Úvod » 2017-2018 » B

EVA B - SKP Kometa 6:4

publikováno 29.10.2017

Vítězství vůle a disciplíny

Na borcích z Komety bylo od počátku patrné, že vztah k alkoholu mají ještě kladnější než my. Nejenže všichni svorně začali škopkem, ale minimálně pro některé to rozhodně nebyl první (B)(B)(B)(B).  Naopak za nás jsem si během zápasu dal jediný kus já a to až po 2 odehraných singlech. Čili v této disciplíně jsme to projeli na celé čáře v "rozcvičce, zápase i pozápasovém strečinku", nicméně o tom to naštěstí nebylo....

K celému průběhu nutno uvést, že tam byl ten den opravdu kromobyčejný hluk, díky především (ale nejen) stolu č. 6, kde nějaká zahraniční partička pořádala jakousi názornou manifestaci kraválu, nerespektu a nekulturnosti. 8o|

První 2 špíly skončily pro nás celkem přijatelně. Pepa sice nestačil na jejich jedničku (byť letos zatím bůhvíjaké výsledky nemá - viz předzápasový rozbor) Nešpora s trávou na bekhendu, ale já jsem dal Merhauta. Vytěžil jsem ze skutečnosti, že na můj styl není zvyklý. Na obou stranách byla spousta nevrácených servisů. Ten jeho rychlý do forhendu s horní i boční rotací dělal problémy  rozhodně i Pepovi, možná i Jiřinovi - to jsem moc neviděl. Když už se to podařilo vrátit, tak to bylo nalité a on to zabil. Na drouhou stranu z těch útoků dělal dost chyb a ty rozhodly.

Pak ale přišla na náš tým nafalšovaná krize. Že jsem já neudělal Nešpora, to by ještě takový problém nebyl, Pepova pětisetová prohra s Merhautem, to už bylo poněkud horší, ale jako naprosto fatální čára přes rozpočet se jevilo Jiřinovo zaváhání s Čadou. Přitom se nedalo až tak tvrdit, že by naše jednička selhala. Dále za stolem stojící Čada strojově vracel a dobře umisťoval míče se silnou spodní rotací a Jiřík si u svých pokusů o zakončení naprosto vylámal zuby. Dle vlastních slov zkoušel vše možné i nemožné, ale nic nezabíralo. Ten zápas jsem hlavně v závěru viděl a přišlo mi, že tento soupeř bude opravdu oříšek pro všechny. V ten moment jsme prohrávali 1:4 a kdyby někdo na naši výhru vypsal kurz 10, tak na to nevsadím ani pětikorunu.:-( Nicméně troufám si tvrdit, že od té doby se začal projevovat odlišný dosavadní pitný režim obou týmů. Stručně formulováno, všechny následující 2hry už byly naše. Jirka si poradil s Nešporovou trávou i Merhautem. Čada rozhodně neudržel svůj předešlý standard a nezvládl to nejen proti mně, ale ani s Pepou, kde měl 2 sety navrch. :-)

Rozhodovalo se ve 4hře, přestože jsme ze začátku s Jiřinou ani nevěděli, zda bojujeme o výhru nebo jen o plichtu, protože Pepa s Čadou ještě neměli dohráno. Lehký úsměv v  Pepově výrazu nám někdy v prvním či druhém setu prozradil, že se jedná o tu příjemnější variantu. Nakonec to bylo mnohem snažší, než se čekalo. Zatímco my jsme se maximálně koncentrovali a jakýkoliv delším výpadkům se vyhnuli, naši soupeři zaostávali pohybem, úderově, soustředěním a (hlavně Nešpor) i chutí vyhrát. 

Takže nakonec poměrně slavná těsná výhra. Přestože o nějakém boji o postup je předčasné hovořit, zvláště pak vzhledem k okolnostem (až se vrátí Tom, při vším účtě k němu, Kudlovy výsledky mít asi nebude), je příjemné, že zatím suverénně vládnem šestce s nečekanou impozantní bilancí 5-0-0. (Y)

Zápis

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil cubak | 30.10.2017 13:48
Gratulujem k ďalšiemu cennému bodu, len tak ďalej
Osobní profil Svarcik | 30.10.2017 12:59
Vy máte bilanci 5-0-0? Wow!!! Tak to gratulace, pánové!!!
Doufám, že vám to vydrží a s přehledem profrčíte o soutěž nahoru
Osobní profil pietro | 30.10.2017 11:59
Říkám to furt, 6:4 je nejhezčí výsledek. No a ten postup?Proč ne.Můžete evidentně v jakýkoliv sestavě bodovat s kýmkoliv.
Osobní profil bidi | 30.10.2017 8:45
Toz to je bombove vitezstvi! AiB 5:0, to jsem zvedav, zda to udrzime na postup!
Osobní profil jirivedra | 29.10.2017 15:43
Bylo to celkově takový divný, ale výhra nakonec pecka, úplně jsem se tetelil blahem, že jsme to otočili a ukopali. I když to bylo dost vydřený. Dlužno dodat, že všichni tři hrají takovým podivným stylem a co se pinecu týče, tak jsem si to moc neužíval.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery