Úvod » 2017-2018 » B

6.liga Stolní tenis Brno - EVA B 7:3

publikováno 10.04.2018

"Férová" prohra

    Pro STB to byl poslední zápas sezóny a v případě výhry či remízy by měli jasný postup do 5.ligy. Samozřejmě chtěli vyhrát. Nevím proč, čert ví, co na té 5.lize vidí. Pět je méně, než šest. No nicméně jsme si řekli, že jim nebudem kazit radost, nám až tak o nic nešlo. Takže jsme se jednohlasně shodli, že jim teda potřebný body necháme, ale nějak nenápadně, ať mají pocit, že si to fakt vybojovali. Cíl byl tedy jasný, budeme se jako hodně vztekat a dost kazit, popřípadě jim žrát podání.

    Hned v prvním špílu prohrál Tom až příliš hladce s Holubkem. Podle mne trochu přehrával, tak jsem mu pak vyčinil, ať to nepouští až tak okatě. Polepšil se a s jejich jedničkou Markem Orlem už to teda udělal napínavý a pustil to až v pěti setech. S Hlouškem to pak byl celkem rychlý dialog, nicméně relativně vyrovnaný, takže cajk.
    Milan začal s Markem a taktiku dodržoval v nejvyšší možné kvalitě, vztekal se tak akorát, trochu ho potrápil, jen v tom čtvrtým setu se pak nějak zapomněl a dostal kanára. To bylo dost okatý. S Hlouškem se pak ale opět vrátil do role a bravurně se provztekal a prochyboval až do pátého setu, kde se mu povedlo sehrát nebývalé drama a napínavý špíl ukončil až dvěma možná příliš okatě vyhozenými míči za stavu 17:17. To bylo na Oscara, bravo! Naplno se do role vžil i v posledním zápasu, který si za již rozhodnutého stavu zahrál proti Peťovi Barvínkovi. Milan to opět v klidu dotáhl do pátého setu, aby to teda nebudilo moc podezření a pak to tedy rutinně výházel a další prohra byla v kabeli.
    Ani já svůj první špíl ještě nebyl ve své kůži a odevzdal to asi až příliš snadno, ale asi nikdo nepojal podezření, protože jsem se poctivě vztekal po každým druhým balónu, takže ta hromada sežraných podání a netrefených míčku budila dojem opravdovosti. Mimoto jsem nasadil Angry face a ten já dost umím, takže všici byli v klídesu a velebili Romana Hlouška, jak to pěkně zmákl. V dalších špílech už jsem si nechtěl tak úplně kazit statistiky, mimoto už začínalo být jasné, že se nám prohra zadaří, takže jsem tam odplácal trochu divadýlko pro diváky, aby to bylo napínavý a oba zbývající špíly vyhrál. S Holubkem jsem dokonce vytasil divácký evergrýn - Buznapinec. Marek Orel se mnou poprvé v životě prohrál, už byl asi po postupu do pětky dost nesoustředěný a ať jsem se snažil, jak jsem se snažil, on ne a ne vyhrát.
    Za rozhodnutého stavu už jsme to s Tomem nechtěli moc zdržovat a dělat nějaký opičky a čtyřhru hladce sfoukli tři nula pro nás.

    Takže plán a taktika splněny na jedničku, hladce jsme prohráli 3:7. Já teda na začátku hlasoval pro plichtu a na tu jsem to pak i hrál, ale kluci byli proti, že prý plichta je trapná a že to projedou všechno. Jak řekli, tak udělali.

Zápis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil pietro | 10.04.2018 15:58
Pěkná prohra, gratuluju
Osobní profil wert | 10.04.2018 15:46
Hoši děkujem :-)
Osobní profil bidi | 10.04.2018 14:38
Skoda, ze se k tobe nikdo nepridal...

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz