Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » 2016-17 » B

EVA B - VVT 4:6

publikováno 16.12.2016

Milanovi vlachák moc nechutná

Tom si očividně na vánočním večírku dopřával, takže nás ráno vzbudil SMSkou, že skončil na pohotovosti a není schopen nastoupit do služby. Dle dalších zpráv to vypadá na zánět v dutině břišní. Takže přejeme brzké uzdravení a posíláme písničku. Takže potřetí v řadě bylo zpotřebí služeb našeho Troubleshootera Kudly.
Proti VVT byla taktika více než jasná - s Tihelkou všechno prohrát a porazit tolik Vlachů, kolik je jen možno. A buď se nám narodí milovaná výhra, roztomilá remíza nebo těsná prohra. Přičemž první dvě možnosti budeme mít rádi a budem si je hýčkat a ta třetí by putovala rovnou do ústavu.

Ti bystřejší z vás již jistě tuší, jak to celé dopadlo. Koneckonců to je napsáno v nadpisu. Škoda.
Takže si pojďme si shrnout klady a zápory našeho včerejšího vystoupení.

Klady:
+ Kudla opět nezklamal a vlašák shltnul bez zásadnějších potíží jen s jedním mírným zakuckáním. Asi mrkev. Tedy dva body.
+ Jiřina kupodivu taky nezklamal a tentokrát si na dvou porcích vlašáku vyloženě smlsnul a nikomu nedal ani hrášek. Tedy také dva body.
+ Jiřina donutil Tihelku přeřadit z dvojky na trojku. Ale je to vůbec plus? První set ho trochu opil rohlíkem, který mu zbyl od vlašáku, ale v dalších už mu Tihelka nasadil bodovou dietu a nedal mu ani čuchnout.
+ pozápasový strečing s Laďou a Dyznym a následný příjemný kurz vaření pohody na baru.

Zápory:
- při běžné konstalaci na Tihelku prostě nikdo z nás nemá a to asi ani při čtyřhře. Takže se defacto hraje jen s šesti bodama, z kterých se holt vítězství doluje hůře.
- Milan měl včera dost špatnej den a vlašák očividně není jeho oblíbená svačinka a asi mu po ní zůstala v ústech drobná pachuť. Moc jsem toho neviděl, ale přišlo mi, že opět použil taktiku zvanou "Přizdisráč", tady dost pasivní přístup. Ani jeden smutný bod.
- Milan zdrhal na večírek, takže si pak s náma ani nevychutnal vánoční hravěbarovou atmosféru.

A to je asi tak všechno, co jsem k tomu chtěl říct.
Tím nám skončila první půlka sezóny, kdy jsme sice obecně nehráli nic moc, ale nakonec se snad průběžně držíme mimo sestupové pozice. V druhé půlce by to tyto výsledky chtělo alespoň zopakovat. A pokud možno se vyhnout našim občasným herním výpadkům/zkratům, na které trpí kompletní EVA B.

Včerejší menu

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil jirivedra | 26.12.2016 13:44
Přesně tak. V odvetě to bude přesně naopak. Milan dá dva a my hovno...
Osobní profil pietro | 21.12.2016 15:11
nic si z toho Milane nedělej. Není každej den posvícení. Hratelní jsou, tak v odvetě to může dopadnout naopak.
Osobní profil milan.andrysek | 20.12.2016 13:59
Myslel jsem si, že pachuť vlašáku brzy vyprchá, ale terpve teď jsem našel morální sílu si to dočíst a něco připsat. Dlužno dodat, že mi náladu aspoň trochu zvedla výhra v jednom ze 3 včerejším špílů, kde jsem zaskakoval za ze zcela fit Radima proti Starým pákám - nebo jak se jmenují....
No proti VVT jsem hrál fakt mizerně. Zápasy s Tihelkovou nemá smysl moc rozebírat - to jsem bral jen jako zahřívací kolo. Levoruký Vlasta mně moc nesedí - dosud jsem ho dal jen jednou a tentokrát to bylo opět o tom, že jsem se k ničemu nedostal. Bylo jasné, že to nesmím zvedat, ale on mě k tomu prostě donutil a pak trestal. Daleko smutnější bylo, že jsem prohrál 0:3 s věčně usměvavým Radimem. Tam to vždy předtím byly předlouhé tahanice s happy-endem pro mě. Tentokrát hrál mnohem útočněji z forhendu. Příště mu to do něj vůbec nebudu hrát, když už to neumím dávat dostatečně nízko....
Mrzí mě to o to víc, že kluci hráli dobře, vše zvládnutelné zvládli a stačila jedna moje výhra a mohla být aspoň plichta.
Osobní profil jirivedra | 16.12.2016 14:10
Jelikož článek o včerejšku jsem psal narychlo dneska, protože zítra odlítám, tak jsem tím přepleskl článek Céčka ze včerejška o předvčerejšku. Tak kdo ho včera či dneska nepostřehl, tak koukněte. ;-) http://www.eva.banda.cz/clanek/174989/bbs-eva-c-6-4/
No a co Áčko, existuje ještě? Už měsíc bezezpráv.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 234 567
89 10 11121314
151617 18 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz