Úvod » 2019-2020 » B

5. kolo Beer Brothers - EVA B 5:5

publikováno 17.11.2019

Zasloužená plichta

Na rozdíl od předchozích měření sil dorazily oba týmy ve třech. Zatímco my jsem nastoupili ve standardní sestavě, soupeř překvapil záskokem v podobě Jany Coufalové, kterou jsme pochopitelně dosud neznali.
Z jejich jedničky Ondry Polyáka jsme měli přirozený respekt. V této sezóně prohrál jen dvakrát - s Blažkem (to se dá snadno pochopit) a se Zorníkem (to mi hlava nebere). Ukázalo se, že svoje zbraně v podobě namotaného servisu a smrtícího spinu inovoval do ještě větších kalibrů. Já jsem s ním celou dobu tahal za kratší konec a byť výsledek nevypadá nijak hrozivě, přejel mě ve stylu pochodového tempa s občasným popoběhnutím. Když ten svůj forhendový topspin zahrál na moji polovinu, byla to konečná. Ostatní dva členové našeho týmu ho potrápili podstatně víc, nicméně pátý set si Polyák v obou případech pohlídal.:-(

Coufalová na tom určitě nebyla špatně technicky. Dle stylu se zdálo, že to v nedávné nebo spíše dávné minulosti hrála v rámci nějaké oficiální soutěže. Bohužel pro ni a naštěstí pro nás však nakupila mraky levných chyb a výraznější odpor nám tím pádem nekladla. Více než kvalitou hry zaujala svými tělesnými křivkami, především od pasu dolů, které zvýraznila adekvátním úborem zvýrazňující tyto partie. Bylo poměrně obtížné se soustředit na vlastní zápas.:-p  Konkrétně Kudla to s tím gentlemanstvím a bohorovností v třetím setu přepískl a udělal jí tak radost. Načež nás oba pobavila svým pocitem, že tento set byl poslední, protože se přece hraje na tři. S něčím podobným jsem se v BRESTu ještě nesetkal.:-)
Jirka Tůma produkoval takovou jakousi stylově standardní, poměrně kvalitní hru. Kromě nadějného úvodního setu, kdy jsem dlouho vedl, než jsem herně odešel, byl nad moje síly. Kudla si s ním poradil, nicméně Jiřinovi se bůhvíjak nedařilo, takže 4hra nám mohla už jen zachránit remízu.
V těžkém zápase zahráli naši opravdu dobře. Nedovolili, aby se hrálo dle soupeřových not a vybojovali zaslouženou remízu.

Zápis

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil milan.andrysek | 18.11.2019 22:32
Tak to asi nechcete. Přišli byste tak o kvalitní náhradníky a museli to odehrát buďto ve třech (jak to vesměs praktikujeme my) nebo využít céčkaře nebo někoho sehnat.
A o ty céčkaře by jste se museli navíc podělit s námi, protože hráč může náhradničit pouze v jednom týmu
Osobní profil radim | 18.11.2019 21:32
Mírné zaváhání ve vaší spanilé jízdě. Příští rok bude bratrovražedný souboj EVY :-)
Osobní profil bidi | 18.11.2019 13:46
Pěkná plichta. Nám to ve 4hre zatím utíká...
Osobní profil jirivedra | 18.11.2019 11:18
Pro Coufalovou to byl prý první špíl po asi hodně dlouhé době. Sice byla poměrně rychlá a uměla do toho třísknout, ale nejistota a nevyhranost byla vidět.
Prijde mi, že Polyak si s nama spíš tak trošku hrál a když teklo do bot, tak prostě zabral a v klidu nás dal.
Na Jirku Tůmu nějak neumím, hraje dobře, rychle a poměrně s jistotou.
Aspoň, že máme silnou čtyřhru, opět nám zachránila solidní výsledek. Áčko by se mělo poučit.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz