Úvod » 2018-2019 » A

4. liga - EVA A - Bohunice B 4:6

publikováno 06.03.2019

Stejný výsledek jako na podzim.

Nastoupili jsme v mírně upravené sestavě, protože vedoucí je na dovolené a místo něho nastoupil Petr Kudlička (vedoucí hráč šesté ligy), dále hrál Maroš a já (který se doléčuje ze smrtelné choroby a při každém zápase kašlal jako tuberák, co dá čtyřicítku za den). Za soupeře nastoupili dva nejsilnější kádry Vondrášek (69%) a Lapúník (69%). Jako třetí hrál Krakovský (40%).

Sledoval jsem první zápas Maroša s Lapúníkem, který má zvláštní styl, kdy hraje dál od stolu a BH zápěstím přetáčí vše a umísťuje na konec stolu, což mu přináší dost prasátek. První dva sety se Marián držel a vypadalo to nadějně. Pak ale začal chybovat, vyhazovat se a rázem to bylo 2:2. V posledním ale zabojoval a dotáhl první vítězství. Akorát nevím co měl s očima, protože vehementně hlásil pár svých prasátek, kdy soupeř nic neviděl. Soupeř byl ale rozumný a dovolil nový míček. Já jsem nic neviděl, protože prasátka byly vždy na druhé straně stolu :-)

Na druhém stole prohrál Petr s Vondráškem 1:3, což jsem neviděl, ale podle výsledků to nebylo úplně bez boje.

S Krakovským mám dobrou statistiku, vím co na něj hrát a dal jsem ho bez ztráty kytičky. Ale zadarmo to nebylo, nehraje úplně špatně (má lepší skóre než já :).

Maroš pak prohrál s Vondráškem, viděl jsem poslední pátý set a bylo to těsné a prohrál si to sám.

Petr se pak trápil s Krakovským (což nechápu), ale viděl jsem pár míčů a Petr přistoupil na soupeřovu hru a pinkal a pinkal. Naštěstí udržel hlavu a v pátém setu to dotáhl k vítězství i díky Krakovského chybám.

S Lapúníkem mi to moc nešlo. Byl jsem na něj pomalý a fyzicky jsem už nemohl (oslabení nemocí bylo znát). Jedině ve třetím setu jsem se hecnul a zkusil přidat, což mi vyneslo vítězství v setu. Pak už jsem zase nestíhal. Na jeho styl se nehraje zrovna lehce a chce to Mariánovy nohy a kondičku.

Maroš dal Krakovského a já to projel s Vondráškem. Už jsem byl KO a nestíhal jsem. Ale nebyl k neporažení.

Poslední zápas dvojic hrál Petr s Lapúníkem. Průbeh byl asi stejný, jako když jsem s ním hrál já. Marně hledal cestu jak na něj. Problémy mu dělaly rychlé a nalité míče na zadní lajnu. Taky Lapúníkovi vycházely prasátka, když jen v posledním setu jich dal aspoň ctyři.

Čas jsme trochu podcenili a během čtyřhry, kdy už kluci vyhrávali 2:1, nám došel čas a museli jsme se přesunout na jiný stůl, kde nás naštěstí jedna mladá dvojice nechala hrát ještě 15 minut. Bylo ale vidět hlavně na Marošovi, že spěchal a chtěl to rychle ukončit, což bohužel vedlo k prohře. Je to škoda, výhra nebyla daleko, protože soupeř chyboval a kluci hráli výborně.

 

Zápis

 

BTW příští rok už hraje s BREST s plasty :( viz zpráva na brestpin.cz

V sezóně 2019-2020 s plastovými míčky!!!

Pro usnadnění přechodu na nový typ míčků obdrží každé družstvo v soutěži mužů a žen nejpozději na počátku soutěže 2019-2020  10 ks míčků. Další 2 ks obdrží každý hrající hráč, zapsaný na zapsaný na soupisce v základu (netýká se tedy náhradníků) a po uhrazení členského příspěvku. S těmito míčky rovněž budou hrány veškeré turnaje pořádané BREST (Přebory, Memoriál apod.).

Značka a typ míčku bude vybrán po vyhodnocení kvalitativních a cenových parametrů a uveden zde.

pozn. Volba míčku pro dlouhodobou soutěž bude i nadále v kompetenci domácího družstva.



Více zde: http://www.brestpin.cz/

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil milan.andrysek | 09.03.2019 9:46
Škoda té 4hry. Ale chápu, že je to pro domácí tým docela nepříjemné, když už dochází čas.
Ono už to v Hravém baru většinou nebývá tak narvané jako dřív a pokud končíte třeba ve 20h, nějaký volný stůl na několikaminutovou dohrávku se vždy najde. Další možnost je rezervovat jeden stůl na 1,5h a druhý na 2,5h. Vyjde to finančně nastejno a pravděpodobnost, že dojde čas, se tím minimalizuje. Ale na druhou stranu je to takové divné, když je třeba 10-15 minut do konce hraní na tom stole, co byl na 1,5h a je potřeba se rozhodnout, jestli zápas rozehrát nebo ne.
My naše domácí utkání hráváme většinou od 18h nebo od 18:30 a tudíž tyto problémy nemíváme. Navíc letos to zrovna žádné maratony z naší strany nejsou
Osobní profil cubak | 06.03.2019 16:39
No som to dokazil s Vondraškom, v poslednom sete som zbytočne kazil a nehral hlavou. A tá 4hra má nejako rozhodila keď nám došiel čas, som to chcel aby sme to mali čo najskôr odohraté a nejak som sa menej sústredil a tak som začal viac kaziť. Peťo hral vynikajúco, veľká pochvala. Škoda tesnej prehry

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz