Úvod » 2019-2020 » B

14. kolo EVA B - Beer Brothers

publikováno 23.03.2020

Výhra v kabeli už před 4hrou

Proti Beer Brothers se tradičně dodržují tři obyčeje
1) aspoň jeden tým má problém dát dohromady sestavu
2) pokud na měření sil dojde, výsledek je vyrovnaný nebo aspoň těsný
3) vždycky si říkáme, že by bylo super s nima zajít na pivo, ale nikdy se to v úplné sestavě nepovede.

Ad 1)
Náš tým vyznačující se velkou chutí hrát, sporávně nastavenýma životníma prioritama, železnou disciplínou a flexibilitou chameleonů samozřejmě problém neměl. Pro jeho kapitána disponujícího skvělýma organizačníma i diplomatickýma schopnostma bylo hračkou domluvit snad jediný možný termín široko daleko v kalendáři, který umožňoval soupeři, aby se dostavill ve třech

Ad 2)
Plán byl jasný
a) získat plný počet na jejich trojce ať to bude kdokoliv
b) Jirku Tůmu sejmout minimálně v jenom, raději dvou duelech
c) pokusit se překvapit Ondru Polyaka - i jeden skalp by byl úspěch
d) pokud a)+b)+c) nehodí aspoň šest bodů, rozhodně vyhrát debla

ad a) Cekem bez problémů splněno. Trojkou byl Zdeněk Tůma, který má na kontě letos velkou nulu. Nikdo ho vyloženě nezesměšnil <:o), ale všichni jsme ho dali ve třech setech.

ad b) Jeho bratr Jirka to už je tvrdší oříšek. Nebyl ve zrovna bůhvíjaké formě, sem tam kazil víc, než se čekalo, ale proti mně vždy ke konci setů zabral a dotáhl ho pokaždé k výhře. Na Jiřinu s Kudlou si ale nepřišel a naši borci mu shodně po soustředěném výkonu pěkně vyprášili kožich (Y)

ad c) Přišlo mi, že jeho obávaný hypernamotaný forhendový spin nebyl tak intenzivní ani procentuálně úspěšný jako jindy. Když jsem mu jasně sebral první set, stále se od toho nadalo nic moc slibovat. Přece jen je to dost těžká váha a podle toho to taky bohužel dopadlo. Kudla od něj dostal naloženo ještě víc, z velké části vlastní vinou.
Hrdinou dne se tak stal Jiřina, který prostě na Ondrovu hru odmítal přistoupit a navlékl tak rozhodující korálek do náhrdelníku.

ad d) Protože už jsme si to mohli dovolit, Kudlu jsme nechali odpočívat. Nehráli jsme špatně, ale vedení 2:1 jsme nedotáhli :-( 

ad 3) Mohli jsme si konečně sednout k pivu a naivně tlachat o stále existující šanci na postup, nic nevěda o blízké budoucnosti, která díky zlému a ničemu dobrému nepřejícímu viru ukončí tuto sezónu. Bohužel mi do toho cosi přišlo (už si ani nevzpomenu, co to bylo) a pokud k tomu posezení došlo, tak bylo beze mě (B)(B)(B)(B)

Zápis

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil pietro | 02.04.2020 14:22
Pěknej zápas, pochvalu zaslouží hlavně Jirka za skalp Poljaka. Pro mě v pozici diváka byl nejlepší zážitek čtyřhra, hlavně "signály" před podáním od dvojice Poljak-Tůma
Osobní profil jirivedra | 24.03.2020 10:10
Ano, k posezení došlo. Bylo ale poměrně krátké. BBS dali jedno pivko a spěchali domů. Tedy název jejich týmu je možná trochu zavádějící.
Jinak herně povedený večer. Nebyli možná v top formě, možná se projevilo naše domácí prostředí, ale i tak solidní počin a musím říct, že skalp Polyáka mě po předchozích nicmoc výsledcích dost nakopl.
Celkově to byl příjemnej špíl, bo byla celkem sranda. Hlavně při čtyřhře, kdy si soupeř trošku ujel na mých signálech pod stolem při servisu a začal je parodovat. Takže mu pak ujely nějaký sety.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery