Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2017-2018 » B

ZABAZA - EVA B 1:9

publikováno 04.10.2017 (aktualizováno 29.10.2017)

Shořeli jak papír

Po minulém utkání s Gullivery jsme trochu pokecali s Petrem Barvínkem. Právě se tehdy vrátil z Hradu, pardon ze X Areny, kde plichtili s týmem ZABAZA. Byli nakonec rádi, že to aspoň takto dopadlo. Vůbec největší eso prý byl Borek Zálešák, bo porazil všechny včetně Marka Orla. Pro naše měření sil jsme tedy očekávali tvrdý a celkově vyrovnaný boj - viz předzápasový rozbor

Nezačalo to pro nás zrovna nejlíp. I s ohledem na skutečnost, že první půlhodina včetně rozpingu probíhala jen na jednom stole, nahlásil jsem se do prvního špílu. Na Bauera jsem sice v prvním setu vletěl. Pak jsem ale ztratil na přesnosti, polevil v aktivitě a po nezvládnutých koncovkách (vedl jsem třeba 10:7 ve 4 setu) jsem díky zatím monotónně negativnímu vstupu do sezony (4 x 1:3) už pomalu začal chytat depky. 8o|

Poté nastoupili už na obou stolech Jiřina proti Borkovi Zálešákovi a Kudla vyzval staršího Radka Zálešáka. Oba shodně prohráli první set a v ten moment by se na celém širém světě sotva našel reálně přemýšlející člověk, který by správně tipnul konečné skóre. 

No nebudu vás napínat, karta se naprosto neuvěřitelně otočila a od té doby si naši soupeři skoro ani neškrtli. Třeba takový Petr Barvínek by sotva pochopil například zrovna to, že jsme Borka dali všichni tři. Já jsem sice dal jen ve dvouhrách 2 body, ale výkon rozhodně nebyl zrovna bůhvíco. Radko měl zjevné problémy se zády, které jeho herní projev a pochopitelně i výsledek silně degradovaly. Proti Borkovi jsem měl štěstí na prasata a můj styl mu evidentně dnes neseděl. Oba týmoví spoluhráči odehráli slušné zápasy - do zlaté knihy stolního tenisu by se to sice nedostalo, ale do nějaké hlubší herní krize se ani jednou nedostali a tak vše vyhráli relativně s přehledem (Y)

Do čtyřhry jsem nominoval standardní hráče B týmu, protože nějaký ten "náhradník" nastoupí jen v případě, že bude nejen dostatečně výkonný (což byl), ale taky bude třeba, aby zachrálil celkový výsledek (což tentokrát nebylo). Snažil jsem se za pravidelného upíjení ze zakoupeného lahváče vytrénovat Jiříkovu obranu soustavným naléváním na rakety soupeřů, ale Radko vyplodil takové množství chyb, že ani tato vydatná pomoc druhý bod týmu ZABAZA nepřinesla.  

Zápis jsem podepsal pod vlivem alkoholu (0,38 promile) - je sice psán krasopisem, ale po věcné stránce měl hned několik závažných nedostatků, které jsem musel po vystřízlivění ručně propiskou opravit.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil pietro | 09.10.2017 21:36
Bavilo mě to chlapci. Jinak když se dívám na tabulku, tak se mi chce fotbalovou terminologií zvolat - pískej konec
Osobní profil bidi | 05.10.2017 16:08
Krasne vitezstvi!
Osobní profil jirivedra | 05.10.2017 16:07
No moje dva 5ti seťáky se asi nedají nazvat úplně "s přehledem". S Borkem jsem díky pevným nervům zvládl relativně hezky, ale s Bauerem mě již tradičně trochu tekly nervy, jeho styl mi hrozně nesedí a taky jsem proti němu nastoupil ve chvíli, kdy El Capitan rozhodl šestým bodem o našem vítězství. Bauer si dovoluje mi to všecko rychle vracet dozadu na čáru a na pupek. Co s tím má pak přerostlý Jiřík jako dělat? Poskakoval jsem tam jak čertík a snažil se to nějak odehrát, klaplo to, ale byly chvilky, kdy jsem se na to chtěl ... ééé ... odevzdat to.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery