Úvod » 2017-2018 » B

6.liga EVA B - ZABAZA 6:4

publikováno 26.02.2018

Kambek ve velkým stylu

K dohrávce 14.kola se starými známými jsme se poprvé v letošní sezóně sešli v základní sestavě. Tedy i s Tomem, který to asi 3/4 roku nedržel v ruce a simuloval potíže s nohou. Teď už mu ale nějak došly výmluvy, takže se tedy nakonec hecl a nastoupil. Hned ze začátku jsme ho ještě uklidnili, že už jsme v podstatě asi v 6.lize zachráněni, tak ať si nedělá nervy a hraje hlavně v klidu.
Pánové ze Zabazy jsou sice oproti nám poněkud staršího data narození, ale nicméně to jsou zkušení borci, s kterýma není radno ťukat, bo to prostě moc nekazí a taky mají občas podivný potahy - Borek Z. má sendvič a Radko Z. zase anťák. Tedy zlý špatný.

Posledně jsme jim sice dali 9:1, ale to bylo hlavně proto, že měli zrakvený záda víc, než já a taky s náma hrál Kudla. Můj oblíbený soupeř(co se stylu týče) to tedy moc není a je to pro mě vždy nervy drásající boj o každý balón. Nejinak tomu bylo i dnes. Dva pětiseťáky a jeden čtyřseťák s výkony jak na houpačce. Vyťěžil jsem dva body. Průměrný slušný.

Co se setů týče, měl to Milan úplně stejně, ale vytěžil jen jeden bod. Zvlášť poslední prohraný pětiseťák asi zamrzel. Mohl totiž rozhodnout o naší výhře už před čtyřhrou.

Tom na to vlítl, natěšený po dlouhé pauze, a všichni(včetně Toma samotného) koukali, jak mu to jde. Hned ze startu sfoukl jejich dnešní jedničku Radko Z., který pak dal jak Milana, tak mě. Pak ještě hladce tři nula sfoukl Bauera. Pak už ale vítězný lauf odezněl a prohrál s Borkem. I tak ale velký dobrý.

Ze začátku to vypadalo na jasný průběh. Vedli jsme 4:0, resp. 5:1 a stačil jediný bod k vítězství. Ale závěrečné kolo dvouher nám svorně nevyšlo a všichni tři jsme prohráli - 5:4. Strašný dramatický.
Na rozhodující debl jsme nastoupili já a Tom a pro změnu to bylo jako na houpačce a na pět setů. Jakžtakž jsme nakonec udrželi nervy na uzdě a s pomocí nějakých prasátek ke konci jsme to dokopali k nejtěsnějšímu vítězství. Velký šťastný.

Zápis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil milan.andrysek | 01.03.2018 16:55
Tomovi velká poklona. Asi by se měl vyhýbat tréninkům a od pinecu hodně a dlouho odpočívat. Překvapil mě už v rozpingu. Z jeho prvních snad 100 úderů zkazil maximálně tak dva a už to bylo dost podezřelé. Dokázal to tentokrát přetavit i do výborného herního výkonu a výsledku, který nám vlastně zajistil výhru.
Leccos bylo ten večer docela divné. Vedli jsme 4:0, pak 5:1 a měli před sebou 3 špíly včetně duelu naší jedničky a jejich papírové trojky. Nechybělo moc a byla to plichta - to by fakt nasralo.
Mě osobně mrzí, že po velmi dobrém výkonu s notnou dávkou štěstí, kdy jsem dal Borka, jsem podal doslova hanebný výkon s Radkem a první dva sety s Bauerem byly ve stejném duchu. Kdybych dokonal ten obrat, vše mohlo být zapomenuto, takto můžu být rád, že to kluci zvládli - i když ta 4hra nebyla z jejich strany pro diváka nic moc
Osobní profil bidi | 26.02.2018 15:20
Bravo, super vysledek! Gratulace.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery