Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2021-2022 » B

7.kolo EVA B - SKP C 8:2

publikováno 15.10.2021

Přísná diktatura EVA týmu

Splníme a ještě překročíme! Tohoto hesla jsme se chytli a proto jsme předehráli 7.kolo již jako třetí zápas v sezóně.

Náš ústřední výbor se na sjezdu jednohlasně rozhodl, že i přes dva předchozí nezdary není třeba házet zbraně do obilovin a tak se i do dalšího utkání vrhl náš tým ve stejném údernickém složení. V jednotě je síla!

Takže proti sdružení hráčů naší lidovědemokratické Veřejné Bezpečnosti nastoupila jako první naše mírová hráz, soudruh Kudlička. Hbitý a stylově hrající kapitán Novosad mu ale nekladl velký odpor. První bod doma. Ať žije naše dělnická třída!
Jako dvojka za náš tým nastoupil předseda Výboru za další rozvoj pingpongové společnosti, soudruh Vedra. Na nadporučíku Nešporovi, zastávajícímu u policie dobrovolně i místo trávníkáře, si sice v prvním setu vylámal zuby, nevěda si rady s jeho potahem, nicméně v dalších setech již našel recept na tento buržoazní přežitek a v klidu otočil. Náš kapitán, opora míru a pokroku na celém světě, se nekompromisně vrhl na jejich trojku poručíka Pavlíka a hladce ji smetl.

Další kolo se neslo v podobném duchu, až na duel Andrýsek - Nešpor, kde bohužel pátý rozhodující set ukořistil trávníkář. A to i přes to, že již 0:2 prohrával, vztekal se, láteřil a házel pálkou jak Schillerová miliardama.

Vida, že to máme rozjeto na vítězství, rozhodl se náš výbor oživit tento světový festival pingpongové mládeže a studenstva vystřídáním soudruha Kudličky a nasazením nové posily - výkonného předsedy Organizace pro zdraví vnitřní a vnější, soudruha Urbánka. Ten si ve třetím kole nakonec ale také vylámal zuby na nadporučíku Nešporovi, nicméně nás to nemuselo mrzet, neb zbylá utkání jsme si pohlídali v ukořistili další body. Opět musíme před nastoupenou jednotkou a rozvinutou zástavou pochválit soudruha Milana, který až nečekaně hladce rozsápal Novosada a hrál fakt pěkně, chytře a spíše útočně.

Závěrečná spartakiáda, kdy proti sobě nastoupili cvičenci Vedra/Urbánek a Novosad/Nešpor byla opět galapředstavením našeho týmu a soudruh Urbánek tak přispěl svým prvním půlbodem. Jen tak dále - Kupředu za další úspěchy při budování vyspělé pingpongové společnosti!

Krásná výhra 8:2 a mohlo se jít hodovat. Soudruh Andrýsek se sice celý předchozí měsíc držel motta "Ne alkoholu! Raději pingpong!", nicméně tento měsíc již ukončil a se stachanovským nasazením se vrhl na pivo. Sice jsme na 100% nedodrželi naše heslo "Důsledným dopíjením piv za úsporu ječmene!", ale to se nám vzhledem k únavě po výkonu a zlotřilé imperialistické obsluze dá prominout.

Zápis

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil dyzny | 29.10.2021 20:49
Tráva není dobrej vynález! Ví se kdo tu krávovinu vymyslel a schválil? Příště si ji vemu taky
Osobní profil pietro | 19.10.2021 22:42
Až nečekaně hladký průběh, pozápasový rozbor byl o fous náročnější
Osobní profil milan.andrysek | 15.10.2021 18:14
Byla to celkem pohodová výhra . Vždyť z prvních pěti zápasů si soupeři uzmuli jen jediný set.
Na Dyznyho bohužel opět vyšel poměrně silný protivník, takže dostal čočku i ve svém třetím vystoupení. Tyto bolestivě nabrané zkušenosti už jistě brzy přetaví v bodový úspěch. Pokud to ještě nevyjde toto pondělí, tak v listopadu už určitě jo. To už bude jeho příspěvek k celkovému úspěchu potřeba.
Novosad s Pavlíkem nebyli až tak slabí, jak vypadá podle výsledků, byť na Jiřinu s Kudlou v jejich současné formě prostě neměli.
Já jsem dokázal naštěstí hodin své nepingpongové starosti za hlavu a můžu být spokojen. Můj styl ani jednomu protihráči neseděl, Novosad měl problémy už s mým servisem. Škoda, že jsem nevydržel diktovat rytmus hry i v druhé polovině duelu s Nešporem. Bohužel mě tou trávou donutil to zvedat a pak to zabíjel
Tento tým máme šanci zvládnout i v odvetě bez Jiřiny. Takže to snad vyjde.

Aktualita

Turnaj EVA 2024
Epická bitva ve finále ... a zase ten Kudla!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789 101112
13141516 171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz