Úvod » 2016-17 » B

EVA B - NOBAZA 6:4

publikováno 26.02.2017 (aktualizováno 20.03.2017)

Čas nových potahů

Protože je situace v dolních patrech šestky dosti napjatá, byli jsme si vědomi nemalé důležitosti tohoto duelu.

Sestava našeho soupeře doznala jedné změny. Namísto stále hůře se pohybujícího Černého, což má vliv i na jeho výsledky, nastoupili rovnou 2 Zálešáci. K dobře známému Radkovi však nenastoupil jeho stejně se jmenující ale mnohem mladší synovec, nýbrž jeho bratr Borek. Pokud jsem to dobře pochopil, tak Bořek je otcem mladšího Radka. To by k rodokmenu Zálešáků mohlo asi stačit. :-p

Náš tým se spoléhal hlavně na v poslední době výkonnostně stabilního Jiřinu. Výsledky zbývajících 2 hráčů nemají ani tak problém s nestabilitou jako spíše s malým počtem výher. Tom si pořídil nové potahy a už v přezápasové diskuzi avizoval rychlejší hru - především na bekhendu, která zajisté přinese více bodů :-).

Jak si vedli jednotliví účastníci

  • Z jejich nové posily jsme měli (aspoň teda já) trochu respekt. Vzhledem k jeho dosavadní výborné bilanci a faktu, že teprve nedávno do BRESTu naskočil, jsem čekal nějakého bývalého závodního hráče. Nicméně nebylo to tak žhavé. Žádnými stylovými superspiny ani ničím podobným soupeře ani diváky neohromoval a hrát se s ním dalo. Třeba forhendové útoky měl takové nějaké křižné placaté - jak to u starších hráčů bývá 
  • Bauer hrál takový ten svůj běžný standard. Proti jeho trpělivé hře a velmi dobré obraně se hrálo blbě.
  • Radko Zálešák trochu občas zlobil s tím svým anťákem na bekhendu. Někomu to vadilo míň někomu víc. Útočil spíš jen z nálivek. V tom případě to byl ve většině případů už koncový míč, byť zdaleka ne vždy jeho.
  • Já jsem doplatil na svůj pozdní příchod, kdy jsem si spletl o půl hodiny čas začátku. Než jsem se rozehrál, už byl proti Borkovi Z. skoro konec. Bohužel i proti dalším dvěma jsem selhal hlavně v koncovkách setů. Chyběla invence, odvaha a sebevědomí. (N)
  • Jiřina hrál vzhledem k tomu, jaký rating oblíbenosti u něj NOBAZA má, velmi dobře. Ušlajfoval to v rukách, nohách i hlavě (Y)
  • Tomovi ty nové potahy fakt dost pomohly. Obě výhry vydřené po menším a velkém obratu jsou samy o sobě úspěchem. (Y) Navíc skoro sahal i po výhře proti Bořkovi - i když zápis je dost zcestný..

4hra byla opravdu řežba. Jejich jednička Borek kupodivu vynechal s tím, že to není jeho parketa. Zbývající dva pánové v letech vzdorovali mnohem víc, než se čekalo. Naši borci museli vytáhnout opravdu většinu svého umu, aby to nakonec zmákli. Za to jim ode mě patří velký vděk. (h5)

Po skončení jsem dospěl k pevnému přesvědčení, že své mizerné výsledky musím nějak řešit. Protože na nějaké revolučně vysoké tréninkové dávky nemám morál ani čas, zkusím zvolit i já nové potahy. Možná to moc nepřinese, ale krom pár korun snad nemám co ztratit - horší to už být nemůže 

Zápis

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil jirivedra | 20.03.2017 12:31
Jo, to byla velká řežba. Jak Milan správně podotkl, Nobaza není co do stylu hry můj oblíbený soupeř a nikdy mi neseděl. Ale tentokrát jsem to ubojoval, ale stálo to opravdu hodně sil.
Čtyřhra s Tomem byla dost o nervech, boj o každý míček. Poměrně překvapivě jsme v nervózních závěrech setů nejen udrželi nervy, ale dokonce měli i víc odvahy a dotáhli to.
Osobní profil pietro | 20.03.2017 10:23
Klíčové body.Jen tak dál

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 234 567
89 10 11121314
151617 18 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery