Úvod » 2019-2020 » B

10. kolo EVA B - Motivace B 6:4

publikováno 04.02.2020 (aktualizováno 17.02.2020)

Není tiket jako tiket

V dnešním okénku věnovanému rozhovorům s odborníky na kurzové sázení jsme tentokrát dali prostor dvěma specialistům na 5. ligu amatérské stolnětenisové soutěže zvané BREST. Pozvání přijali 2 sázkaři, kteří si pro své sázky vybrali duel týmů z rozdílných pólů průběžné tabulky, kdy mírný favorit EVA B hostil B tým Motivace. Našimi hosty jsou Zlatoslav Tutovkář a Lojza Plachtař. Rozhovor s nimi vedla a otázky kladla Radoslava Zvědavá.

Zvědavá: Jaké zápasy jste si, pánové,  pro své tipy vybrali a co vás k tomu vedlo?

Tutovkář: Já sázím téměř výhradně na favority, takže jsem dal celkem 5 špílů, které se mi jevily jako jasné. Především se tam lupnul sólo výhru Bílka nad El Capitanem. Je tam sice slabý kurz 1,04, ale za 50 litrů je to jasná dvojtyč doma, tu na chodníku nenajdu a v hokně nevydělám ani za celý den. Pak jsem dal jstě 2 AKOvky. První, že Jiřina i Kudla sejmou Biskupa - obojí v kurzu 1,15. Minule ho dali oba úplně s přehledem. Teď je možná potrápí, ale stačit to určitě nebude. Pak tam ještě mám, že oba zvládnou i Křížovou. O Kudlu s kurzem 1,07 strach nemám vůbec a i když Jirkovi minule vzdorovala, rozdíl v kvalitě je jasný a 1,1 je slušný výnos. Zvažoval jsem, že pošlu do hry i další 2 výhry Bílka, ale ty mi úplně jasný nepřipadaly.

Plachtař: To já mám jen jeden tiket a tam jsem dal taky 5 zápasů. Možná mi to nevyjde, ale můžu prohrát jen stovku a když to vyjde tak se za ty prachy pěkně zmrskám. Věřím tentokrát Mildovi, že kromě Křížové (1,5) si poradí i s Biskupem (2,4). Pak jsem tam přihodil Bílka, protože to má 28:2 a je to hráč jiné kategorie než ti dva z EVA týmu, byť jsou fakt dost dobří. To je spíš jen na takové vylepšení celkového kurzu (1,22 a 1,24). No a protože by ta výhra na moc velkou opici nestačila, tak jsem tak přidal i 4hru. Ta je sice úplně otevřená a ani není jasný, kdo nastoupí, tak jsem si hodil korunou a dal na hosty za 1,9.

 

***************** pauza, vlastní utkání, návrat zpět *********************

 

Zvědavá: Tak jak jste dopadli a co říkáte zápasům? Určitě jste je sledovali.

Tutovkář: No vyšlo mi všechno a to velmi hladce, v těch 5 špílech nezískali outsideři ani set. :-) Ještě, že jsem tam nedal ty další dva Bílkovy zápasy do AKOvky. Docela mě zklamal, konkrétně proti Kudlovi. Sice skoro všechno vracel, ale útočení prostě kazí. Smečovat se na něj musí opravdu extrémně tvrdě a zároveň spolehlivě. Navíc to chce docela trpěivost a to vše zvládl právě Kudla.(h5)

Plachtař: Milan, kterému jsem věřil, byl úplně tragický. Sice mu prý nevyhovala nízká teplota v herně, ale ať si takové kydy strčí někam. Hrál úplný hovno. (N) Všichni jeho soupeři diktovali hru. Nezvládal Biskupovy rotace, nevracel servis, smeče končily mimo stůl. Křížová ho tlačila, nedokázal se vymanit z vlastní pasivity. Jediný, co mi na tiketu vyšlo, byl Bílek proti Jiřinovi. To by Jirka musel asi hrát nekonečný buzna pinec, aby měl šanci, ale neměl trpělivost.

Zvědavá: A co debl? Sledoval jste ho i přes fakt, že tiket už jste mohl dávno předtím roztrhat?

Plachtař: Ale to víte, že jo... Šlo o celkový vsledek a já mám pinec jako divák docela rád. Kluci z EVA týmu to zvládli dobře. Křížová jim sice vlastníma chybama docela pomohla, ale vyhráli zaslouženě.

 

Zápis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil pietro | 05.02.2020 15:08
Pokud jde o moji nachcípanost, tak jsem zjistil, že v chladné herně není zvýšená tělesná teplota na škodu, potil jsem se slušně.Jinak to jenom dokazuje, že na té naší úrovni je skoro jedno, jestli je člověk na 100% fit.Navíc Bílek hrál fakt dost pasivně a občas pokazil i tu nekonečnou pinkací přestřelku. Ten Milanův zápas s Kříovou mě překvapil ještě víc než ten můj s Bílkem. Viděl jsem ho celej a furt jsem čekal, že se to musí nějak otočit, ale Křížová si to fakt zkušeně pohlídala. Na konci se zase ukázalo, jak je čtyřhra důležitá. Už je to letos pátej zápas, kdy čtyřhra přinesla body navíc.
Osobní profil milan.andrysek | 05.02.2020 11:28
Ta Kudlova nachcípanost byla na celé věco dost zajímavá. Tvářil se, že to nebude nic moc a přitom sejmul takovou šajbu.
Další kuriozitou jsou moje špíly s Křížovou - u nich jasných 3:0 pro mě v pochodovém tempu, u nás zrcadlově naopak
Osobní profil jirivedra | 05.02.2020 10:38
Já teda dost vsázel na stejný průběh jako posledně. Ještě, že nejsem hazardní hráč. Výsledkově to tak nakonec bylo, ale s jiným průběhem.
Když El Capitan nedal Biskupa, tak jsem si řek a sakra, komplikace. Ale Kudla předvedl železné nervy a ve velmi nepohledném zápase upinkal Bílka, který prostě zůstal pasivní a nic moc nepředváděl. Já ho upinkat ani utřískat nedokázal, moc jsem kazil a on prostě pokračoval v pasivní hře.
Aspoň jsem si pak spravil chuť ve čtyřhře, kterou jsme spolu s nachcípaným Kudlou zvládli poměrně dost slušně.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery