Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2019-2020 » B

13. kolo UFO B - EVA B 6:4

publikováno 20.02.2020 (aktualizováno 23.03.2020)

Tak nám to oplatili

Nastoupili jsme ve Slatině proti soupeři se kterým chceme bojovat o postup. Cíl (alespoň tak jsem to viděl já) bylo minimálně remizovat. Nastoupili v sestavě Boleslav, Rýzner, Lázníček, kterej byl na poslední špíl nahrazen Paulíčkem. Začal jsem s Boleslavem. Útočnej hráč s dobrým pohybem. Zápas pěknej, velká přetahovačka, bohužel se smolným koncem pro mě. Vedl jsem 9:5 v pátým a ani to nestačilo.Takový zápasy prostě musím vyhrávat. S Lázníčkem to šlo celkem v klidu. Dobře jsem bránil a on kazil. Poslední zápas byl s Rýznerem a tam ten pětiseťák naštěstí dopadl v můj prospěch.

No a teď k výkonu kluků.

Jirka se po výletu do Ekvádoru nějak nemůže dostat do formy, ale sezóna ještě neskončila, a snadse to ještě zlomí:) Škoda zápasu s Boleslavem. Ze 2:0 dorovnával na 2:2 a odvracel myslím i mečboly. V pátým bohužel Boleslav dominoval. S Rýznerem jsem to neviděl a Paulíčka úplně smetl.

Milan prohrál s nejslabším na straně protihráčů Lázníčkem dost jasně, ale naopak se silnějšíma Rýznerem a Boleslavem svedl pětisetové bitvy. Škoda hlavně zápasu s Rýznerem, kdy to bylo 11:9 v pátým. Na kdyby se ale nehraje a chtělo by to příště aspoň bod. Tuším, že s Beerbrotherama to tam Milan pošle:)

Čtyřhra byla důležitá pro předpoklad, že by v případě postupu rozhodovalo skore. Tu jsme s Jirkou zvládli, tak aspoň něco.

zápis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil milan.andrysek | 24.02.2020 21:59
Nojo, mám jakousi výsledkovou krizi... Soupeř byl ale opravdu silný a po první jasné prohře jsem se herně docela uvolnil a měl i světlé chvilky. Rýznerova hra se dá docela dobře číst. Přestože je co do úspěšnosti úplně jinde než já, od úspěchu jsem nebyl až tak daleko. U Boleslava je to většinou spíš o něm. Po jasných z mé strany beznadějných dvou setech začal můj soupeř kazit a já jsem jeho pohodu svojí urputnou obranou docela narušil. Bohužel to opět body nepřineslo.
4hru jsem si sice chtěl po nějaké době opět zahrát já - vzhledem k tomu, že už to máme prohráno a vlastně o nic nejde. Při čekání na dohrávané singly mě ale došlo, co vlastně rozhoduje o pořadí (i postupovému) v případě rovnosti bodů. Ano, je to vzájemný dvojzápas a právě UFO může být tým, s nimiž to může být v konečném účtování rozhodující. Doma jsme vyhráli 6:4 a tentokrát by nám 4:6 kvůli lepším setům stačilo. Takže jsem své původně zamýšlené místo po dlouhém počítání celého týmu přenechal Kudlovi a dobře jsme udělali....
Osobní profil jirivedra | 20.02.2020 16:22
Jo, nějak to není vono. Záda sice nejsou skříplý, ale furt tak jaksi pobolívaj a ten pohyb je pak tragickej. A celkově to nějak herně není ono.
Aspoň jsem si pak spravil náladu v té čtyřhře. Sice asi nic neřeší, ale kdyby nakonec ano, tak by to byl taktický majstrštyk, kterej jsme s El Capitanem upekli.
Jinak těch pětiseťáku bylo přehršel a bohužel pro nás s pasivní bilancí.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery