Úvod » 2017-2018 » B

6.liga EVA B - Beer Brothers 2:8

publikováno 27.03.2018

Mission impossible

Jak probíhal a dopadl náš minulý vzájemný zápas určitě nemá cenu připomínat. To neskutečný drama máme všichni stále jistě v živé paměti. Teď to holt bylo trochu o něčem jiným. Soupeř se dostavil v úplné sestavě tedy i se svým nejsilnějším hráčem Polyákem. Ve spojení s Jirkou Tůmou to je silný tandem, který má na to vyhrávat špíly i jenom ve dvou. Oba dva mají solidní ránu a spiny - hlavně Ondra P. to motá hodně dobře. Oba dva i dobře servírují. Na postu trojky se jim střídá buď Oťák(Otakat Veselý) nebo Jirkův brácha Zdeněk. Oba dva mají ještě co dohánět a v rámci 6.ligy by to proti nim z naší strany měly být povinné body.
Tentokrát nastoupil Zdeněk.

Z naší strany už to bylo poněkud komplikovanější.
Tom se roznemohl, takže nemohl. Z náhradníku nemohl ani jeden. A Jirka se pro změnu nemohl hýbat bo se mu opět skřípla záda.
Nevěděl jsem, jestli mám jít na pohotovost nebo na špíl, ale srdíčko nakonec zvítězilo! Co bych pro tým neudělal...
Tím pádem jsme s již tradičně později přišedším El Capitanem hráli ve dvou, resp. v jednom a půl. Naděje na úspěch mizivá, takže šlo hlavně o to to odehrát. Škoda, borci jsou sympaťáci a hrajou fajn pinec.

Okolnosti mě tedy opět donutili hrát tak trochu buzna pinec. Opět to soupeři dělalo trochu problémy, takže jsem nedostal takovou čočku jak jsem čekal, ale na vítězství nad Polyákem ani Jirkou T. to nebylo. Ale bylo to vyrovnaný a třikrát jsem dostal čuně při setbolu za stavu 10:9. No neva, o nic nešlo. Na Zděnka T. jsem zaplaťpanbu stačil i chromej a kýžený bod jsem si uhrál, ať si ty procenta nezhorším až tak o tolik.
Milan došel opět pozdě a opět dost zmaten, tentokrát asi jetlegem. S Jirkou T. ukopal aspoň čestný set. S Ondrou se dle svých vlastních slov moc nechytal. Ze začátku ho pozlobil i Zdeněk, ale pak se očividně Milan vzchopil jednoznačně vyhrál.
Čtyřhra už nic neřešila. Za nás ji hrál ... no hádejte kdo a soupeři nechali odpočívat Jirku. Dali jsme jen čestný set.
Jednoznačné a zasloužené vítězství pro soupeře.
Tak snad v příští sezóně se konečně potkáme v plných sestavách a zdraví a pořádně si zahrajem.

Zápis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil milan.andrysek | 05.04.2018 10:07
Borci sice jsou v tabulce za námi, ale je to dáno tím, že jim Ondra Polyák (po Tihelkovi druhý nejlepší v lize) několikrát chyběl a naopak za nás hrál 5x Kudla.
Čili já jsem odehrál, na co jsem měl, Jiřina vzhledem ke svému zdravotním stavu taky. Ondrův forhendový spin byl famózní, navíc měl v případě potřeby několikero velmi nepříjemných (pro mě těžko čitelných a tudíž i vrátitelných) servisů. Jirka dokáže z forhendu zaútočit skoro ze všeho a neradno mu to tam vůbec dávat.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz