Úvod » 2018-2019 » B

21.kolo EVA B - Bosonohy D 7:3

publikováno 16.04.2019

Stále bojujeme o postup

Plán byl celkem jasný. Musíme vyhrát. A to se podařilo.

Kdo nemá čas číst dál, tak může rovnou zkouknout zápis a jít se tvářit, že je hrozně byzy.

Pro ostatní pár detailů navíc.
Vzhledem k dosavadním vzájemným zápasům jsme přecejenom byli za favority spíše my. Takže vítězství se nejevilo jako myšn impásibl. Naše strategie se odvíjela hlavně vod toho, že máme šampijóna Kudlu, kterej tam najebe tři body a já s El Capitanem se to budeme snažit to nezeslonit(to je stejný jako "zkonit", ale mnohem víc). Tedy další špíly byly vo hvezdách.

Moje k závěru sezóny klesající forma a herní neoblíbenost soupeře(tedy jeho vychytralost) trochu motaly hlavu bůkmejkrům, zda náhodou zase neshořím jak Palach. Naopak u Milana jsme tak nějak věřili, že by aspoň bod urvat mohl. No a taky urval. Dal jejich včerejší trojku Havránka, kterou jsme neznali.

Já teda jako úřadující týmová dvojka urval ty dva potřebné body, ale dost jsem se tím protrápil. Pohyb zlý špatný a su pomalej. Hned ze startu to vypadalo, že si mě Opatřil zase vychutná. Už jsem tekl dva nula, ale pak přišel kouč Kudla, ať hraju pasivněji a víc pinkám(zkrátka buznapinec) a nechám ho to kazit. Kupodivu to vyšlo a on začal kazit víc než já, takže "pěkný" obrat a odplata za zápas u nich. Kvasnica s jeho anťákem bylo dle očekávání něco, co na mě platí. I přes velmi vyrovnaný průběh to tentokrát urval pro sebe. S jejich trojkou to taky nebylo bůhví co, ale relativně v klidu jsem ten druhý bod přidal.

Takže šest bodů v kabeli už před čtyřhrou. Na tu jsem nastoupil já s Kudlou bo Milan musel běžet zpátky do hokny, asi je hrozně důležitej, že se tam bez něj neobejdou. 4hra se nám poměrně povedla a hladce jsme přidali i ten sedmý bodík.

Viva la Eva!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil milan.andrysek | 22.04.2019 19:02
A ještě zpět k těm článkům
1) s KK už jsem to sepsal
2) Slatina je na Kudlovi a předpokládám, že má i zápis
3) VVT asi napíšu já, protože zápis jsem před chvílí našel. Dnes už to nedám, takže v následujících dnech
Osobní profil milan.andrysek | 22.04.2019 18:59
Trénink 1x týdně? To je pro nás asi nedostižná meta. Ale asi to bude chtít se nad tím minimálně zamyslet, když budeme v té pětce
Osobní profil Bóbika | 21.04.2019 22:51
to Jiřina - moc rád bych si poslechl adekvátní nadávky při mylném míčku, ale ještě raději bych monitoroval rychle letící míček z backhandu, končící na lajně stolu totkaj tadyk ve Zlíně to není vono - většina lidí tadyk trénuje enem občas = jednůc týdně což je skoro na abstákový šok... zlatý časy v Brně, kde každý druhý hráč trénoval 3x týdně bez obtíží, aniž by měl výčitky z toho, co bude v práci nebo doma u mandželky
Osobní profil Bóbika | 21.04.2019 22:35
to Pietro - první v čemkoliv už jsem dávno nebyl.. :D :D :D hej, borci - jasně, pinec zvládáte bravurně - někteří ;-) ale to spisovatelské střevo máte snad všichni :D mohli jste stvořit podobné uskupení, jako divado Járy Zimmermana /čti Cimrmana, pozn. redakce/
Osobní profil Bóbika | 21.04.2019 22:30
nádherný.. ale jako že fakticky vopravdicky nádherný rozbor zápasu jako že jít se tvářit že je hrozně byzy - to mě rozbilo jak cikánskou hračku všechna čest kreativním spisovatelům
Osobní profil milan.andrysek | 21.04.2019 14:50
A pak nám ještě chybí článek se Slatinou (má psát Kudla, pokud se nepletu) a s VVT - a ten má psát kdo - já nebo někdo jiný?
Osobní profil milan.andrysek | 21.04.2019 14:06
Bývat první v hospodě je jistě záslužný čin - zvláště pak pokud je rezervovaný stůl a parta tak o něj díky tomu nepřijde. Nicméně Jiřinovi může být po pinecové stránce připočteno k dobru, že porazil v první části sezony Marcelku, což může pomoci Kudlovi k prvnímu místo mezi jednotlivci. Stačí, když zvládne derniéru s Ořešínem.
To mi připomíná, že musím dopsat chybějící článek o už prachem pokrytém zápase s Koala klanem. Bude dnes, nejpozději zítra, jinak neodejdu v úterý do práce...
Osobní profil jirivedra | 21.04.2019 12:21
Já jsem dost často první v příchodu do hospody. Počítá se to?
Osobní profil pietro | 21.04.2019 11:53
Jasná věc Milane, že se budeme snažit s Ořešínem vyhrát. První (v čemkoliv)už jsem strašně dlouho nebyl
Osobní profil milan.andrysek | 21.04.2019 10:25
Dlužno dodat, že po pondělní výhře Slatiny nad Ořešínem máme již postup v kabeli. Rád bych si ale v září hrdě dokráčel pro diplom za výhru v 6. lize, takže se budeme doufám všichni snažit ten Ořešín v pátek udolat
Osobní profil milan.andrysek | 21.04.2019 10:22
Vyhrát sice bylo povinností, ale nebylo to nic jistého. Nastoupil proti nám 3 statisticky vyrovnaní borci s úspěšnosti v rozmezí 44 až 57 procent (čili jako já).
1. Ano, od Kudly se ty 3 výhry tak nějak čekaly, ale taky může někdy přijít výpadek nebo prostě nějaký jeho soupeř, který mu nesedne, zároveň chytne lauf s příměsí štěstí.
2. U Jiřiny se s hladkým průběhem až tak nepočítalo. Kvasnica mu dlouhodobě moc nesedí, Opařil ho minule porazil a Havránka jsme neznali.
3. U mě to mohlo dopadnout jakkoliv v rozmezí 0 až 3 výhry.
A realita?
1) Naše jednička jim nedala, jak je patrné ze zápisu, ani na chvíli čuchnout. Není co k tomu psát - kromě slov chvály a uznání.
2) U Jiřiny se poslední dobou ztrácí jiskra v jeho herním projevu. Místo smrtících hřebíků z bekhendu jsou vidět spíše dlouhé utahané výměny často končící míčkem na pásce síťky, následně pokračujícím do autu s následným doprovodem adekvátní nadávky. Tentokrát to byly spíše protrápené 2 výhry, ale na to se historie ptát nebude.
3) Já jsem si dobře u hrajícího Kvasnici vylámal zuby na jeho servisu a anťáku. Přinutil mě to zvednout a pak to zabil. Havránek nebyl špatný, ale měl slabší servis a i bekhend, čehož jsem hlavně v koncovkách využil. Opatřil měl matoucí řeč těla, jakoby ho to nezajímalo. Nicméně o co hůře se hýbal, o to měl lepší ruku. Je až s podivem, že po mnoha předchozích zápasech mě porazil poprvé až teď.
4) 4 hru jsem ani neviděl, protože jsem v práci strašně nepostradatelný a trčet tam do 4 hodin do rána a psát jakési user stories mě baví mnohem víc než sedět s kámoši na pivu po vítězném zápase

Aktualita

Turnaj EVA 2024
Epická bitva ve finále ... a zase ten Kudla!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789 101112
13141516 171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz