Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2018-2019 » B

14. kolo EVA B - LINIOPLAN 6:4

publikováno 14.02.2019

6 výher a pak výklus

Jedná se o jediného soupeře, se kterým jsme v této sezóně prohráli (podrobněji zde), nicméně jak domácí prostředí tak papírové předpoklady nesvědčovaly, že bychom jim to mohli oplatit. Ještě nadějněji to z pohledu celkového výsledku vypadalo, když započaly první dva singly, jelikož Sedláček (letos dosud 27:13), který s náma všema třema v jejich garáži doslova vytřel tamní občas kluzkou podlahu, stále nebyl na místě, telefon nebral a jejich náhradník Krejčí (letos 0:2) se již jal převlékat do cvičebního úboru.

Když už byly úvodní singly na konci, rozrazily se dveře a v nich nikdo jiný než bodrý Sedláček vyladěný do své optimální výkonnosti, což už něj představuje 4-5 vypitých piv (B). Místo aby nějak spěchal, nejdřív pohovořil se spoluhráči a než pečlivě navlékl svůj oděv, který snesl ta nejpřísnější stylová i módní měřítka (nechyběly trenýrky klasického typu spodního prádla), byli jsme donuceni porušit pořadí dle rozpisu a začali třetí 2hru.

A teď i k ostatním účastníkům. Jiřina smetl Vacka (letos zatím 13:29) naprosto s přehledem. Ani si nestěžoval na bolesti zad či něčeho jiného, takže to vypadlo, že by se mu dnes mohla podařit vendetta za nepříliš vydařené vystoupení u nich. Velice důležitý bod jsem přidal já výhrou nad Kokorským (letos 28:14) (Y). Výhra to byla velmi cenná - proti LinioPlanu mám bilanci skutečně tragickou. Přesně se mi to nechce zjišťovat, ale pocitově to vidím i s dobou, kdy za ně hrával Hlavatý, něco jako 4:26. Tentokrát to byl z mé strany dobrý aktivní výkon a byť s drobnou pomocí štěstěny jsem vyhrál celkem zaslouženě. Pro nejen letos naprosto suveréního Kudlu nepředstavoval Vacek větší překážku. Takže průběžný stav 3:0 byl naprosto super, nicméně furt to ještě nebylo úplně v kabeli - to nám bylo jasný.

Drobně se to zkomplikovalo Jiřinovou prohrou s jedním z ne zrovna malého seznamu jeho "oblíbených" hráčů. Po prvních 2 docela zoufalých setech plných chyb a nejistoty v úderech, které dle vlastních slov neměl pod kontrolou, přišlo velké zlepšení a vyrovnání na 2:2. Zápas to byl hlavně ve své druhé polovině opravdu hezký - Jiřík hrál trpělivě a ve vhodný čas tvrdě udeřill. Dlužno dodat, že se Seláček vzhledem ke svému věku (ročník 1957) kromobyčejně dobře pohybuje a vrací i to, kdy už člověk jásá, jaký pěkný, přesný a tvrdý útok se mu povedl. V pátém setu přidal řečný matador i semtam nějaký ten překvapivý útok a výhru urval.

Následovaly 2 Kudlovy třísetové výhry se silnými protivníky, z nichž jsem skoro nic neviděl, protože jsem většinu toho času hrál s Vackem. Hlavně výsledek špílu se Sedláčkem musí budit dojem, že máme v týmu snad supermana. (h5) A protože i já jsem si s Vackem po dlouhé době konečně poradil, měli jsme to "pod střechou".

Poslendí dvě 2hry patřily našim soupeřům. Přestože jsem se Sedláčkem nehrál zrovna špatně, soupeř byl prostě o kousek lepší. Bohužel i Jiřina uhrál s Kokorským pouhý set a díky nabyté frustraci 8o| upustil od původního záměru natrénovat s Kudlou 4hru pro nadcházející možné těžší duely.

V deblu byl nejlepší hráč šesté ligy ze začátku bez přehánění nejslabší u stolu a to i přes fakt, že za soupeře nastoupil jako parťák k Sedláčkovi Krejčí (ročník 1946). Míčky z jeho jindy téměr neomylné rakety soupeřovu polovinu prostě nenacházely. Já jsem z cvičných důvodů zkoušel rychlejší potah a taky jsem zrovna nezářil. Krejčí sice dělal levné chyby a opravdu hodně nalíval, nicméně všechno za něj neuvěřitelně hasil Sedláček. To, co předváděl jak v ofenzivě tak defenzivě, bylo chvílemi nad chápání běžného znalce šesté ligy. Když už jsme snížili na 1:2, říkali jsme si, že to musíme přece otočit. Nicméně k famóznímu Sedláčkovi se přidal několika chytrými překvapivými zásahy i Krejčí a trochu nás zostudili. :'(

Nicméně nepříliš povedený závěr večera nám těžko může zkalit radost z další výhry, která nás posunula na první místo tabulky.

Zápis

   

 

     

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil bidi | 17.02.2019 23:03
Hlavne se pocita to vitezstvi - gratulace.
Kokorsky ma divny styl. A ze Sedlackem, pokud je to on, jsme zapasili uz kdysi davno. Je dobrej.
Osobní profil jirivedra | 15.02.2019 15:23
No ještěže měl teďka formu i El Capitan a potřebné body přidal místo mne. Můj jeden bod je dost slabota. Zkrátka mi to nějak nelepilo. Po prvních dvou prohraných setech se Sedláčkem jsem fakt celkem dřel a srovnal to. Pátej set jsem zas tekl snad už 9:4 nebo tak, zase jsem srovnal, ale koncovka patřila Sedláčkovi. Nějak na něho moc neumím. Podobně s Kokorským. Na toho taky neumím a je to jak na houpačce. Respektive oni umí na mě.
Osobní profil pietro | 15.02.2019 13:56
Jojo, ta čtyřhra byla utrpení. Nechápu to, zápas předtím jsem hrál se Sedláčkem a to mi sedlo až nečekaně dobře a pak toto...

Aktualita

Turnaj EVA 2024
Epická bitva ve finále ... a zase ten Kudla!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789 101112
13141516 171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz