Úvod » 2018-2019 » B

7.kolo EVA B - Orel Židenice 9:1

publikováno 23.11.2018

Easy money

Soupeř, který byl letos po sedmi zápasech bez jediného vítězství a v tabulce zatím poslední, chtěl tento nepříznivý stav očividně změnit. A proto přišel jen ve dvou.
Sice zvláštní taktika, ale budiž. Vedli jsme tedy hned ze startu tři nula. Sice bychom si asi radši zahráli, ale jak už kdysi řekl žokej Váňa: "Darovanému koni na zuby nehleď".

Já začal s jejich jedničkou Hamplem. Nejdřív to vypadalo na pohodu, ale jak už řekl Brad Pitt: "Den vychvaluj až navečer a ženu až bude po smrti." Za stavu 9:4 jsem tak nějak myslel, že už je to v kabeli(z jeho 4 bodů byli tři čuňata), ale pak to najednou bylo 10:10 a pak jsem to nakonec i projel. Jeho podivný styl mi moc neseděl, ale nakonec jsem další tři sety dal.

Kudla to měl asi podobně proti Hrčkovi, taky 3:1. Kudla pak bez krůpěje potu rozsápal Hampla(kanár v prvním setu).

Milan mezitím bojoval s Hrčkou. Z vedení dva nula bylo najednou dva dva a šlo se do pátého setu. Tahačka až do nervózního konce, kde byl nakonec nervóznější El Milan.

Pak jsem na Hrčku nastoupil já a málem provedl to co s Hamplem, ale nakonec jsem si to naklid pohlídal a ve třetím jsem si dokonce troufl na pohledný útočný pinec(dovolte mi tvářit se samolibně).

Na závěr dvouher jsme zkoukli El Capitánův souboj s Hamplem, Milan tekl dva nula a moc to nevypadalo. Ale "svět nevychvaluj dřív, než vystřízlivíš!" Milan do toho začal řezat a povedl se mu krásný obrat a urval si bodík pro sebe.

Závěrečná čtyřhra, kterou jsem si střihl s Kudlou, byla celkem jednoznačná záležitost.

Celkově tedy 9:1 pro nás. Vzhledem k tomu, jak byly na začátku rozdány karty, tak trochu povinná výhra.

Zápis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil pietro | 26.11.2018 21:18
Trochu nám to ulehčili, jinak s výsledkem samozřejmě velká spokojenost
Osobní profil milan.andrysek | 25.11.2018 13:31
Mám nějaké zdravotní obtíže - brní a trochu bolí končetiny a nejhůř je na tom pravá ruka :-(. Tudíž jsem si nebyl jist, jestli nepošlu do hry Dyznyho, který byl na tuto eventualitu připraven. Týmový lékař však nakonec rozhodl, že to můžu odehrát sám. S tím Hrčkou to docela zamrzí. Když už jsem v pátém setu přetočil 7:10 na dva nebo tři (už přesně nevím) svoje mečboly, tak už jsem to měl dotáhnout. S Hamplem už to vypadalo blbě. V prvních dvou setech dělal málo chyb a fakt jsem moc nevěděl, co s tím. Pak to ale přišlo tak nějak samo - on začal kazit a já s chytl.
Oba mí spoluhráči letos natolik excelují, že jejich výhry se víceméně daly čekat. Kromě drobných zaškobrtnutí v úvodu žádné větší problémy neměli.
Jinak naše momentální postavení v tabulce nás zařazuje mezi širší pole kandidátů na postup. Následující špíl proti Slatině bude v tomto ohledu dost důležitý a dá nám odpověď na to, jak moc reálné naše postupové ambice jsou.

Aktualita

Turnaj EVA 2024
Epická bitva ve finále ... a zase ten Kudla!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789 101112
13141516 171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery