Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2016-17 » B

13.kolo HUK - EVA B 8:2

publikováno 17.01.2017

Svůj skalp nedáme/dáme zadarmo?

Nepřátelský kmen HUKů(to jenom kvůli článku, jinak jsou borci v pohodě ;-) ) sídlí v odlehlých lovištích na Lesné. Vzhledem k tomu, že se do jejich řádně vytopeného a poklidného týpí vleze jen jeden stůl, jedná se o téměř celodenní výpravu.
Strategie lovu bodů byla jasná. Najíždět budeme ve vlnách a prostě všecko ulovíme. To se úplně nepovedlo. Všechny vlny měly zpoždění a hlavně to až na pár vyjímek byly spíš jen vlnky.
Jejich týpí je očividně jejich domovina a v tomto podivném prostředí se nám skalpy loví velmi těžko.

Tom ani Milan si včera ani neřízli, ale přesto bych jim dal zcela rozdílné(samozřejmě subjektivní) hodnocení.
Milan opět navázal na svůj zakřiknutý styl. V podstatě jen pinkal bez nápadu a když už jednou za set zaútočil, bylo to v podobě naskakované nekontrolované rány, která nemnohdy končí metr v outu. Snad za to mohla půlkilová klobása, kterou v průběhu utkání natlačil do hlavy ;-). Navzdory předsevzetí téměř nepoužil horní spin, což si myslím, že je jeho největší zbraň - a špíl/set se Stloukalem to podle mne jasně ukázal. Chce to rozhýbat nohy a nečekat, až ten míček přiletí. A hlavně si troufnout.
Tom hrál včera až nečekaně nápaditě, chvílemi i s celkem solidním pohybem. Takticky většinou správně. Jen prostě chybí jistota v provedení(těsné outy, slabé čopy) a trocha klidu. Chce to zkrátka více potrénovat.
Co se mě týče, taky to bylo včera trošku utrápené, pohyb trochu malátný a příliš často selhával backhand(technicky špatně) a zbytečně moc chyb na příjmu. Jinak ale jsem jakž takž držel nervy a se všema hrál vyrovnaně. Škoda pětiseťáku s Kočkou, ale jinak dva vytěžené skalpy byly naše jediné dva včerejší zářezy. :'(

Tedy sumasumárum, celkem jasná a zasloužená prohra.
Piktogram ze včerejšího souboje je zapsán na nevydělané bizoní kůži zde. Howgh.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil milan.andrysek | 20.01.2017 14:21
Především je třeba předeslat, že všichni 3 borci, co proti nám nastoupili, jsou (byť ne zrovna o parník) co do úspěšnosti lepší než kdokoliv z nás tří. To platí, jak letos tak loni - viz http://www.eva.banda.cz/kalendar/16-01-2017/347061/.
Z tohoto titulu i kdybysme prohráli 0:10, tak bysme možná byli nasraní a zklamaní, ale nebyla by to žádná senzace. Tím pádem je třeba pogratulovat Jiřinovi, že domů či do naší Síně slávy dotáhl 2 cenné skalpy.
Stran své osoby souhlasím s hodnocením v článku jen částečně. Bohužel jsem v práci tak nestíhal, že nezbylo času ani na oběd. Velikost i počet objednaných cigár byla vyloženě podpásovka, která negativně ovlivnila můj pohyb, drajv a tudíž i výkon - byť jen v posledním špílu s Filipem. "Obávaný" spin jsem zkusil asi tak 8x - byť to možná nešlo poznat. A výsledek? Zhruba 3x mimo soupeřovu polovinu stolu, 2x mi z toho zasmečoval, 3x nějak vrátil.... Dokážu to aplikovat spíš jen na pomalejší čopované pinkačky a bohužel jen do soupeřova forhendu. Včerejší HUK to nebyla ta pravá cílová skupina pro tento prvek. Souhlasím ale, že té kreativity ve výměnách jsem mohl a měl přidat víc.
U Toma sdílím názor, že tam jakási nápaditost byla. Nicméně stále jsem přesvědčen o tom, že ten jeho bekhend se hodí většinou akorát tak do krasobruslení, protože u toho jenom dobře stylově vypadá a sklízí tak obdiv některých pozorovatelů. Technicky je to ale v lepším případě jen dobře umístěný úder, v tomu horším potenciální příležitost pro soupeřův útok. Není tam totiž ani spin ani čop ani rychlost.
Myslím, že je na čase dát nějaký ten trénink - píšu do kalendáře na příští týden.
Osobní profil vlbuchta | 18.01.2017 14:29
Gratulace Mildovi, pulkilova klobasa a behem spilu, velkej respekt.
No a samozrejme Jirik se taky celkem vycajchnoval
Osobní profil bidi | 17.01.2017 15:02
Hukove jsou silny kmen, tezko je v jejich Lesich porazit. Gratulace Jirikovi za dva skulpy... Ostatnim to vyjde priste.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 234 567
89 10 11121314
151617 18 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery