Úvod » 2016-17 » B

Orel Kr.Pole C - EVA B 8:2

publikováno 13.02.2017

EVA nevrací úder

REPORTÉRKA: "Bezprostředně po skončení odvetného zápasu jsme si k mikrofonu pozvali staronového debutanta v 6.lize Jana Urbánka. Mohl by jste nám příbližit okolnosti toho, že jste dnes nastoupil a rovnou proti tak silnému soupeři a jaká je vlastně situace v týmu?"
DYZNY: "No tak určitě. Já bych chtěl především poděkovat El Capitanovi za to, že mi po dvou letech umožnil hostovat opět v šesté lize. Důvěru ve mne potvrdil slovy, že proti KrPoli je to stejně asi o ničem a že potřebují rychlý záskok za Toma, který byl pracovně odvelen mimo Brno."
REPORTÉRKA: "Aha a máte informace o tom, proč nenastoupil osvědčený náhradník Kudlička?"
DYZNY: "No tak určitě, že jo ... prostě si nechtěli vyflákat jeho poslední pátou možnost nastoupit."
REPORTÉRKA: "Dobře. A jak tedy hodnotíte dnešní svoje působení? Myslím, že jste asi spokojen? Navzdory očekávání jste vyválčil jeden bod, kdy jste v dramatické bitvě s Filipem Němcem otáčel pro vás nepříznivý stav 2:0."
DYZNY: "Tak určitě. Po druhém setu mi kapitán poradil, že když už hraju blbě, tak ať mu to aspoň hraju blbě do backhandu. Tak jsem to dodržoval a ono se to otočilo."
REPORTÉRKA: "Už jste párkrát zmínil kapitána El Capitana. Jak hodnotíte jeho dnešní vystoupení, kdy nedal ani bod. A jak obecně hodnotíte jeho výsledky z poslední doby, kdy se mu nedaří a nějak nedokáže najít recept na soupeře?"
DYZNY: "No tak určitě. Prostě nemá formu a hraje zbytečně pasivně. Ale věřím, že to co nevidět zlomí a začne opět pravidelně bodovat. Srdíčko na to má."
REPORTÉRKA: "Zbývá nám zhodnotit příspěvek vašeho třetího hráče. Týmová jednička sice odehrála vynikající zápas proti Martě Ilievové, kde byly k vidění i velmi pohledné až spektakulární výměny. Jiří Vedra do toho dával opravdu hodně, bohužel to těsně nevyšlo. Pak si sice celkem pohlídal vítězství proti Filipu Němcovi, nicméně proti soupeřově jedničce Tondovi Loučkovi už od pohledu nenašel dostatek hlavně těch psychických sil, aby ho nějak vážněji potrápil. Takže vlastně stejně jako Vy získal jen jediný bod."
DYZNY: "Přesně tak, k závěru už tam nebyla ta hlavička a to srdíčko. Jiřina si zkrátka proti Tondovi nevěřil a hladce prohrál. Ale jinak na to, jakej je chabrus, to bylo solidní."
REPORTÉRKA: "Celkově to tedy lze zhodnotit tak, že EVA B relativně dle očekávání prohrála a to celkem jasně 8:2, kdy jediné body obstarali Jiří Vedra a Jan Urbánek. Já Vám, Jane, přeji mnoho dalších sportovních úspěchů a snad někdy příště opět u mikrofonu nashledanou. Děkuji za rozhovor."
DYZNY: "Děkuji, Vy mě taky."

Zápis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil milan.andrysek | 20.02.2017 21:40
Já mám jakési kritické období či co. Projevuje se to dokonce tak, že nenacházím sílu si ani otevřít EVA stránky a udělat tam, co je třeba... Zahrál jsem dobře jen jeden set proti Němcovi a semtam nějaké ojedinělé momenty proti Tondovi, kde ale šlo jen o to se pobavit. Jinak bída.
Dyznymu samozřejmě velká gratulace - Němec není (zvláště pak letos) žádný ořežprut.
Jiřina - tak nějak standard.
Osobní profil radim | 16.02.2017 13:12
Super sepsáno. Těším se na další reportáže a lepší výsledky.
Osobní profil pietro | 13.02.2017 16:39
Pěkně Dyzny. Na mluveném projevu ještě musí zapracovat, ale jako hráč je vynikající

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 234 567
89 10 11121314
151617 18 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery