Úvod » Turnaje » Hravý bar na Václavské

5. turnaj v Hraváči u nového provozovatele

publikováno 11.09.2021 (aktualizováno 17.09.2021)

Test nového provozovatele

Po dlouhé době jsem zavítal do Hraváče na páteční turnaj. Měl jsem k tomu několik důvodů, hlavně tyto dva
1. chtěl jsem si zahrát s někým novým. Naše tréninkové zápasy jsou sice super, ale tak nějak pořád dokola se stejnými třemi (s přimhouřením oka pěti) lidmi
2. chtěl jsem otestovat, jak se na turnajích a Hraváči obecně projevila změna provozovatele

Trochu mě zaskočil způsob přihlášení na turnaj, kdy to po mně chtělo se zaregisrovat a zaplatit startovné 200 Kč platební kartou s tím, že se to tvářilo jako jediný možný způsob :^). Toto úskalí jsem byl ochoten podstoupit a v pátek 10.9. jsem se zhruba 20 minut před začátkem objevil na místě. Na nějaký chystající se turnaj to tam zrovna moc nevypadalo - u stolů jen samí spíše nepinecáři. Až po pár minutách se objevil Zálešák z týmu ZABAZA, což mě ujistilo, že tu jsem správně. Zbytek účastníků byli pro mě zcela neznámé osoby, mezi nimiž bohužel chyběl Radim :'(, byť to byl právě on, kdo na tuto akci dal avízo.

Díky tomu, že to organizovala 2 mladá děvčata tvořící personál, která pinec asi spíše nehrají, nebylo ani z jejich řeči jednoznačně patrné, jaký bude přesně systém turnaje. Byly vytvořeny 2 skupiny po sedmi s tím, že nejlepších sedm pak postoupí do kvalitnější skupiny hrající o 1. až 7. místo a zbytek do horší skupiny, kde si to rozdají o 8. až 14. místo. Hrálo se na 2 vítězné sety a trochu nestandardní bylo bodování. Výsledek 2:0 znamenal 3 body pro vítěze a 0 pro poraženého, 2:1 na sety znamenalo rozdělení bodů 2:1.  

Sice tam byla snaha o jakousi rovnoměrnou distrubuci kvality do skupin, ale díky spoustě účastníků bez historie na tomto turnaji byly obě skupiny dosti nevyrovnané. Pohříchu právě já jsem skončil v té mnohem silnější. To by až tak nevadilo, kdybych totálně nepodělal špíl se Zálešákem. Tohoto hráče momentálně z osmičky BRESTu bych z 10 duelů porazil nejméně osmkrát, nicméně tentokrát jsem po mizerném výkonu (a jeho slušném představení) odešel s prázdnou. Pak jsem z greny  (D)přešel na pivo (B) a můj výkon se dostal aspoň do běžného standardu. Docela dobře jsem si zahrál, ale na postup mezi lepší to bohužel těsně nestačilo.

Ve spodní skupině jsem ani přes zrychlenou konzumaci alkoholu (B)(B)(B)(B) na vážnější odpor nenarazil a vyhrál ji bez ztráty setu - včetně odvety se Zálešákem. Obsadil jsem tak 8. místo, což určitě za úspěch považovat nelze.

Co se týče dojmů z Hraváče, tak žádná revoluce se tam po vyklizení pole Petrem Barvínkem určitě neudála. Na druhou stranu pár pozitivních bodů bych jistě našel. Ať už je to dobré osvětlení, celkem příjemná obsluha, pivo (byť klášter není žádný top), které mi docela chutnalo a po němž jsem byl na druhý den v pohodě. Či třeba nová hlavice ve sprše.

Suma sumárum, vzhledem k tomu, že v BRESTu bude mít béčko jen 8 soupeřů a máme v týmu i Dyznyho, téměř určitě se tam ještě někdy stavím.

Tabulky

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil radim | 19.09.2021 17:58
bohužel mi to nevyšlo, snad příště
Osobní profil milan.andrysek | 16.09.2021 16:56
Teď budu hrát bez piva (nejen hrát a nejen pivo budu muset oželet) až do 12.10. včetně. Jsem zvědav, co to udělá
Osobní profil jirivedra | 16.09.2021 11:02
Tys začal hrát bez piva!? Na to bacha, víš, že ti to nesvědčí.
Takhle to podcenit ... teď to vypada, že jsme snad nějaký Bčko.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz