Úvod » 2015-2016 » B

Zhodnocení sezóny

publikováno 28.04.2016 (aktualizováno 02.05.2016)

Mohlo to být lepší, ale spadnout bychom snad neměli

Konečné výsledky včetně kompletních podrobných informací jsou zde

Ve svém rozboru před začátkem sezóny jsem se vyjádřil v tom smyslu, že na celkový výsledek týmu bude mít rozhodující vliv to, jak zahraje Tom. Dlužno dodat, že mi až nečekaně vyšel předpoklad, že ani Jirka ani já se cekově od průměru šesté ligy asi moc neodchýlíme. Průměrem nemyslím nic hanlivého. Přesněji řečeno, myslel jsem tím něco kolem 50%. Ještě přesněji vyjádřeno, nejen vzhledem k výsledkům minulého roku jsem Jirku (loni 56,7%) šacoval o poznání výš než sebe (loni 34%). 

U Toma to byla velká neznámá. V nejčernějších představách to mohlo skončit tak, že třeba z nějakého důvodu ani nebude schopen či ochoten hrát a budeme složitě lepit náhradníky. Extrém z opačné strany spektra by byl ten, že bude od začátku hrát velmi dobře, raketově se vyhoupne do špičky 6. ligy a ještě nás vlastním příkladem strhne k intezivnějším tréninkům ;-). Něco jako kdysi Dan Chmelík.

Skutečnost byla následující

  • Jirka zajisté se sebou moc spokojen není. Jeho jen těsně kladná bilance není sice žádný propadák (koneckonců roli týmové jedničky splnil - byť jen tak tak a navíc jen v rámci základní sestavy), ale sám určitě čekal trochu víc. Hlavně konec sezóny se mu nevyvedl. Příjemných překvapení jako výhra s Loučkou nebylo zrovna moc.
  • Já můžu být se svými výsledky spokojen. Narozdíl od Jirky se nemůžu pochlubit celou řadou zápasů, kdy jsem potrápil velké favority. O lecčem svědčí i zajímavé srovnání našich poměrů setů. Podstatné ale bylo, že jsem dokázal vyhrávat, i když se herně zrovna moc nedařilo. Zkusil jsem třeba něco změnit, nechal si poradit si od spoluhráčů a výsledek se povětšinou dostavil, i když nějaké nečekané prohry se pochopitelně taky našly.
  • Tomáš hlavně ze začátku sezóny hledal ve své hře jistotu. Naši soupěři se sice pochvalně vyjadřovali k estetické stránce jeho hry, která pramenila z faktu, že to ve svých mladých letech hrál závodně. Bohužel si nenašel víceméně žádný čas na trénink (my s Jirkou jsme na tom nebyli o moc líp), kde by zredukoval spoustu lehce zkažených míčků, které jeho soupeřům přinášely levné body. Navíc měl docela často různé zdravotní problémy,takže svým způsobem buďme rádi, že odehrál to, co odehrál. Jiřík si možná může oddechnout, že jako hráče s potenciálem už asi nebudou ostatní titulovat jeho ale Tomáše.
  • Nejpříjemnějším překvapením byl bezesporu Petr. Plně vyčerpal co do počtu zápasů možnosti náhradníka, nicméně jeho výsledky odpovídají spíše opoře týmu. Pochvalu zaslouží rovněž za zápal, který věci věnuje, a taky za kladný vztah k pozápasovým tiskovým konferencím (B)(B)(B)
  • Zmínku si zaslouží i naše výsledky ve 4-hrárch, které jsou naší silnou stránku, ať už je hrajeme v jakémkoliv složení

Celkově vzato naše konečné deváté místo ze 12 týmů ani bilance 6-3-13 není nic, za co bychom se měli plácat po ramenou. Chce to využít teplé měsíce mimo herní sezónu k aspoň občasným tréninkům a dostat se minimálně na takovou úroveň, která stačí na klidný střed šesté ligy. Teda za předpokladu, že tu šestku budeme skutečně příští sezonu hrát.

 

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil jirivedra | 02.05.2016 12:13
Tak tak. Přes léto musím hlavně nějak rozhejbat nohy a vůbec celého Jirku. Ještě, že už sezóna skončila bo už se i 75ti letí kmeti pohybovali za stolem čileji, než já.
Ruka dobrý, ale když u toho člověk stojí blbě, tak to holt nezahraje ...
Jinak co se Bčka týče, tak to byla taková podivná nevyrovnaná sezóna. Jak po herní, tak po zdravotní stránce.
Na druhou stranu se EVA v rámci BRESTu pěkně etablovala a je vidět, že máme na to udržet tři týmy ve třech různých ligách.
Osobní profil bidi | 02.05.2016 11:08
Pekna analyza, my (jako Acko) jsme meli stejny pocet vyher jako vy 6-7-9, takze jsme skoncili celkove 9. jako vy... Pristi rok si davam za cil mene remiz, radsi prohrat + nez toto! Ale v 5. lize je stred tabulky hodne naslapany... A tesim se na pristi rok.

Aktualita

Historie našich pinecových klubů v BRESTu - aktualizace
Update: Přehled hráčů, týmů a výsledků v BRESTu od začátku pinecu v HCI.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5
6 789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz