Úvod » 2017-2018 » B

EVA 'B' - Gullivers Brno 'E' 6:4

publikováno 28.09.2017

Gulliverovy cesty

    V rámci druhého kola jsme ke svému prvnímu utkání nastoupili proti starým známým a vždy dobře připraveným Gullivers.
Naše vzájemné souboje(ať už šlo o jakýkoli abecední přídomek tohoto týmu) se většinou nesly spíše ve variantě Gulliver v zemi liliputů, což znamená, že jsme byli smeteni borcama, co trénujou jako paka a lepší se rok od roku přímo skokově.
Takže jsme jim měli co oplácet. Naposledy jsme(jako EVA B) porazili nějaké Gullivery 13.11.2013. Taková lahůdka - tenkrát jsme s El Capitanem oba dali tři body a porazili jak Zioliho, tak Vlada. Což už je při momentální situaci myšlenka natolik fantastická jako samotný Swiftův cestopis.
    Letos hraje jejich Éčko opět v trochu jiném složení a proti nám nastoupili Vesco, Michal Mitter a Peťa Brožek, což nám i vzhledem k tomu, že za nás jako náhradník nastoupil Kudla, dávalo nějaké ty šance na solidní výsledek.
Obecně si letos naši náhradníci z Cčka tu šestou ligu užijou, protože Tom se nám zranil a cca na půl roku je mimo hru.
    No nebudu vás dlouho napínat, zkrátka jsme si přečetli i druhou část slavného cestopisu, tedy Gulliver v zemi obrů a s Kudlou jsme je roznesli na kopytech.
El Capitan bohužel prozatím pokračuje ve výkonu z loňské sezóny a nedal ani bodík. Snad se už příště proti pánům ze ZABAZA chytí. Milanovi jsem věřil na bod proti Vescovi, ale po prvním vyhraném setu Milan trochu povolil v koncentraci a naopak Vesco přidal na aktivitě a utkání otočil. Dle výsledků vlastně vypadá jako Milanův nejvyrovnanější špíl ten s Peťou Brožkem, který jsem ale neviděl.
Kudla si připsal cenný skalp Peti Brožka, pak těsně podlehl Mitterovi a na závěr v klidu zmákl Vesca.
Toho jsem ze startu dal v klidu i já, pak v bezva špílu přetlačil Peťu na závěr konečně dal Michala Mittera i s jeho nepříjemným potahem na BH.
Před čtyřhrou byla jasná remíza, ale to nám včera nestačilo a po solidním deblovém výkonu jsme s Kudlou urvali celkové vítězství.
Tedy krásný start do sezóny.

Zápis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil milan.andrysek | 01.10.2017 21:18
Bylo to super, teda až na můj výkon. Na druhou stranu soupeř byl opravdu zdatný a každý z nich měl něco, co mi dělalo potíže. Peťa Brožek tradičně výborně vracel, Vesco oproti poslednímu měření sil vycizeloval forhendový spin a Mišo Mitter měl kromě svého černého potahu i zabijácké zakončení mimo dosah mého forhendu. Naštěstí se s tím mí spoluhráči zdatně vyrovnali a první cenná výhra je v kabeli.
Osobní profil bidi | 29.09.2017 23:20
Toz to je pěkný start sezony. Gratulace!
Osobní profil pietro | 29.09.2017 22:57
Takové pěkné vítězství. Jinak Jiřina hrál jak bůh

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz