Úvod » 2016-17 » B

EVA B - Gulliver´s Brno E 3:7

publikováno 13.11.2016

Serme na přehnanou korektnost

Tak Amící si zvolili Trumpa a ať si o tom myslí kdo chce co chce, bude to mít vliv i na tento zápis. Přes vědomí, že text je i zůstane veřejný a tudíž otevřen celému světu a třeba naši soupeři budou s velkou pravěpodobností číst, nebudu si brát žádné zbytečné servítky a popíšu vše, co se stalo bez nějakých zbytečných obav, aby se to někoho náhodou nedotklo. Pokud náhodou dotkne, tak ať je klidně dotčený anebo to můžeme klidně probrat třeba u škopku (B)(B)(B)(B)(B) Rovněž případné výhrady na použitý slovník mi jsou celkem u prdele - pokud to nebude zrovna od provozovatele z banda.cz.

První a doslova kruciální otázkou bylo, kdo že to dnes proti nám bude hrát. Jedná se sice o v BRESTu notoricky známou značku, ale je svém tradičním předzápasovém rozboru jsem musel být z důvodu nedostatku informací netradičně strohý. Naštěstí se během rozpingu slova ujal Jiřina a (jak říkají manažeři) nabrífoval nás užitečnými informacemi o dorazivších Robertu Šumberovi a Veselinu Mirchevovi, které jsme s Tomem neznali, zatímco on se s nimi potkal během nějakého víkendového soustředění. Třetím do mariáše, který se však ten večer v Hraváči nehrál, byl starý dobrý znýmý Peťa Brožek s dopředu dosti neznámou fazónou. Jeho dosavadní letošní špatná bilance nabízela otázku, čím to může být. Nějaké zdravotní komplikace, nové nežažité potahy, polevení v přípravě či třeba jen něco špatně v hlavě? 

Je všeobecně známo, že u Gulliverů existují jisté faktory, které jsou rizikové vzhledem k potřebě dohrát utkání včas (O). Jedním jsou tendence k delším rozpingům a druhým častá přítomnost pana Velkomožného (Roman S.), který obratně byť s podezřením na kontraproduktivitu využívá přestávky mezi sety k poskytováním rozsáhlých taktických pokynů. Nebezpečí bylo o to větší, že herna byla plně obsazena a mělo to být stejné i povyprření naší rezervace. Navíc tam bylo i naše céčko s omylem lehce poddimenzovanou objednávkou stolů. Nakonec jsme to těsně stihli - možná jen díky tomu, že všichni dorazili celkem včas a zápasy nebyly v průměru až tak dlouhé. Rozpingy měly rozumnou délku, naopak Roman se mezi každým setem opravdu hodně snažil |-). Trochu  mě to sralo, na druhou stranu dlužno dodat, že ta pauza mezi sety je v souladu s pravidly a má své opodstatnění, akorát ji v BRESTu nikdo jiný tolik nevyužívá. Budiž to ponaučením, že na rizikovější duely je lepší objednat jeden stůl na 2,5 h.

Naše sestava si ve 2hrách vedla se všemi hráči soupeře stejně. Všichni jsme dali jen Veselina. Že nikdo nedal Romana, to až takovým překvapením nebylo. 

Rozhodujícím jazýčkem na vahách byly prohry s Peťou, jehož výkony měly stoupající tendenci. Já jsem byl první na řadě a byl jsem fakt blízko, Jirka už v závěru tahal za kratší konec a Tom dostal vyloženě čočku. Petr je dost pohyblivý a konkrétně na mě platily jeho občas překvapivé nepříjemné servisy a taky míčky trefované zpod stolu, které se díky nepříjemné a neznámé rotaci blbě vracely. Jeho dosavadní prohry byly, jak jsme se dozvěděli, způsobeny zdravotními problémy a z nich vyplývajícíma skrečema. Že kurva 8o| zrovna na nás si musí takto vylepšovat statistiky.....

Veselin hraje takovou pěknou stylovou hru s dobrým forhendem. Moje slabost ve formě občasného nalívání byla často trestána jeho velice spolehlivým a dobrým forhendem. Naštěstí jsem to jaksi ukopal díky zkušenostem a momentům překvapení. Mí kolegové jej s přehledem spláchli, což bylo zvláště v Tomově případě příjemným počinem. (Y)

Nepochybně největším zážitkem bylo vystupování Roberta Šumbery. Co do vlastní hry předváděl kvalitní výkony bez snadno postřehnutelných slabin. Nepříjemná byla jeho schopnost přetočit klasickou čopovanou přepinkávačku na úder s horní rotací - to se bralo fakt blbě. Mnohem zajímavější byla spíš ty věci okolo. Ještě jsem fakt neviděl nikoho, kdo má na každý duel jiné tričko 8-). Sice mu ty mezizápasové procedury trvaly skoro jako přípravy kandidátkám na Miss Universe - ale budiž. Proti Tomovi mi to připadalo, jakoby vypustili Krakena. Byl dost divoký co verbálních i neverbálních projevů. Sice nejsme taky zrovna žádní stoici, ale chvílemi to bylo skoro až na hraně. Třeba to burácení, jak to klouže a je ta herna na hovno dokázala třeba mě jako diváka spíš pobavit, leckterého hráče by zajisté rozhodila. Pak se po výhře už zklidnil a proti mě i Jiřinovi to už bylo vcelku v normě.

4hra už bohužel nic neřešila a i když byla divácky celkem zajímavá, sloužila spíš jako prostředek k udělání si žízně (B)(B)(B)(B)(B)(B)(B)(B).

Touto prohrou jsme se bohužel zařadili do skupiny, která bude bojovat spíš o udržení v šestce a bude to chtít brzy urvat nějaké ty body.... 

Zápis

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil rorobo | 15.11.2016 11:53
Proc ti Guliveraci uz nezalozili profi klub? ... Jsou jak termiti ...
Osobní profil bidi | 14.11.2016 22:45
Trumpa priste porazite!
Osobní profil pietro | 14.11.2016 20:30
Hratelný to je, příště aspoň remíza
Osobní profil milan.andrysek | 13.11.2016 12:15
Zase tak jednoznačné to nebylo. Když se podíváš do zápisu, tak je viděl, že k výhře nad Petrem mi chyběl jen krůček. A pokud bych to vyhrál a zbytek 2her dopadl stejně, tak bych dle principu nejúspěšnějšího hráče ten večer nenechal místo ve 4 hře těm dvěma méně úspěšným. Neříkám, že bysme tu 4 hru určitě vyhráli (koneckonců Tom nehrál tentokrát špatně), ale čert
Osobní profil jirivedra | 13.11.2016 12:07
Pěkně shrnuto. Výsledek je poměrně jednoznačný, ale přesto musím říct, že jsem si fakt dobře zahrál a bavilo mě to. Některé výměny s Peťou či Robem mně přišly až epické.
V podstatě celou dobu jsem si udržoval klidnou a dobrou náladu i z toho důvodu, že jsem 10 dní předtím promarodil(nachlazení + záda) a nebylo tak úplně jistý, že to dám(a stále to není ono). Ale nakonec napohodu a už se těším na odvetu.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 234 567
89 10 11121314
151617 18 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz