Úvod » 2018-2019 » B

19.kolo EVA B - Koala klan 3:7

publikováno 22.04.2019

Konec skvělé série

Předem se omlouvám za velké zpoždění s publikací tohoto článku. Proto se sluší dodat, že utkání se hrálo již 12.3.2019 a jednalo se boj s velmi těžkým soupeřem. Toho jsme sice v předchozím měření sil přehráli, ale oni opravdu neměli v úmyslu tento výsledek opakovat. Především pak Marcela Polášková, která tehdy utrpěla hned dvě porážky v jednom dni, zatroubila na poplachovou trubku a ziniciovala realizaci sofistikované přípravné fáze v podobě tréninku, přísné životospávy a řízeného odpočinku. Náš tým zvolil přesně opačný přístup. Věda, že vedeme tabulku a máme za sebou vynikající sérii 11 výher a 13 neproher, na nějaký trénink jsme se navzdory herní pauze bohorovně vyflákli a rozhodně z nás nevyzařovalo, že bychom v případě prohry zrovna páchali pokusy o sebevraždu.

Marcela nás všechny naprosto znemožnila. Rychlost, přesnost, pohyb, aktivita, .... prostě jsme byli většinu času jen tupě obdivující diváci. Upřimně řečeno, 3 prohry od ní nebyly to až takovým překvapením, s takovou čočkou jsme ale opravdu nepočítali. Nicméně i tak byla pořád slušná naděje na celkový úspěch, za který bychom tentokrát považovali i plichtu.

Bohužel Marcel Krupka, hráč s hezkými topspiny sice na Kudlu vůbec nestačil, zato Jiřinu úplně rozsekal na cucky, že z něho zbyl jen matný stín sebe sama. Já jsem s Marcelem (ke všeobecnému překvapení - i díky štěstí s prasaty) docela držel krok. Nicméně nedokázal jsem přes nadějný průběžný stav zvládnout koncovky třetího a čvrtého setu a vyšší kvalita se prosadila.

S Michalem Vašínem to byly poměrně dlouhé boje. S odstupem času mi úvízlo v paměti, že měl docela urputnou obranu a levných chyb příliš nedělal. Na Jirku to sice těsně nestačilo, ale já jsem si s ním neporadil. Bohužel jsem si lepší chvíle vyplýtval na Krupkovi, tady to z mé strany za moc nestálo.

Ve 4hře jsme měli vzhledem k Jiřinově neúčasti šance jen velmi mizivé a žádná senzace se nekonala.

Konec krásné série nás s Kudlou ale neodradil (po lahváčovém předkrmu přímo na místě - točené, spisovněji čepované, už neměli) od "dohrávky" v podnicích nacházejících se v okolí Hraváče. Dlužno dodat, že i zde jsme byli zastíněni silnějšími hráči a výkony z jiné kategorie. Kromě Michala Vašína se více či méně účastnili i dobře naladění pánové Sedláček, Voškeruša a Sobota. Hlavně posledně jmenovaný, který nešetřil komplimenty vůči Marcelce, začal opravdu včas a velmi zostra (D)(D)(D)(D)(D)(D)(D)(D)(D) a nebylo v našich silách (ani v silách běžného smrtelníka ve všední den) se mu byť jen na dohled přiblížit  (B)(B)(B)(B)(B)(B)

Zápis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil pietro | 27.04.2019 14:29
Zápas nic moc, ale pozápasovej rozbor se moc vydařil
Osobní profil blaza61 | 26.04.2019 11:42
Gratuluji k postupu
Osobní profil jirivedra | 23.04.2019 13:25
Jojo. Při tomto špílu to začalo, od té doby už jsem nic hezkýho nezahrál ani v dalších špílech. Ale naštěstí je postup v kabeli i tak.

Mimochodem vpravo dole pohleďte na anketu a hlasujte.

Aktualita

Turnaj EVA 2024
Epická bitva ve finále ... a zase ten Kudla!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789 101112
13141516 171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery