Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2016-17 » C

EVA C - Ořešín C 6:4

publikováno 14.01.2017

Návrat ke starým pořádkům

S Ořešínem nás čekal poslední zápas první poloviny soutěže. Vzhledem k tomu, že jsme se v týmu tak nějak kolektivně rozhodli, že letos postoupíme:-), tak to byl zápas velmi důležitý, protože právě Ořešín je (bude) jedním z našich postupových konkurentů.

Ořešín přijel v komplet sestavě, tudíž v pěti lidech, kdy Holomek s Klímou hráli všechno, Břenek odehrál 2 špíly a kapitán Hrnčíř šel jen na čtyřhru.

Začnu Laďou. Přechod na novou pálku je evidentně krok správným směrem. Prostě to víc lepí a co jsem viděl, tak měl během špílu hodně pěkných momentů, kdy soupeře přehrával. Klímovi a Břenkovi vzal po setu,a to nejsou žádní matláci. Až ještě Laďa nabere na jistotě a ubere trošku na zbrklosti, tak se to zlomí a začně jistě dělat body.

Pokud jde o mě, tak jsem sehrál jeden jasnej špíl s Teplým, co nahradil Břenka (asi byl nějakej unavenej) a 2 hodně vyrovnaný špíly. Klímovi jsem oplatil porážku s minulé sezóny, kdy jsem si zahrál můj oblíbenej pětiseťák:-) a tuhej boj to byl s pro mě neznámým Holomkem, který klukům s Ořešína trošku kazí věkovej průměr a je navíc nebývale útočnej. Každopádně to dopadlo dobře.

Fantom večera byl každopádně Dyzny, od včerejška se už dá s jistotou tvrdit - specialista na Klímu. Pěkně vybojovanej špíl s výsledkem 3:1. Povodil si i travaře Břenka a nestačil akorát na Holomka, kterej se v posledních setech jejich duelu nebývale rozstřílel. Fakt velká pochvala za 2 body a hlavně cenné skalpy žebříčkově výš posazených hráčů.

Na čtyřhru jsme šli za stavu 5:4 pro nás. Dyzny a já vs. Holomek Hrnčíř. Bylo to docela vyrovnaný, ale nakonec rozhodlo větší srdíčko:-) a mohli jsme slavit.

zápis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil milan.andrysek | 20.01.2017 15:04
Za mě potlesk pro všechny 3. Bez Pepy jsem to teda fakt nečekal, ale asi vás ten postup nemine
Osobní profil jirivedra | 14.01.2017 17:15
Jako pěkný. Pastilař Břenek a Klíma jsou jistě i pro Dyznyho cenný skalpy. A ty Laďou sebraný sety Klímovi a Břenkovi sice na výsledku nic nezměnili, ale je to taková první vlaštovka, že to jako časem pude.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery