Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2016-17 » B

EVA B - Bosonohy D 7:3

publikováno 19.01.2017

Úspěšná záchranářská mise

Protože jsme si byli vědomi faktu, že jsme tak trochu namočeni v řece, která ústí do poněkud toxického moře zvaného Sedmička, přizpůsobili jsme svůj drahocený volný čas (O) pečlivé přípravě na nadcházející důležitý duel. Nota (8) bene proti soupeři, který v sestupových vodách přímo plave. Jirka pojal přípravu hlavně teoreticky a investoval nemalý peníz, aby navštívil daleké asijské pinecové velmoci (ip) a načerpal spoustu podnětů do druhé části sezóny. Já jsem se důkladně zaměřil na nabrání kondice na speciálním posilovacím přístroji (gauč doma), takže se snad ani nelze divit, že nevyzbyl čas pro důkladnější předzápasový rozbor. I Tom pochopil, že koňské tréninkové dávky, který po celý rok pravidelně doslova hltá, by mohly vést k přetrénování, přesycení pinecem, únavovým zlomeninám či ztrátě motivace, takže se věnoval různým rehabilitačním doplňkovým cvikům.

Takto poctivě připraveni jsme postupně dorazili do Hraváče, kde čekali soupeři ve stejné sestavě jako na podzim u nich, konkrétně

  • Ondřej Stloukal (ročník 1988, loni nehrál, letos 21:9) - hráč se zkušenostmi z vyšších lig. Začátek sezóny měl kvůli omezené pohyblivosti (sn) mizerný, pak se rozjel.
  • František Dočekal (ročník 1958, loni 8:34, letos 3:21) - občas trochu někoho pozlobí ba i porazí, ale dělá dost chyb
  • Roman Kvasnica (ročník 1963, loni 25:32, letos 10:30) - dokáže soupeře vykolejit jednak jakousi podivností na bekhendu zadruhé svými komentáři během hry 

Předpokládalo se, že se Stloukalem toho moc nedokážeme, Dočekala dáme snad všichni. Tím pádem se o výsledku se bude rozhodovat proti Kvasnicovi a o jeho konečné podobě asi ve 4hře.

Realita byla následující

  • Stloukal vtrhl do utkání (začínal se mnou) něco jako tsunami 8-). Chyby de facto žádné, když dostal šanci, tak výměnu úspěšně zametl. Pak mi Tom správně a logicky poradil, ať víc riskuju. Už se schylovalo k obratu, ale koncovku 4. setu mě nechal vylámat si zuby sám vlastní neúspěšnou aktivitou. S Tomášem to bylo zhruba dle předpokladů, zato proti Jiřinovi (škoda, že jsem neměl možnost sledovat) nečekaně tvrdě narazil.
  • Dočekal zlobil křižným servisem, do bekhendu - neustále jsem mu to vracel za. Naštěští to prokládal i jinými typy podání, které nebyly zdaleka tak nebezpečné. Ve výměnách se z bekhendu držel a když jsem už nevěděl co, hodil jsem mu to do forhendu a on to velmi často zkazil. Problémy s jeho podáním měli i ostatní. Proti Tomovi navíc předvedl i pár nečekaně pěkných balonů a tím nám trochu zavařil.
  • Kvacnica hrál vše na 5 setů a rovnou můžu prozradit, že neuspěl ani jednou. To vlastně rozhodlo. Vypadal, že je zcela střízlivý, což nebývá vždy pravidlem a je otázkou, zda je to pro jeho hru zrovna optimální stav. Každý z nás na něj šel trochu jinak. Třeba Tom dle vlastních slov prý vyhrál díky prostému vracení do forhendu, což bylo přesně to, za co mě trestal. Klukům dělaly potíže jeho bekhendy, mně skoro vůbec.
  • Jirka mohl být spokojen (Y).  Kromě povinné výhry s Dočekal získal cenný skalp Stloukala. Nicméně třeba já si ještě víc považuju toho, že proti Kvasnicovi tentokrát potlačil své negativistické démony, kteří ho v jejich dosavadních duelech ovládali.
  • Od Toma, který pastylaře moc nemusí, potěšila nečekaná výhra nad Kvasnicou
  • Já jsem, jak ostatně napovídá i zápis, měl různé výkonnostní vlny, ale celkově jsem mohl odejít s dobrým pocitem a dát si zaslouženou odměnu (B)(B)(B)(D)(B)
  • 4hru hráli kluci s falešným pocitem, že dost možná bojují o celkovou výhru. Díky mým zvukovým projevům v 5. setu s Kvasnicou a následnému odchodu k baru nabyli podezření, že jsem prohrál. To byl samozřejmě nesmysl - už jen díky tomu, že jsem ze čtyřhry vyiděl sotva 30%. Ještě se nestalo a ani nestane, abych v nějakém rozhodujícím zápase nejenže nenastoupil ale ani ho nesledoval.....

Závěrem je třeba uvést, že jsme dosáhli důležitého vítězství, ale zachráněni ještě zdaleka nejsme.

Zápis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil pietro | 23.01.2017 10:08
no dobrý, gratulace
Osobní profil bidi | 19.01.2017 12:21
Pekny rozbor... Gratulace k vitezstvi a ted uz tu sestku urcite udrzite...
Osobní profil jirivedra | 19.01.2017 12:18
Jojo. Důkladný pinecový odpočinek nám očividně prospěl. Myslím, že se svým představením můžeme být spokojeni. Přineslo nám to možná i trochu nečekanou výhru.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 234 567
89 10 11121314
151617 18 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery