Úvod » 2019-2020 » A

9. kolo EVA A - KOR B 5:5

publikováno 04.12.2019

Vydřená remíza, kdy jsme hráli ve dvou :)

Tož dávám vědět, jak jsme dopadli v tom špílu v nové herně někde v brněnském podzemí. Prý naša nová herňa. Jako prostor sa dal, cítil sem sa jak ve sklépku, jen to víno chybělo. Vlhko a těžko tam bylo jak před búřků v tropickém ostrově.

Bohužál sme se zešli jen ve dvou, protože náš starosta chytil dajaků nemoc a musél sa nechat kurýrovat. No šak to znáte, že nachcípaný chlap je jen na zlobéní. Tož jsme hráli jak za třech.

Ale k věci. Súpeř to našel také, takže jsme sa mohli v pohodě rozehrát a zahřát. Chvíli sme též hledali kadibůdu, ale nakonec Marián slavíl úspěch, dokonce aj nějaký šlauch s vodou sa našél. Tož dobré, mohlo sa jít hrát.

Súpeř byl náš starý známý HUK ve složení Kočka, Koudelka a Kejla, neboli Hospoda u Koudelky, jen se přejmenovali na Kormidlo-Brno "B". Nezišťovál jsem historiju proč, to nechám povolanějším.

V prvním kole sme nastůpili já s Kočkou a Mariján s Koudelkou. Jako musím říct, že tolik prasat jsem v životě neviděl. V každém mači jich padalo mraky a víc teda súpeřům. A to byla nová herňa pro oba týmy. Tož asi dobrá herňa.

S Kočkou to byla přetahovaná, chvíli mi to šlo a Kočka chytal nerva (jako dost hlasitě), ale pak vytasil dajaký šikovný úder a já se jen díval za míčkem. Koncovky bohužel patřily súpeři, i když těsně.

Mariján svedl s Kůdelků velků bitvu a naštěstí poslední set patřil jemu. Protože jsme hráli jen dva a nezastavili jsme se, tak nám to stejně trvalo dvě hodiny a zápasy toho druhého jsme moc neviděli.

Já s Kejlů nezačal sčastně, podle tréninku to měl být nabušený borec, který všem radíl a od prvního setu sa držél zpátky a jen vracál. Ale vracál všecko a já to zkůšál marně. Pak jsem teda též začal jen vracať a zabíl jen ze šance a začalo to vycházať. Kejla útočil minimálně a začal dělat chyby. Tož nakonec to vyšlo :)

Mariján pak přejel kočku... pardon Kočku. Chápu že Marijánova hra mu dělala problém, je pohyblivější a věcej mu vracál.

No a poslední kolo sem sa chystál na Kůdelku. Ten sa teda uměl též rozčilovat, jak sa patří. Nebyl to lehký mač, ale tady zase koncovky patřily mně. Súpeř byl vysoký a dosáhl všude. Už jste si mysleli, že míček je váš, ale on to stejně dokázal vyškrábnůť a pokud jste nebyl připravený, bod byl súpeřův. A poslední polovina posledního setu sa měla vysílať v té ČT sport či co. Takové výměny nepamatuju. Obaja súpeři bojovali jak ti lvi. Tož krásné to bylo, aj pomaly slza ukápla. Ale výhra v kapse.

Mariján s Kejlů pak dovršil naše snažení aspoň o remízu v mači, což sa povedlo a dúfam, že náš starosta s nama bude spokojený a budů aj nějaké ty prémije.

Bohužál čtyřhra už nám tak nešla, ztratila sa energija či co a nemohli jsme nájsť toho herního ducha. Málo sme sa hýbali a hlava už byla asi v pelechu.

Tož takové to teda bylo. Ve dvou jsme dali aspoň remízu.

Tady je na to dajaký důkaz.

Zápis

A tu je jen pro srandu naše hra s HUK 10.1.2018

http://www.eva.banda.cz/clanek/190130/5-liga-huk-eva-a-4-6/

 

 

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil milan.andrysek | 25.02.2020 7:32
Dlúho jsem se na ty vaše zápisy nedíval.... Tož a teď na to hledím jak výr. Ve dvůch načisto pěkné, ale nepochopil jsem, proč jste nenaverbovali jedneho švarného šohaja z béčka. Súpeři mohli zhořet jak četina
Osobní profil pietro | 05.12.2019 22:29
Ve dvou super výsledek. Až se naučíte tu čtyřhru, tak budete už jen vyhrávat
Osobní profil bidi | 05.12.2019 14:01
Když mě 15 minut před zápasem volal Marian, že hernu nemůže najít a klíč že do žádných dveří nepasuje, ztrácel jsem víru. Jsa plný virů jsem očekával výsledek. A ejhle - Good job! Škoda že naší letošní nulové čtyřhry. Za to prémie nebudou, jen pochvala za dobrý výkon.
Osobní profil jirivedra | 05.12.2019 13:35
Tož strécu pěknej zápis! A pěkná práca! Ve dvúch uklohnit remízu sa cení. Šak Koudelci nejsú jen tak nějací vometáci.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 234 567
89 10 11121314
151617 18 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz