Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2017-2018 » B

6.liga EVA B - Akademie věd 2:8

publikováno 29.11.2017 (aktualizováno 01.12.2017)

Fucking Tuesday

Po obchodních hitech jako Black Friday a Cyber Monday přišel hned další den sportovní nehit zvaný Fucking Tuesday. Aneb úterý napiču z hlediska EVA.
Abychom s El Capitanem nemuseli hrát ve dvou, povedlo se mu domluvit dvojzápas s naším Céčkem, aby za nás mohl nastoupit Pepa. Céčku ale nakonec taky chyběla trojka a to už se napravit nepovedlo(Laďa už byl nahlášen jinam a Dyzny onemocněl).
Takže jsme ty dva špíly zfoukli ve čtyřech.

Pepa neměl svůj den, vždy mu kousek chyběl. Nejen, že nevytěžil ani bod v zápase Céčka, ale dokonce pak nebodoval ani v Béčku! To si jako dovolil hodně, protože El Capitan byl zrovna včera taky v dolní části výkonostní sinusoidy a zahrál taky pěkný kulový.
Já jsem tomu dal hned ze startu třešničku na dortu tím, že jsem si v rozpinku s Milanem zas uskříp záda a celý špíl odehrál na dědečka a mírně nasrán. Ale nakonec z toho byly aspoň dva čestný body. Nestačil jsem jen na ýbr hnusnej potah pana Dresslera. Takový potahy člověka jenom otravují, já bych všechny ty antipičoviny zakázal.
Zbytek Akademie jsou nové posily v podobě poměrně stylově a hezky hrajících hráčů, kteří se ale očividně potřebují v BRESTu trochu otrkat, aby je nepřekvapil buznapinec chromého Ajťáka. ;-)
Během mého pětiseťáku s Dresslerem hrál Pepa s Andrýsem čtyřhru a i když jsem ji neviděl a bylo to taky na pět setů, tak to stihli odehrát během toho mýho špílu.

Takže smůla, první letošní prohra a to hned 2:8. Vítězná šňůra se tedy přetrhla na čísle sedm - i tak moc pěkný.

Zápis

PS: cesta domů mi z té zajebané Slatiny trvala zajebanou sockou 55min! Všecko jelo někam do vozoven(bylo 21h) a já furt čekal a přestupoval z vozu do vozu jako ta pasy(4x). Herna sice fajn, ale Hraváč za rohem mě zatím i přes občas nesnesitelný rachot a slabé osvětlení vyhovuje víc.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil pietro | 03.12.2017 11:21
Tak aspoň to děláte trošku napínavý vzhledem k postupu do pětky
Osobní profil milan.andrysek | 03.12.2017 11:19
Díky za podporu. Každopádně můj názor na téma X-arána vs. Hraváč je pořád stejný. Doprava před zápasem tam odkudkoliv a po zápase domů je horší nejen pro Jiřinu, ale i pro mě a to i přes fakt, že je to z mého bydliště do Xareny vzdušnou čarou i autem blíž než do Hraváče.
Tady jde o to, že já vnímám BREST jako společenskou záležitost, kdy si po pinecu rád sednu s kámošema na pivo. Pokud by mi šlo výhradně o to si zahrát dobře pinec, tam nevidím důvod k tomu hrát BREST a otravovat se s nějakým domlouváním termínů a lepením sestavy. Budu chodit na turnaje, které mi vyhovují, kdy mi vyhovují. A těch je v Brně celkem dost. Zrovna příští sobotu právě v X-areně. Nevíc znám díky BRESTu spoustu hráčů, s nimiž si můžu domluvit individuální souboje a vůbec se nemusím zabývat souboji s hráči, s nimiž mě to nebaví. Toto ale není můj šálek kávy...
Osobní profil Bóbika | 03.12.2017 10:47
Borci, to mě mrzí - taková prohra s těžkým zdravotním stavem a navíc s náhradníkem.. Jiřina by zasloužil metál - v našem týmu je taky borec s pochroumanými zády, tak vím o čem mluvím.. o hře proti "machrovi" s 15 let starým, vypinkaným potahem je vážně na nervy - tam mnohdy neplatí ani poučky o tom, jak hrát na trávu anti nebo sendvič - je to holt těžce čitelné.. nicméně, co se týče XA a distancu do centra - je to opravdu nejlepší herna v Brně, navíc za tu cenu.. a to, že tam /nebo domů po zápase/ Jiřina musel jet 55 minut s přestupy - je holt věcí toho, kde Jiřina bydlí.. taky tu cestu na XA moc nemusím, ale důležité je, že si chci DOBŘE zahrát pinec v solidních podmínkách, což se o voldemort barvínkovo "v prasinkách" tzv. herně nedá ani omylem - snad jen u jednoho stolu, a pokud by se přidalo osvětlení a z klouzavé podlahy se udělala neklouzavá.. ovšem chápu, že někteří jsou na to už zvyklí.. borci, takové /zdravotně/ vynucené "zakopnutí" vás jistě nerozhodí a příště dáte zase výhru
Osobní profil milan.andrysek | 03.12.2017 9:44
Měl jsem sice do špílu docela chuť, na druhou stranu jsem si bůhvíjak nevěřil. Na to Dresslerovo svinstvo (není to tráva, ale jakýsi světle červená vymlácená sračka).
nic nefungovalo. Lítalo to to daleko, do sítě, do strany a když už na stůl, tak často vysoko a on to zamázl. První 2 sety byly festivalem marnosti, ve třetím jsem nedotáhl ani velký náskok. S ostatníma dvěma hráči to byl sice aspoň normální pinec, ale nestačil jsem na ně.
Ani pro Pepu nebyli tito soupeři zrovna vhodný materiál, jak si spravit chuť po nepovedeném utkání za C tým.
Jiřina zaslouží pochvalu. Hanák je cenný skalp a dvě (skoro 3) výhry v takovém zdravotním stavu jsou záslužným počinem.
Docela škoda té 4hry. Nehráli jsme ji s Pepou špatně a mohli jsme si aspoň trochu zvednout sebevědomí.
Ať už příště proti nim nastoupíme v jakémkoliv složení (s Kudlou, zdravým Jiřinou a trochou štěstí bysme je asi i dali), není to zrovna duel, na který bych se předem těšil. Zvláště pak pokud se to bude hrát u nich zase na tom jednom stole. To mi vadí snad ještě víc, než ten Dresslerům potah.
Osobní profil jirivedra | 01.12.2017 14:33
Hmm... slušný. Opraveno.
Osobní profil radim | 01.12.2017 14:06
Zajímavé, že se to Ačku i Bčku přetrhlo stejně po sedmém špílu.
Jinak myslíš "výtěžná" nebo "vítězná" šňůra? )
Osobní profil bidi | 01.12.2017 13:44
Dressler je travnikar, Pepa i Milan to meli o fous s Klimesovou, priste je klepnete!

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz