Úvod » 2019-2020 » A

EVA A - PIP 6:4

publikováno 01.10.2019 (aktualizováno 03.10.2019)

První zápas letošní sezóny ve čvrté lize úspěšně proveden. EVA A - PIP konečně výhra.

Po krátkých prázdninách jsme se všichni členové našeho úspěšného áčka sešli u prvního zápasu letošní ligy. S PIPem nemáme poslední léta moc dobrou bilanci hlavně kvůli bratrům Juračkovým. Tentokrát nehráli (kromě vyjímky ve čtyřhře) kvůli zdravotním problémům. Takže hrála i pinkálistka Tesařová, která dokonce uhrála bod. Neuhodnete na kom :)

Bíbrle se hodně zlepšil, hraje rychle a hned útočí, to jeho levácké podání je dost nepříjemné. Dnes si poradil s Broňou, který nestíhal a nahrával soupeři na smeče.

Mariána potrápil Navrátil, který dost chybuje, ale umí i zasmečovat a má neobvyklé podání s boční rotací. Nakonec to naše jednička zvládla.

Já samozřejmě začínal s Tesařovou. Divím se, že ještě nikdo neřešil její podání z ruky. Občas dokáže překvapit a moc fér to není. Člověk s ní nesmí přejít na její pinkovou hru. Aktivita a horní rotace je recept na úspěch :)

Bíbrle na naši jedničku tentokrát nestačil. Zápas jsem neviděl, ale prý stačilo mu to rozhazovat pinkama do stran a pak už nestáhal. Když já ale takovou hru nesnáším :)

Broňa bohužel přistoupil na hru Tesařové a bylo střídavě oblačno. Buď vyhrál rozdílem třídy, nebo prohrál o dva body :) Nakonec, ale o dva body vyhrál v pátém setu, ale zapotil se řádně.

Já jsem si poradil s Navrátilem vcelku v pohodě, stačilo jen dávat pozor na jeho podání. V delších výměnách jsem měl navrch.

A teď to přijde. Tesařová porazila Mariána. Ach jo. Ty nejtěžší Maroš porazí, ale Tohle byla ještě větší pinkálistka než Maroš. Ten nevydržel s nervama při delších výměnách a vyhazoval se. Takže o dva body prohrál v pátém setu.

Já s Bíbrlem zase prohrál. První set jsem se držel, ale pak už šla koncentrace i výkon dolů. Dělal jsem chyby a nestíhal. Ale aspoň jsem našel způsob jak na jeho podání. Příště to využiju :)

Nakonec už jen Broňa porazil v pohodě Navrátila a mohlo se jít v klidu na čtyřhru. Marián musel domů, tak jsme to dali s Broňou.

Tu jsme po těžkém boji prohráli, ale zápas to byl pěkný.

Celkově spokojenost, ale odveta bude těžší, už bude hrát asi Juračka :)

 

Zápis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil milan.andrysek | 07.10.2019 16:37
Ta jejich sestava vám to dost ulehčila, ale koho to bude při závěrečném účtování zajímat?...
Tuto sestavu známe více než dobře a (upřimně řečeno) ty zápasy s nima moc nemusím
Osobní profil pietro | 02.10.2019 13:41
Dobrá práce kluci
Osobní profil radim | 01.10.2019 21:10
Sypu si popel na hlavu. To je tak, když to píšu a myslím na další věci. Sorry.
Osobní profil bidi | 01.10.2019 20:43
S Bibrlem jsem tahal za kratsi konec. Tesarova se zlepsila, ale ma porad podani z ruky. Navratil se taky zlepsil, ale dal jsem si pozor, aby to dopadlo pro nas. Ano a ctyrhu hral Marian, Radim asi bere lekce od nemeckeho trenera Aloise Alzheimera.
Osobní profil cubak | 01.10.2019 16:50
Upresňuijem polopravdy:Jak domov, 4hru som hral s Radimom, domov sa ponáhlal Broňa, nejak sa ti to pomotalo

Tesarová ma upinkala, to čo som mal dávať body som kazil a potom som prestal útočiť a tak to aj vyzeralo, nuž ale hlavne že to dopadlo v náš prospech.
Osobní profil jirivedra | 01.10.2019 13:33
Takže Marián má jak pochvalu(za Tříbu), tak tytyty(za Tesařovou).
No ještě, že to celkově dopadlo dobře.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 234 567
89 10 11121314
151617 18 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz