrozící paže s příslibem, že se nevidíme naposled.

Zápis

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil dyzny | 10.12.2021 12:19
Pěkně kluci, gratulace.
Osobní profil pietro | 08.12.2021 18:23
Tak to je velká paráda, gratuluju.
Osobní profil radim | 08.12.2021 17:31
Jo čtyřhra se klukům povedla. Štve mě Šoba, než jsem na něj našel zbraň, byl konec. Přitom stavili pinkat a moc neútočit, protože útoky vracel s přehledem. Je zajímavé, že mi lépe sedí ti silnější borci, než trojky. Počkejte si na report s Hospodou u Koudelků
Osobní profil jirivedra | 08.12.2021 15:12
Další důkaz o tom, že zločin se vyplácí.
Bodíky zatím sbíráte celkem v pohodě, takže to s udržením vypadá velmi nadějně.
A nedá mi to, abych opět nezmínil vítěznou 4hru, která zajistila celkové vítězství. Oproti loňsku jasný rozdíl a posun k lepšímu.
Osobní profil milan.andrysek | 08.12.2021 13:54
No je vidět, že když se vyhraje, tak zbydou síly i na napsání článku v silně nadstandardní kvalitě....
Všechny 3 borce znám ze starších časů a počet jejich skalpů v mé sbírce je velmi malý, dost možná dokonce nulový - pátrat se mi po tom nechce.
Trochu mě překvapuje, že Šoba vyměnil intelektuální duševní onanii na akademické půdě za tvrdé akční vyšetřování kdesi na Bartolomějské.
Každopádně velká gratulace. Zvlášť po nejistotě kolem Mariána jsem měl reálné pochybnosti o udržení se ve čtyřce, ale zatím to vypadá velmi nadějně
Osobní profil bidi | 08.12.2021 13:27
Ještě bych dodal, že i přesto, že se mi výslechové lampy vrývaly do mozku a v rozích byl stín, tak jsem to nevzdal výslech se nakonec překlopil na naši stranu.

Aktualita

Turnaj EVA 2024
Epická bitva ve finále ... a zase ten Kudla!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789 101112
13141516 171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery