Úvod » 2016-17 » B

Zdravice před sezónou

publikováno 21.09.2016

Zamyšlení nad šancema našeho i ostatních EVA týmů

Neodpustím si krátké zamyšlení nad ambicemi našeho týmu pro nadcházející sezónu.

Co se týče přípravy, tak jednoznačně neaktivnější (a to platí pro celý EVA tým) byl Jiřina. Především jeho účast na pinecovém kempu mu odkryla nový rozměr jeho dnes už zdaleka ne tolik omílaného potenciálu :-). Pokud to, co se tam naučil, zúročí a přetaví do výsledků, představovalo by to pro béčko v každém utkání pevný základ pro slušný celkový výsledek. Já jsem se sice přes prázdniny zrovna nepřetrhnl, ale pár tréninků jsem absolvoval a tudíž u sebe předpokládám podobnou úspěšnost jako loni, což bylo rovných 50%. U Toma zůstalo co do tréninků spíše jen u slov a tudíž k nějakému skokovému zlepšení sotva dojde. Je to škoda, protože jistota v ruce a omezení zbytečných chyb je přesně to, co by potřeboval a právě na trénincích získal. Na druhou stranu loňský rok nasbíral aspoň nějaké ty zkušenosti a pokud se nebude zbytečně vyhazovat a udrží nervy, pár důležitých bodů by měl udělat.

Suma sumárum, možná je to trochu odvážné, ale nějaký ten klidný střed tabulky bysme hrát snad mohli.

Ohledně áčka mám trochu obavu, jestli to s tím odpočinkem kluci trochu nepřehnali. S výjimkou novými potahy vyzbrojeného Broni přípravu víceméně vypustili a je otázkou, jestli se jim to nevymstí. Můj odhad je, že budou rádi, když se v té pětce udrží.

Naopak céčko loni prokázalo, že dokážou jako tým nejen fungoval, ale i vítězit. Zvláště na Dyznym je doslava každým dnem patrné neustálé zlepšování. V sedmičce je jak známo vždy spousta nových hráčů neznámé a často i diametrálně různé výkonnosti, tudíž jsou nějaké ty předpoklady hodně na vodě. Přesto jsem přesvědčen, že i díky loni nabytým zkušenostem budou od začátku bojovat o postup. 

Bez ohledu na výše uvedené předpovědi přeji všem týmům i jeho hráčům co nejvíc úspěchů i zábavy.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Kaňa | 22.09.2016 10:52
Tak počkat. Dvakrát jsem na tréninku byl

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 234 567
89 10 11121314
151617 18 192021
22232425 262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery