Úvod » 2016-17 » B

VVT - EVA B 6:4

publikováno 11.04.2017 (aktualizováno 13.04.2017)

Stejný výsledek jako posledně, jíný průběh

K tabulkově poslednímu, ale k časově předposlednímu špílu sezóny jsme se sešli se starými známými v herně ve Slatině. Já tam byl(i přes předlouhou jízdu trolejbusem plného spocených podpaždí) na čas, ale El Capitan jako již tradičně ohlásil pozdní příchod a tak jsme po krátkém rozpinku šli s Tomem na věc.
Tom si hned ze startu odbyl Tihelku a co si budem nalhávat, výsledek zcela dle očekávání. Tom poctivě ztrácel jeden bod za druhým a za chvilku nebylo co řešit a ani součet všech tomových bodů by nestačil ani na set.
Já si již téměř tradičně poradil s Vlastou, který, i když je tabulkově výše, než jeho vysmátý bratr Radim, mi narozdíl od něj nikdy nedělal potíže. Oproti poslednímu měření sil, kdy Milan nedal ani bod a chtěl končit s ping-pongem, si tentokrát aspoň jeden povinný splnil hned ze startu proti Radimovi Vlachovi.
Úvodní špíly tedy nepřinesly žádné zvláštní překvapení a pro výsledek utkání byly zásadní až ty další.
Bohužel to moc nevyšlo. Každému z nás krůček chyběl, abychom z toho vytřískali aspoň remízu.
Já opět nestačil na Tihelku. Potřeboval bych s ním sehrát více špílů, abych si na něj zvykl a uhrál potřebné tři sety, takto z toho byl jen jeden čestný zářez. Další set mi těsně utekl a bylo po prdeli.
Milan svedl urputnou bitvu s útočným Vlastou a taky mu to v posledním setu uteklo - kombinace Milanovýho nalívání proti útočnému stylu je prostě vražedná kombinace. Tom s oběma Vlachy svedl rychlé partie plné útočných výměn, ale téměř všechny sety dopadly pro soupeře, škoda, k úspěchu chybělo vždy jen pár balónů. Tihelka si pak ještě bez problémů vzal bod od Milana a já se protrápil zápasem s Radimem, kterýžto mi tradičně nesedí a včera hrál fakt dobře, přestřelky mnohdy končili jeho úspěchem, prostě všecko vracel a ještě k tomu do těla - to se Jiříkovi nedělá. Ale nakonec jsem vítězství utrpěl.
Před čtyřhrou tedy již bylo rozhodnuto 6:3 a já s Tomem jsem šli na čtyřhru s tím, že si aspoň fajn zahrajem. No a to se taky povedlo. Dá se říct, že to byla jedna z našich nejlepších čtyřher a ani Tihelka na druhé straně to nezměnil. Celkem nečekaný bod, po kterém nás obvzlášť mrzelo, že jsme před tím nepřidali aspoň jeden navrch z dvouher.
Samozřejmě celkově jsme podali bezvadný výkon a zasloužili si vyhrát a soupeř uspěl jenom díky štěstí(borci u toho lili dvandu škopky). ;-)
Chvíli jsme zvažovali podání protestu a překontrolování soupeře dopingovou kontrolou, ale jelikož nám v tabulce už asi o nic nejde, tak jsme se v klidu rozloučili a TomTom taxík si nás rozvezl do našich domovů, kde si budeme lízat šrámy z utrpěných bojů.

Zápis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil bidi | 11.04.2017 14:36
Skoda, ze Jirik nebyl 100%
Osobní profil pietro | 11.04.2017 11:15
Céčko (konkrétně já)slibuje do konce týdne dodat jeden mega zápis, takový shrnutí jara
Osobní profil jirivedra | 11.04.2017 10:28
Rekordmanem je v tomto směru Cčko, o kterém už tři měsíce nemáme zprávu.
Osobní profil jirivedra | 11.04.2017 10:27
Jinak teda děcka, já vím, že je to jen tak pro zábavu, není to povinný a je to čistě dobrovolná činnost, ale přecejenom by asi bylo fajn sem dávat reporty ze špílů, tak nějak v rozumným termínu?
Nemusí to být žadný složitý elaboráty, stačí krátky popis, co se dělo, plus hlavně zápis.
Od nového roku na to všichni nějak serete

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 234 567
89 10 11121314
151617 18 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery