Úvod » Turnaje

Vánoční turnaj ve stolním tenise v Bohunicích 2019

publikováno 05.01.2020

Vánoční turnaj ve stolním tenise v Bohunicích 2019, letos i s Kudlou a Svarcíkem.

Turnaj v pingpongu, Bohunice Orel, 28.12.2019

Přišel jsem docela brzo, tak byl čas se rozehrát. Zatím se trousili další hráči, ale bylo jich méně, než minulé turnaje, hlavně kvůli nemocem. Nepřišel plný počet, tak Vladimír Musil aktivoval náhradníky a mohl přijít i Švarcík, který prý byl původně čtvrtý náhradník, protože se registroval jen den předem. Pak přišel i Kudla. Tedy velká událost, dva hráči z EVY na turnaji. Švarcík teď hraje první ligu Brestu za Komín a má již nějakou tu dobu sendvič. Čert ví proč :-)

FH mi šel tentokrát lépe, než BH. A samozřejmě problém byl pohyb. Vždy udělám max. jeden krok, místo dvou. Jinak, kdo ještě nezná pravidla turnaje, najde je v zápisu z roku 2013 :-) V losování jsem si vybral docela těžkou skupinu, Švarcík a Ondruš. Přišli standardně i zástupci Virtual Dreamu. Božík P. (8. místo celkově), Mikulica (23 celkově) a Blažkovič (25 celkově). Finále se hrálo po šesté večer a celkově to skončilo o hodinu dříve, než loni. Švarcíkovi se dařilo a skončil pátý, když nestačil se silami na Krejčího, po náročném zápase s Dlaskem. 

Moje základní skupina: jen tři hráči.

  • Schwarz Milan - prohra 0:3, má na BH sendvič, je to pohyblivý zmetek, který vás nenechá vyhrát ani jeden set. A na sendvič si člověk zase musí zvyknout.

  • Ondruš M. - prohra 0:3, nestíhal jsem, házel mi to pořád na BH, který mi moc nešel.

Moje Skupina

Spodní pavouk:

  • Blažkovič Milan (VD, 3. liga Brest) - výhra 3:2, chytl jsem se až ve třetím setu za stavu 0:2. Pak jsem se zklidnil, začal víc pinkat a najednou to šlo. V pátém setu už to bylo kdo z koho a snad i 10:10. Štěstí stálo při mně a těsně jsem vyhrál. Na BH má trávu, ale více se snaží hrát FH s klasikou. Trochu nefér mi přišlo, že při rozehrávce schválně na BH trávu nepoužíval a já neměl možnost si vyzkoušet proti ní hru.

  • Chytil - výhra 3:0, mladý kluk, ale dělal spoustu chyb.

  • Sobota Tomáš - (Opera, 7. Liga Brest) - výhra 3:1, hráli jsme v malé tělocvičně, kde byl klid, byla to klasická přetahovaná, ve druhém setu jsem polevil, pak jsem si to uhlídal, hrál jsem na střed těla. Při přestřelce to rozhazoval do rohů. Loni s ním bylo více práce a pět setů. Kudlu v základní skupině dokonce porazil.

  • Zach - prohra 0:3, bitva o první místo v dolním palouku, měl sendvič na BH, já mu vždy nalil kvůli sendviči a on pak zabil. Uměl to hrát a nedělal moc chyb.

  • O druhé a třetí místo v dolním pavouku - Šenková (SKST Nový Lískovec) - prohra 1:3, prostě už to nešlo, dělala míň chyb a každé nalití trestala, stejný výsledek jako loni.

Celkově 19. místo (3. v dolním pavouku), 4 prohry a 3 výhry.

Kudla skončil na 21. místě (5. v dolním pavouku). Určitě průběh turnaje okomentuje sám.

Kudlova skupina

Na konci jsme si zahráli s Kudličkou, už jsem se moc nesoustředil a prohrál 2:3. Zrovna probíhalo paralelně finále Dlask vs Metelka, Dlask vyhrál v pátém setu 13:11.

Horní pavouk

Spodní pavouk

Herna

Pohár

Švarcík s Krejčím

Tombola

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil pietro | 23.01.2020 10:19
Pěkně sepsáno Radime. Já jsem spíš prohrával, než vyhrával, tak asi bez dalšího komentáře
Osobní profil rorobo | 13.01.2020 10:46
Zdar boys! Pekne, vsichni jste byli vepredu ve vsech pavoucich. Skoda ze mouchy sezrali nakonec jini :-)
Osobní profil bidi | 06.01.2020 12:07
Hezký článek. Kudla těsně s Dlaskem a Radim jen tak dál. Třeba dneska s MT.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 234 567
89 10 11121314
151617 18 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery