Úvod » 2019-2020 » B

7. kolo Koala Klan - EVA B 6:4

publikováno 16.10.2019 (aktualizováno 11.11.2019)

Co to říkáte? Že EVA B dnes prohraje!

    Dobrý den! Hlásíme se vám z brněnské X-Areny z derby 7.kola v němž spolu svádí tuhý boj týmy z čela tabulky.
Po první třetině je stav 2:1 pro domácí, tedy pro tým Koala Klan, kdy jediný bod hostů zajistil fantom loňské sezóny Petr Kudlička.
S až nečekanými problémy se potýkal s domácí trojkou Vašínem, kterého udolal až v pátem setu. Černý nebo spíše šedý kůň hostů v této sezóně dnes opět nestačil na Marcela Krupku, jehož styl mu očividně nesedí a v těsných setech prohrál 3:1.
No a Marcela Polášková jakožto průběžná vůdkyně letošní tabulky a zatím bez jediné prohry si hladce poradila s kapitánem hostů.

    V přestávkovém programu vám nabídneme rozhovor se zatím jediným bodujícím hráčem hostů Petrem Kudličkou.
Petře, jak by jste zhodnotil ty nečekané patálie, které jste nakonec tedy úspěšně zvládl?
"No tak určitě. Já přišel trochu později a nebyl jsem úplně zahřátý, tak jsem měl trochu pomalejší rozjezd a musel pak otáčet z 2:0. Nakonec to vyšlo, ale těsně, utíkal jsem z několika mečbolů a Michal se stále lepší, takže to bylo hodně i tom štěstíčku. Takhle to ale nejde dělat, chce to do toho jít naplno už od začátku. V lize není slabých soupeřů a my chceme vyhrát. A oni chtějí vyhrát, všichni chtějí vyhrát! Takže se tam musí dát to srdíčko už od začátku!"
Děkuji a hodně zdaru do dalších zápasů.
"Díky".
------------
    Jsme tu opět živě z X-Areny. Po druhé třetině domácí navyšují svůj náskok nad EVA B na 4:2. Jediným skórujícím hostů byl Jiří Vedra, který nepřipustil velké drama a ve čtyřech setech si poradil s domacím Vašínem.
Zajímavý byl souboj Poláškové s Kudličkou, který opět dospěl do pátého setu, tentokrát se šťastnějším koncem pro domácí. Hosté se poměrně trápí a je vidět, že si se silným domácím týmem nevědí moc rady a že dnes není úplně jejich den.
Domácí Krupka hraje ve velké pohodě a připsal si další vítězství nad hostujícím Andrýskem.

    A pravě hostujícího kapitána Milana Andrýska vyzpovídáme v druhé přestávce.
Milane, jak hodnotíte dosavadní průběh? Přijde mi, že domácí jsou na vás dobře připraveni a mají poctivě natrénováno.
"No mají no ... Jste viděli sami, že celou dobu taháme za kratší konec..."
A nemůže jít o nějaké podcenění přípravy z vaší strany či ukolébání dosavadními třemi výhrami?
"Co Vám na to mám říct? My jsme taky trénovali. O síle soupeřů jsme věděli a na vavřínech jsme si určitě neschrupli ... Zkusíme to prostě ještě ubojovat ... aspoň na tu remízu..."
Tak ať se daří, mnoho štěstí do dalších bojů a díky za rozhovor.
"Vy mě taky."
-------------
    Dobrý den! Dnes naposledy z X-Arény, kde už je dobojováno. Domácí uhájili vedení až do konce a zvítězili nejtěsnějším rozdílem 6:4.
Poslední třetina byla nejvyrovnanější, týmy si rozdělili po dvou bodech. Hosté cítili šanci. Všechny tři zbývající dvouhry byly vyrovnané a mohli dopadnout ve prospěch jedné či druhé strany.
Kudlička si neporadil s Krupkou, stejně tak jako Andrýsek nepřehrál Vašína. Tím pádem bylo rozhodnuto a poslední dvouhra a pak čtyřhra už byla pouze o korekci výsledku s ohledem na skóre. Poslední dvouhra mezi Poláškovou a Vedrou ovšem začala za ještě nerozhodnutého stavu a o nějakém vypuštění nemohlo být řeč neboť remíza byla stále ve hře. Vedra nastoupil s jasnou taktikou, kdy zkusí na rychlou Poláškovou spíše pasivní hru krátkými čopy a sem tam nečekaně zaútočit. To mnoho ovoce neneslo a po prvním prohraném setu se styl poněkud změnil a začalo se daleko více útočit a riskovat. Hosté byli sami překvapeni, že tato taktika je poměrně účinná a Vedra tak uštědřil Poláškové první letošní prohru - 1:3. Ani závěrečná již za rozhodnutého stavu hraná čtyřhra nebyla jen z povinnosti. Bojovalo se až do konce a hosté Kudlička/Vedra nakonec v pěti setech přidali svůj čtvrtý bod proti Krupkovi s Vašínem.

Ke zhodnocení zápasu jsme si pozvali nejúspěšnějšího, tedy dvoubodového, hráče hostů Jiřího Vedru.
Jirko, s výsledkem asi nejste úplně spokojeni, ale jak byste shrnul dnešní zápas?
"E ... hm...."
No a poněkud šířeji byste to rozvést nemohl?
"Šířeji? ..."
Asi vám poděkuji za rozhovor, je vidět, že jste trénoval opravdu poctivě a do zápasu vložil vše. Očividně si to vybralo svoji daň.

To je od nás vážení diváci vše a těším se opět někdy u dalších zápasů BREST ligy na viděnou!
-------------

Zápis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil pietro | 17.10.2019 15:38
Palec nahoru jen pro Jiřinu za skalp Marcelky. Nejvíc mě mrzí prohra s Marcelem, i když byl prostě lepší
Osobní profil milan.andrysek | 16.10.2019 21:53
Naši soupeři rozhodně nebyli nějací nadlidé. Marcela rozhodně nepředvedla svůj ideál, který máme z minulého měření sil ještě v paměti. I tak je ale ji porazit jaksi mimo mé možnosti. Jirkovi patří pochvala za její skalp a i Kudla nebyl daleko.
Marcel sice se mnou nějaké ty chyby nasekal, ale závěry setů si vždy pohlídal. Na Jiřinu a Kudlu už přeřadil na plný výkon a tyto 2 špíly tak nějak celkové rozhodly, protože jeho 3 výhry rozhodně v našich optimistických plánech nebyly.
Michal většinou nedělal moc chyb a docela dobře vracel. Nicméně v případě mého dobrého výkonu k poražení byl. Bohužel jsem hrál dost pod psa a kromě prvního setu se spoustou prasat jsem nic pořádného nepředvedl. Kudla s ním vyloženě tancoval nad propastí. Tak blbě jako v prvních 2 setech jsem ho snad ještě hrát neviděl. Nicméně respekt za otočku.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz